Dag 26 – Mina rädslor

2011-01-31 20:58:18 / 0 kommentarer ..


Jag har 5 rädslor, små eller stora, jag vet inte vad ni vill kalla dom. Men jag har 5 rädslor.
1. jag är rädd för att förlora min familj
2. jag är rädd för att dö
3. jag är rädd för att sakna
4. jag är rädd för att stå på scen
5. jag är rädd för att förlora allt som någonsin gjort mig lycklig

Dag 25 – En första

2011-01-31 20:54:18 / 0 kommentarer ..


En första vaddå? Jo nu vet jag. Första gången jag kände mig stor. Första gången jag kände mig stor var den sjunde augusti 1999. Dagen då jag blev storasyster. Dagen som förändrade mitt liv. Dagen då jag blev STOR, större än den lilla söta människan som inte alls är så liten just nu. Men den människan har gjort en STOR förändring i mitt liv. Men ärligt talat så var jag tre år, men jag kommer fortfarande ihåg det. Den lilla lilla pojken som jag försökte ta på en strumpa på gjorde mig stor. Äldre än han. Större feeling. Jag var så jävla glad, och är än idag kan jag ju bara säga. För jag älskar min bror enormt ! <3
lillplutt & storskit (L)

Dag 24 – Det här får mig att gråta

2011-01-30 21:12:04 / 3 kommentarer ..


~ filmer med sorgsna slut
~ kärlek
~ filmer med lyckliga slut
~ musik
~ vänner
~ bråk
~ min familj
~ lycka
~ längtan

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

2011-01-28 08:58:44 / 1 kommentarer ..


Något som får mig att må bra är min familj & mina vänner. Det är nog det bästa jag har i hela mitt liv! Sen shopping, fika och sånt med vänner får mig också att må bra, tänker på allt annat än det dåliga. Resor får min också att må bra, bara att flyga eller att sola eller vad som som har med resa att göra. Bara jag gör något med mina vänner / min familj mår jag bra igen! Ännu en grej är att fota.

Dag 22 – Det här upprör mig

2011-01-28 08:52:37 / 0 kommentarer ..


Ja, vad upprör mig egentligen? Jo när folk ljuger. Jag hatar folk som ljuger för andra. Det är bland det värsta som finns faktiskt.

Dag 21 – Ett annat ögonblick

2011-01-28 08:50:56 / 0 kommentarer ..


Hmm, det är svårt med det här alltså. Men ännu ett ögonblick ska vi väl lyckas få fram. Jag har faktiskt ett till som jag kommer på som jag kan skriva om. Jag älskar verkligen att flyga flygplan. I somras så flög hela min familj till Thailand. Det är något jag verkligen kommer ihåg. När man gick av flygplanet och in i själva flygplatsen så såg man inte hur stort det var. Men sen gick man till det andra flygplanet eftersom vi inte skulle vara i Bangkok just då. Då insåg man att det var rätt stort, men inte så som man skulle upptäcka. För när vi skulle hem från Thailand så åkte vi från Bangkok för vi tillbringade 2 dagar där med. Så märkte man hur sjuuuukt stort det var. Så det var ett ögonblick som jag sent kommer glömma! Det kanske blir Thailand nästa sommar med (2012).

Dag 20 – Den här månaden

2011-01-25 21:36:21 / 1 kommentarer ..


Den här månaden så har det hänt en hel del kan jag ju bara säga. Jag har förlorat och vunnit. Lärt mig mycket nytt, haft inne min mobil 2 gånger, dampat på tre's lånemobiler. Jag har börjat få 800 av mitt barnbidrag vilket jag älskar. Gått i skolan, vart hemma, umgåtts med underbara vänner. Gråtit, skrattat, ångrat och massa annat. Man kan väl säga att det ändå har var't en bra start på året. Hoppas resten blir lika bra!

Dag 19 – Detta ångrar jag

2011-01-25 21:34:56 / 0 kommentarer ..


Jag ångrar rätt mycket som jag har gjort. Bland annat ångrar jag att jag inte har förlåtit vissa personer, umgåtts med vissa personer och massa annat för jag vet nu i efterhand att det var fel av mig att göra så för att det skulle komma att sätta sina spår. Jag ångrar att jag slutade spela fotboll, jag ångrar att inte valde IES till sjuan. Jag ångrar att jag har ljugit, att jag har vänt på sanningen. Jag ångrara att jag har plattat/färgat sönder mitt hår och att jag klippte av det kort.  Jag ångrar ganska mycket. Men jag tror nog att jag ångrar rätt mycket saker, men framförallt det som har sårat dom som står mig väldigt nära.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

2011-01-25 21:29:25 / 0 kommentarer ..


Min favortitfödelsedag var nog när jag fyllde 13. Dagen tillbringades med då världens underbaraste unge och släkt. vi gjorde min tårta och massa sånt kul. Och bara njöt hela dagen. Men jag tror nog det var då jag fattade att allting har ett slut med. Men det ska vi inte gå in på nu hur jag menar. Men den dagen har en stor betydelse för mig. Men jag tror nog att denna födelsedagen kommer bli sjukt nice! 15 år blir man ju. Men helt ärligt så tror jag nog inte att min riktiga födelsedag har vart än. Men den kommer den med.

Dag 17 – Mitt favoritminne

2011-01-25 21:24:54 / 0 kommentarer ..


Ett favoritminne jag har var nog från nu i somras när jag var i Thailand för första gången med min familj. Det var helt sjukt underbart! Det är en av dom roligaste resorna jag har gjort i hela mitt liv. Solen sken hela tiden, det regnade, allt var billigt, vi åt sjuuukt god mat, fick massage  och massa annat underbart. Vi snorklade och gick strandpromenad, badade, solade, shoppade, allt! Det är nog mitt absoluta favorit minne!

orkar inte blogga nu,

2011-01-23 21:04:04 / 0 kommentarer ..


orkar inte blogga, ni får  dan 17, 18 & 19 imorgon <3

sovdags för moi & cissi !

2011-01-21 23:47:39 / 1 kommentarer ..


hej bloggen & bloggläsarna! :)

Jag kan verkligen inte hålla mig från att blogga just nu. För jag har riktigt tråkigt bara så ni vet, och är informerade om det. Nej men Cissi sover hos mig här idag, och jag beslutade mig för att ha en annan blid som header. Bara den, ingen text eller något, och annan färg.... Jag gillar grått. Jag håller på att somna snart. Men vi har haft riktigt kul idag! Nu ska vi väl sova eller något och i morgon vet jag inte. Men fortsätter med 30 dagar med, bara 13 dagar kvar nu...
pusssss

ögongodis ! :)

2011-01-21 18:15:27 / 0 kommentarer ..


[x] tröja (H&M)
[ ] klocka (jet set)
[ ] skor (converse)
[x] shorts (H&M)

tänkte bara säga att detta är vad jag kommer använda i sommar.
skorna & klockan ska köpas snart, för klocka är något jag behöver
och skorna ska jag köpa i vår. Redigerade bilden fort i PS. :)

Dag 16 – Min första kyss

2011-01-21 06:55:31 / 0 kommentarer ..


14 dagar kvar nu då, men idag blir det ett väldigt kort inlägg. Jag vet inte om man kan kalla det kyss direkt, men min första 'kyss' var på dagis typ. Haha, jag kommer ihåg det ganska väl. Vi sprang runt och jagade varandra, jag och han jag var 'tillsammans' med. Men i alla fall, ganska kort inlägg för det finns inget att skriva om som är intressant i detta. PUSSHEJ! :)

var bara tvungen :3

2011-01-20 16:48:16 / 0 kommentarer ..


Bara så ni vet så ska jag åka och hämta min bebiiiiis xperia - LIKEY LIKEY! Men i alla fall, jag orkar inte bry mig om att jag åker till asex i mysbyxor och ser helt efterbliven ut. Jag ska ändå bara hämta min bebiiiiis & handla med pappa. Ni kan ju få en bild på mig, så vet ni hur jag menar med efterbliven! Imorgon blire skolan ( har vart hemma idag pga. min cpmigrän ) och Cissi sover här med - LIKEY LIKEY! Vi ska gråta till 'The boy in the striped pyjamas' - LIKEY LIKEY ! Just nu har vårat internet damp - INTE LIKEY LIKEY ! Var bara tvungen att berätta det här, för min mobil har vart borta i 2veckor och 2dagar - några miuter 8eftersom jag fick lämna tillbaka den när jag fick den sist.pussss

Dag 15 – Mina drömmar

2011-01-20 15:14:25 / 0 kommentarer ..


jag funderar mycket på det här med mina drömmar. Vad vill jag egentligen göra? Vill jag bli en 3-barns morsa som knappt har tid till sig själv? Eller vill jag bli en total nolla som inte gör någonting med sitt liv?  Ohnej, jag har egna drömmar och egna saker jag vill göra med mitt liv. Jag vill flytta till Stockholm eller Göteborg när jag har gått klart gymnasiet. Där ska jag plugga vidare till journalist för det är något jag absolut vill bli. Jag vill ha en fin lägenhet i centrala Stockholm/Göteborg och även en strandvilla i Spanien. Jag vill leva lyckligt med en underbar kille och ha max två barn. Jag kommer älska mina två barn mer än allt annat, och självklart min man med. Ett av mina två barn vill jag ska vara adopterat från Thailand/Afrika. Jag vill att mina barn ska få uppleva mycket, precis lika mycket som jag har gjort. Självklart vill jag fortsätta blogga, eftersom det är kul. Statistiken går bara uppåt vilket är underbart! Men min största dröm är nog att leva lyckligt men mina underbara vänner och med min bästa familj så så länge som möjligt!

vanligt inlägg, eller ovanligt?

2011-01-19 21:23:20 / 1 kommentarer ..


tjena hallå bloggen!
Känner att det var ett bra tag sen jag skrev ett 'riktigt inlägg'. Men jag håller ju på med 30 dagar om någon har missat det. Känns rätt bra att skriva så tycker jag. Då får ni reda på allt & inget + jag får skriva om allt och inget. I alla fall så är jag på rätt dåligt humör och känner mig allmänt konstig. Jag vet inte varför riktigt men i alla fall. Just idag har det inte hänt något speciellt. Jag har vart i skolan halva dagen. Har haft ganska kul typ på musiken och framåt. Jag fick ryck och tog av mig klackskorna. Sen så kom jag på det i matsalen och då fick kärringen som var där ryck på mig och sa att jag inte fick vara där utan skor, för det kan ligga ''glas'' där. Man ba: MEN HALLÅÅÅ JAG GÅR I ÅTTAN? I alla fall så låg nyckeln i Cissis skåp och jag får inte hämta den..... Så en kompis till mig sa till Cissi och jag tog på mig skorna, åt och slängde av dom i hennes skåp igen. Sen stack jag hem, käkade, stack till en sak jag är med i. Berättar sen när det är uppe. Men i alla fall. Tycker det är kul att jag har fått så många kommentarer ang. mitt inlägg om tro och så. fegt att vara anonym bara! Men i alla fall så ska jag dricka upp min stora feta mugg chai latte nu och sen lägga mig. Kanske blir ansiktsmask med. Fin bild bjussar jag på med.
pussssss & vi hörs igen såhär snart igen ! :)

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

2011-01-19 06:55:54 / 0 kommentarer ..


Men detta har jag ju redan skrivit om? Men jag får skriva igen då. Idag så har jag valt att ta bilder från google och sätta ihop till ett collage.
halsduk: monki
basic tröja: H&M
legings: H&M
uggs: nilsons

Dag 13 – Den här veckan

2011-01-19 06:55:01 / 1 kommentarer ..


Den här veckan (som bara har vart två dagar) har jag bara vart i skolan känns det som. Nej men ärligt så har jag faktiskt vart i skolan till mestadels. Men efter det har jag vart med dom underbaraste vännerna man kan ha. I måndags var jag med Cissi på a6 efter skolan och stannade där till halv sex. Igår var jag med Issa och vi va hemma här och sjöng, snackade och lite annat. jag vet att det låter såååå himlars intressant, men det är det inte. Jo bara för mig, men inte för er. Imorgon ska jag vara hemma och plugga för jag har science prov på torsdag, sen ska jag på möte. På torsdag vet jag inte och på fredag så sover Cissi här. Lördag vara med Cissi och söndag träna. 

fiiiiinfiiin bild - jag vet ;)

Dag 12 – I min handväska

2011-01-17 13:45:20 / 0 kommentarer ..


I min handväska hittar man lite allt möjligt. Man kan hitta allt från papper till smink. Men Jag har lite allt möjligt där i. Blandannat: plånbok, tugggummin, smink, papper, block, pennor, tröjor, godis, smink, nycklar, vantar, pengar, kalender och allt annat som man kan behöva. nu vet ni en onödig fakta om mig. Lite onödigare än all annan fakta, men i alla fall. Nu så ska jag bara njuta av min långa rast. Vi hörs imorgon :)


Dag 11 – Mina syskon

2011-01-16 21:17:19 / 0 kommentarer ..


Jag har faktiskt bara ett syskon. En lillebror som är tre år yngre än mig. Han är en jobbig skitunge som alltid stör mig och oftast går mig på nerverna. Nej, han är faktiskt hur underbar som helst! Han är verkligen guld värd den ungen. Det är verkligen något jag är stolt över att ha i mitt liv. En jobbig, konstig, underbar lillebror som heter Filip. Frida & Filip - det är så de ska vara. Syskonkärlek till tusen, eller nej så mycket som det går. Så mycket syskonkärlek är detta. För även att jag hatar honom mestadels älskar jag honom så sjukt mycket i alla fall. Kjell Filip Wiberg & Frida Elisabet Wiberg ~ syskonkärlek til max!♥

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

2011-01-15 11:05:00 / 0 kommentarer ..


i morse:

tjock tröja: H&M
mjukis shorts: outlet på öland
(suddade ansiktet för att jag såg trött ut)

dagens :

halsduk: monki
tröja: H&M
jeggings: kappahl? ;s

svar på kommentar.

2011-01-15 01:23:49 / 7 kommentarer ..


jag hoppas att ni ser, men om ni inte gör så zooma in lite då för jag  orkar inte kopiera. Men jag ska i alla fall svara på denna kommentaren lite kort helt enkelt...
SVAR: Kul att du råkade kolla in och läste till att börja med. För det andra så är inget totalt fel, för det som du ser fel ser någon annan rätt. Eller hur? Jag har inte valt att bli döpt men jag har valt att jag ska konfirmera mig och det är lixom så det är. Men bara för det behöver inte jag ''acceptera den kärlek som har givits till mig av Jesus Kristus''. Ohnej, absolut inte. Lite snabb fakta bara så är det så att konfirmationen är bekräftelsen på dopet - bara så du vet. Jag behöver fortfarande inte ''acceptera den kärlek som har givits till mig av Jesus Kristus''. Jag sa aldrig till hundra procent att 'JAG ÄR KRISTEN UT I FINGERSPETSARNA'. Men kristendom är ju en religion också. Och jag tillhör den  men jag tror fortfarande inte på gud/jesus för det är bara påhittade personer. Altså jag tillhör den religionen och bor i ett kristet land vilket gör mig till kristen. Så är det bara, inse det. Jag fattar väl också att om man går in på Mc Donalds så blir man ingen hamburgare. Och man kan inte jämföra en religion med MCD... Ja men om jag nu får tro vad jag vill eller inte tro vad jag vill varför bryr du dig ens? MAN BEHÖVER INTE FÖLJA 'HERREN' ÖVER HUVUD TAGET, DET SKILJER SIG FRÅN PERSON TILL PERSON! Jag tar det på det sättet som att du vill att jag ska tro på gud/jesus som inte finns för det är bara något folk har hittat på för att få MAKT. Det är det allt handlar om. MAKT. Jag önskar inte dig all lycka för jag känner inte dig. Och inte guds rika välsignelse heller för den delen. Tjaffsa inte om att jag syndar och så för det gör jag inte. Jag gör så som jag vill och om det är synd eller inte avgör jag själv! Nu har jag fått sagt det jag tycker, tråkigt att du va anonym men accepterar att du är feg som är anonym. Kristen får du vara hur mycket du vill men det är inget jag bryr mig om.

Svar på tal på en kommentar. Så om du då ser detta kan ju du skriva en till kommentar...
pusssssssss

Dag 09 – Min tro

2011-01-14 17:57:46 / 1 kommentarer ..


Ja, det här med tro. Jag är kristen, eller ah alltså jag är döpt och konfirmerar mig. Men jag tror inte på varken Gud eller Jesus. Jag tror inte att jag kommer tro på det någon gång heller.

Dag 08 – Ett ögonblick

2011-01-13 20:30:10 / 0 kommentarer ..


Ett ögonblick är svårt att skriva om , för alla har ju sina alldeles speciella, och vissa har allt för många. Men ett ögonblick som för mig var speciellt var nog när jag uppträdde själv i somras och sjöng solo på min kusins dop. Jag var riktigt nervös och det var just det ögonblicket jag tänkte dela med mig av just idag... Just när man är så nervös tänker man att allt kommer gå åt helvete, allt kommer gå skit och jag kommer skämma ut mig totalt. Just när man känner den känslan i det ögonblicket vet man att det kommer gå dåligt. Men när jag väl klev upp där och skulle sjunga släppte nervositeten och jag kollade bara rakt fram, ibland på mamma och hon grät i floder. Men just i det ögonblicket när man är som mest nervös, gör alla fel du kan och tänker helt fel då släpper allt.
bilden är tagen dagen innan dopet, just då när jag behövde få ur mig min energi

Dag 07 – Min bästa vän

2011-01-12 20:00:23 / 1 kommentarer ..


Min bästa vän har alltid vart någon som ställer upp för en och alltid finns där. Någon som man kan lita på och prata med om allt. Altså en sjukt jävla bra människa helt enkelt. Som inte ljuger och sånt. Visst alla ljuger ibland men inte så fett hårt så man förlorar någon, då är man bara allmänt störd i huvudet och har inte mer vett i skallen än en treåring. Men det var inte den saken som jag skulle skriva om nu utan det är min bästa vän. Jag vet inte vem min bästa vän är riktigt. Eller jo, en kan jag ju räkna upp då bara för att berätta hur mycket jag älskar tjejen! Den tjejen har fått mig att aldrig sluta kämpa och börja tro på mig igen. Hon är galen och lite allmänt störd men betyder så sjukt mycket för mig! Den tjejen heter Jennifer Berg. Hon kämpar, snackar, dampar, lyssnar och bryr sig. Men hon har byggt upp mig igen. Från att vara ingenting till att vara något. Till att vara hennes, Jennifers fucking syster. Det är jag. Inget går upp mot en dag med henne, eller en sekund. Hon betyder något otroligt mycket! Men det är inte allt om henne, flr hon vet precis vad jag tycker om henne! Jag har massa andra SUPERBRA vänner med så som: Bernice, Cecilia, Judit och massa andra. Men Jennifer, det är henne jag ser upp till, min lillasyster. Jag älskar cheyen till tusen, bara så ni vet!

Dag 06 – Min dag

2011-01-11 20:45:28 / 0 kommentarer ..


Jag vaknade, käkade och sen fixade jag mig i evigheter. Fick skjuts av mamma till skolan. Inte världens roligaste kanske men jag överlevde. Sen så höll alla sjuor på å tjata hela tiden. Orkar inte gå in på detaljer på vad som hände i skolan, men efter den åkte jag & Cissi ner till stan och sen till a6 bara för att jag skulle hämta min xperia. Jag va värsta super glad och sen när jag startar den och slår in min pin så är skärmen BLÅ! Jag dampade sönder inne på H&M och sen går vi tillbaka och jag får en ny lånemobtl för att mobilen lämnas in en TREDJE GÅNG! jag är rätt sur på tre.... I alla fall så ska jag softa lite nu innan jag ska sova & bestämma kläder tills imorgon med. Det blir ingen bild, för Blogg.se dampar :(

jag fattar inte - lol`?

2011-01-10 17:07:24 / 2 kommentarer ..


Varför använder man ens 'ordet' LOL? Det låter som att man är efterbliven och inte kan prata typ. Självklart förstår jag vad det betyder , men det låter seriöst som att man är efterbliven och inte kan prata. Typ om man snackar med någon på riktigt och så säger den andra helt plötsligt LOL. Man ba: men herregu vi är ute, på riktigt SNACKA SOM NORMALT FOLK? Fatta om alla skulle gå runt och bara använd sig av förkortningar, hur kul skulle det vara? Men lär er snacka som folk istället för att använda massa förkortningar. Okej jag använder några men inte hela tiden. Nu ska jag städa min garderob. Måste ha plats med nytt & slänga allt gammalt :)

Dag 05 – Vad är kärlek?

2011-01-10 11:12:00 / 0 kommentarer ..


Kärlek för mig är väl relationer i största del... Relationer till vänner / familj / pojkvän / flickvän och ja allt sånt ni vet. Men självklart finns det annan kärlek. Altså jag tycker det är sjukt svårt att förklara kärlek, det finns så mycket som kärlek lixom. Haha jag känner mig som värsta poeten som sitter och skriver om kärlek. Men det var mitt 'uppdrag' för dagen. Men jag har väl kärlek till lite allt möjligt. Typ som min familj och mina vänner. Det är kärlek i högsta grad för mig. Sen självklart den man är tillsammans med, om man nu är det. Fast man kan ju typ vara lite små kär i någon med vilket jag anser vara kärlek. Men ah, nu vet ni vad kärlek är för mig!

Dag 04 – Det här åt jag i dag

2011-01-09 11:10:00 / 0 kommentarer ..


Ja vad åt jag idag, frukost , lunch & middag. ^^

lööööööööööördag ! (Y)

2011-01-08 14:34:01 / 3 kommentarer ..


godmorgon folks ! :)

Jag hittar inte mitt elsklingslinne som jag ska ha idag,
det regnar och jag är fett orolig. Antagligen ska jag
träffa Jessica, varför säger jag inte. Ikväll ska jag,
mamma, pappa, lillebror & moster + hennes man
på bio och sen äta ute. Gillas stort kan man ju säga.
Nu ska jag fixa mig och sen vet jag inte vad som händer
Jag saknar Thailand massvis! Tennerifa vecka sju.
LÄNGTAR SOM SJUTTON ! :DDDDED
pusss

Dag 03 – Mina föräldrar

2011-01-08 11:43:00 / 0 kommentarer ..


Lisa heter då min mamma och hon är världens
snällaste och goaste mamma. Hon är alltid
glad och snäll, förutom när hon blir arg på
mig eller min lillebror. Hon är typ som jag
fast ändå inte, lite mer oseriös än jag.
Men ändå så kan inget slå min morsa, för
hon är det bästa som finns! Älskar henne
till tusen, ävet fast jag skriker att jag hatar
henne mest av allt.
'
Johan heter min pappa och han är snäll och tuff.
Han är snäll och glad och så som mamma
men typ irriterande ibland och bryr sig lite
för mycket som pappor alltid ska göra.
Han är biff, har värsta musklerna och så,
springer Göteborgs varvet och sånt, och typ
springer hela tiden. Nästan i alla fall.
Men inget kan slå min farsa heller, tycker jag.
Älskar även pappa till tusen även fast jag
ibland beter mig som skit och skriker att jag
hatar han.
Det var då lite om min mamma & pappa, inga bilder
blir det ^^

jessica prinsessan iles♥

2011-01-07 13:50:51 / 3 kommentarer ..


jag saknar dig cepemycke hjärtat. och du vet att jag inte är något utan dig. jag saknar allt med dig. varför kan man inte bara spola tillbaka tiden, till då . då vi två var ett. du är fortfarande min andra halva, mitt ljus i mörkret. det är du och jag mot världen, alltid... som då eller hur? sommar, vinter vår och höst ska de vara vi. vi ska ju dö tillsammans. tillsammans, bara vi två. kommer du ihåg allt? allt som det vad då. jag vill ha tillbaka allt med dig gumman. varje dag och sekund skulle det vara vi. det är så fortfarande va? bara vi två? jag älskar dig mest av allt på hela jorden. och vad alla andra än säger vet du att jag älskar dig mer än dom♥Dag 02 – Min första kärlek

2011-01-07 10:30:56 / 1 kommentarer ..


Min första kärlek, som var seriöst eller vad man nu ska kalla det blev jag tillsammans med förra året i Februari. Jag hade väl vart lite småkär i han eller så, men i alla fall så blev vi tillsammans i Februari. Jag var just då den lyckligaste på hela jorden. Men det var då jag hade min sämre period i livet. Jag var mest deppig å så men han fick mig att må bra. Vi umgicks med varandra nästan hela tiden, var ute och massa sånt kul. Men det tog självklart slut efter ett tag. Min då bästa vän som jag snackade med så fort det var något var väldigt tight med han också. Så jag snackade med han och så skickade jag ett mess till han där det stod att han betryder å så. Sen såk han de och fick spel på mig, å sen tog det slut för att jag ringde till han och sa förlåt, båda grät och sen bestämde vi att de är bättre om vi bara är vänner. Vi är fortfarande vänner men inte lika tighta som då. Nu vet ni lite mer om min första kärlek. Förlåt för att jag inte tog med några namn / en bild men jag vill inte nämna alla personer :)

Dag 01 – Presentera mig själv

2011-01-06 18:32:13 / 0 kommentarer ..


Jag heter Frida Elisabet Wiberg och är en helt vanlig tjej som bor i Jönköping. Det som ligger lääängst ner på hela Vättern. Där bor jag och har bott i hela mitt liv... Altså snarare 14, nästan 15 år har jag bott här. Jag har flyttat en gång i hela mitt liv och det var från centrum till lite utanför centrum. Jag går i åttan på Internationella Engelska Skolan och har gått där i en termin. Innan det gick jag på Junedal där jag inte alls trivdes. Så jag riskerade att inte ha några vänner och att få hur dåliga betyd som det bara går att få. Varför jag då valde att gå på IES är inte så svårt att räkna ut. Jag gillar Engelska och språk över huvud taget! Så där går jag och har tänkt fortsätta tills nian är slut. Jag har faktiskt ganska bra betyg för att ha gått där i en termin och så har jag ganska många vänner. Det är nog det bästa valet jag har gjort. För skolan hänger på vad mankan bli när man blir stor. Jag vill bli journalist när jag blir äldre och skriva i tidningar och sådant. Lite om mig som person ska ni väl få veta med. Jag är väldigt tjejig av mig - jag älskar färgen rosa, smycken, smink och shopping! Efter skolan hänger jag väl mest med mina vänner, går på stan, fikar och allt annat kul. Jag har färgat mitt hår nio gånger på lite mer än ett år och ska just nu låta mitt hår vara tills jag har väldigt mycket utväxt. Jag älskar att resa, sola och bada tillsammans med min familj. Enligt andra är jag ganska bortskämd vilket inte jag tycker.. Jag älskar att sjunga och det gör jag hela tiden och om jag inte gör det lyssnar jag på musik. Nu vet ni lite mer om mig, mer info imorgon ^^

30 dagar....

2011-01-06 14:07:07 / 1 kommentarer ..


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick


japp, ska göra detta jag med istället för att blogga om
allt som händer i mitt liv så får ni lära känna mig
lite bättre på 30 dagar! sounds mycket bra!
så dag ett får bli senare + ny kategori, så ni kan kolla
tillbaka lite ^^

popadelica, te och lite annat.

2011-01-04 21:59:08 / 0 kommentarer ..


hallå hallå.!

Dåligt bloggande känner jag, men nu ska jag
blogga en stund tänkte jag. Just nu sitter jag
med ett stort leende på munnen och en kopp
te i handen. Nu är det så att jag, min mamma
och min moster ska bort vecka sju till Teneriffa.
Så gött att sola och sola och bada och äta och
snacka spanska/engelska och bara ha det gött
medans pappa och min lillebror är i sälen. Jag
ska bli brunast så är det! Sen den 7 maj ska jag
och Jennifer och Bernice på popadelica. Det är
en festival i Huskvarna - folkets park. I alla fall
så ska jag sluta att drömma om det nu och leva
idag. Jag ska sätta mig och kolla på Skönheten
och Odjuret. Den är faktiskt bra. Så jag ska
sitta uppe och kolla på barnfilm och dricka te!
Imorgon så blir det stan med Jennifer, träffa
Jesper en stund och sen så ska jag sova hos min
underbara syster! Vi ska käka pizza , och denna
gången färdiggjord.... Och så köpa godis och
hyra film. MYCKET BRA! Imorgon klockan 10.00
ska jag vara på vårdcentralen, dom ska bestämma
massa saker... Är äckligt nervös.
''vad vore livet utan fruktsallad?'' Kiwiii & Bananiii


pusssss

åsikt igen ! :)

2011-01-04 19:57:07 / 1 kommentarer ..


blööööö, jag är trött och bara vill skriva en åsikt!

Alla har rätt att tycka och tänka precis som dom vill utan att kränka någon. Det är ju så det är. Men bara för att jag har en åsikt så betyder ju inte det att alla andra tycker så.
I alla fall så har jag en åsikt om 2010, altså förra året snackar vi om nu. Det var ett väldigt blandat år. Blandat med skratt och tårar. Jag har aldrig träffat så falska människor i hela mitt liv! Och jag har aldrig träffat så underbara människor i hela mitt liv. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv och jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Så 2010 har altså vart ett blandat år. Tänker inte ta hela året månad för månad men i alla fall. Jag har umgåtts med massa olika folk, vart riktigt kär och blivit riktigt sårad. Jag har haft väldigt jobbigt i skolan och jobbigt med kompisar. Sommarlovet kunde inte börja på ett bättre sätt! Jag stack från min gamla skola och sket i alla problem. Lämnade allt och alla bakom mig. Stack till Thailand i nästan tre veckor och hade hur mysigt som helst med hela min familj. Sen kom jag hem och hade en underbar sommar med kompisar och så. Började om på nytt med ny skola, nya vänner & nya lärare. Jag säger bara en sak. Vill ni något så gör det! Hur galet det än är, gör det! För annars ångrar ni er sen att ni inte gjorde det. Jag bytte skola just till åttan, just när jag skulle få mina betyg och allt. Men dom blev faktiskt sjukt bra för att bara gått där en termin! Nu i slutet av året så har det ju bara gått uppåt. Jag har världens finaste vänner och världens bästa pojk! Snacka om att året slutade bra, började bra och ska fortsätta bra!
så åsikt: våga göra saker istället för att ångra att du inte gjorde det!

damp å lite annat.

2011-01-03 13:14:33 / 3 kommentarer ..


jag har damp på min lånemobil...Nu ska jag städa, fixa mig, fixa naglarna och
sen ska jag till sjukgymnasten, efter det ska
jag och mamma bestämma vart vi ska, sen
stan & bio med Jennifer. ÄLSKAS NÅGOT
STOOOOOOOOOOOOOOOOORT! Ska väl
förmodligen köpa biljett till popadelica med.
DET GILLAR VI MED !
Usch, måste skynda nu om jag ska va hos
sjukgymnasten halv fyra :(
pusssss

även om himlen faller ner.

2011-01-03 10:33:04 / 1 kommentarer ..


godmorgon.

Jag är liiite gladare idag, men fortfarande något
sur. Jag är helt sjukt förbannad på tres låne-
mobiler. DOM ÄR FAN STÖRDA! Jag har seriöst
damp på dom. Jag lovar att dom bara kommer
göra en fabriksåterställning och en uppdatering.
Funkar inte min mobil nu heller kommer jag va
fett sur på dom. Men i alla fall. Idag ska jag
till sjukgymnasten, fett läskigt. Sen efter det
ska väl mamma och jag fixa resa utomlands
vecka sju. Efter de ska jag träffa Jennifer.
Ska på bio, det gillas sjukt mycket! Nu ska
jag lyssna på musik och så.
pussss

nu är jag sur...

2011-01-02 14:08:00 / 0 kommentarer ..


hej.

Jag har precis tränat/gymmat eller vad ni
nu säger. Jag är grymt jävla förbannad på
tres mobiler. Det ä'r lixom andra gången'
jag har lämnat in min xperia x10 mini och
det är samma fel. BUHUUU! Igår var jag
hos världens bästa - ni fattar vem? :)
Vi kollade på fredagen den 13:e. ALDRIG
att jag ser den igen, ALDRIG! Men
dom som jag kollade med hade jätte kul åt
mig när jag blev rädd. HA-HA så kul.
Sen så gick vi ut och smällde tigerraketer.
Han-som-tror-han-är-bäst (nämner inga namn)
tappade en tigerraket i påsen där han hade
alla andra, så nästan alla sprängdes.
BRA JOBBAT -.-
Nu ska jag käka, och ha det helt underbart med
min lånemobil i två veckor. Alla sociala messar.
pussss

  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!