på tåget

2012-04-29 14:21:22 / 1 kommentarer ..


Nu sitter jag på tåget mot Daniel. Det är sjukt härligt väder och jag är sjukt pepp på livet. Sitter och underhåller mig med lite subway och fanta jordgubb och massa bra musik från popadelica förra året. Galet taggad, eftersom det är nästa lördag. Vet inte vad kvällen har att bjuda på med ska shoppa imorgon i alla fall. Hoppas ni har det bra! Puss ❤


blö

2012-04-28 18:24:37 / 0 kommentarer ..


ja, alltså dethär med uppdatering är inte min grej.

Jag har vart hos ida och softat nu på eftermiddagen, gick en sväng runt Bårarp och sen tog vi moppen in till Willy's. Snacka om händelserik dag. Jag är fett lat idag, men annat blir det imorgon. Först blire teater och sen drar jag till Danne och är där tills på tisdag. Sjukt härligt att umgås med annat folk än dom i Jönköping. Måste packa klart nu. Ska käka ben & jerrys sen och glo på film. Bloggar på tåget imorgon. PUSS

blandat

2012-04-26 22:57:26 / 0 kommentarer ..


mitt humör har blivit som min statistik, lite upp och ner då och då. Har inte haft humörsvängningar på över 1 år. Grääääääääääjt, hoppas alla som ska umgås med mig har bra tålamod. Asbra, yaii!

Bilden skulle kunna säga allt just nu. forever young, i want to be forever young! Min älskade kusin och jag på bilden förresten. Fast han har blivit mer som en storebror för mig. Även fast han vart en dryg liten skitunge så älskar jag han otroligt mycket! Utan dig vore jag inget !! ❤


i'm soooooo happy!!!

2012-04-26 22:13:56 / 0 kommentarer ..


*51 dagar kvar till Thailand
*Vi fick fota idag på bildlektionen
*Det gick asbra på spira idag
*En av mina saker jag längtat efter kaaaaaaanske kommer att bli sann : D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1596259/images/2012/pic_200108532.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1596259/images/2012/pic_200108532.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1596259/images/2012/pic_200108732.jpg" class="image">


i'm soooooo happy!!!

2012-04-26 22:13:52 / 0 kommentarer ..


*51 dagar kvar till Thailand
*Vi fick fota idag på bildlektionen
*Det gick asbra på spira idag
*En av mina saker jag längtat efter kaaaaaaanske kommer att bli sann : D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1596259/images/2012/pic_200108532.jpg" class="image">


i min hjärna

2012-04-25 20:26:23 / 1 kommentarer ..


♥alltså, jag har jättemycket tankar och funderingar som åker berg och dalbana i mitt huvud. åsikter också för den delen. tänkte dela med mig av några.1. Hur tänkte du nu?

Jag är den sociala typen av människan som pratar ofta och gärna, med massa olika folk. Jag har bättre kontakt med killar än med tjejer (varför kan ni läsa längre ner) och jag får bättre kontakt med vissa människor än med andra. Så pratar man med någon och blir nästan lika tajta som ett par leggings. Så snackar man i telefon, man snackar via facebook och messar som galningar. Så bara tappar man kontakten helt utan anledning och så tänker man WTF? SÅ skriver man på fb, messar och skriver på skype men får inte ett jävla svar någonstans. Så skiter man i det och ba fine w/e hör av dig när du vill. Det går en vecka, tre veckor, en månad, 4 månader och så får man ett meddelande på facebook där det står "Hej Frida! Ville bara säga att du är jättesöt och att jag saknar dig massa! Tycker att vi ska ses snart! Det är surt att vi har slutat snackat......... men vi får fixa det! ♥♥". Alltså ja, det är jättekul att få ett sånt meddelande på facebook. Men alltså en fråga , hur tänkte du nu? Det går typ aslänge och jag får inte svar, så helt plötsligt på väg hem från bussen eller sitter hemma och har astråkigt. Det första man får upp i huvudet är typ att jaha det passar dig nu. Men i alla fall så snackar man med personen och 2 veckor efter massa snack och så så har personen en flickvän och bryter kontakten ytterligare en gång.... Vad tänker männsikan?2. Varför killkompisar är bättre än tjejkompisar:

Alltså vi tjejer (även med mig inräknad) kommer med ursäkter, kilometerlånga förklaringar och lögner som man fattar direkt. Men självklart ska vi säga dom i alla fall. Frasen "jag ringer dig sen" kan betyda alltifrån att jag ringer dig om 20 minuter till jag ringer dig om 1 vecka. Och detta tjaffset om precis minsta lilla och alla småbråk som man bara döööööööör av för att de är så tråkiga och meningslösa så det inte finns! GÄSP!! Över till killarna då som om de skulle vara så mycket bättre? Mja, de har ju sina dåliga sidor till att börja med. De ska klaga på exakt allting som är fel, och överdriva allting som att de vore världens kaos? Och tjatet om att kvinnor ska vara i köket och att de hör hemma där och att det är de enda de kan komma med när de inte har något vettigare att säga när man just känner snap-känslan! HERREGUD, det börjar bli så satans uttjatat. För att inte nämna att hora är det enda killar kan säga när dom vill såra en tjej. Till sist så är "du passar jättebra i dedär" uttjatat och både ser och låter falskt ut. Men båda könen har ju sååååå himlans bra egenskaper också. Tjejerna försvarar en alltid och kan ryta i rejält när man har blivit sårad eller när dom försvarar en, de får en ALLTID på bra humör när man är nere och så vidare och så vidare. När vi ska göra något för galet så vill vi inte göra det på egen hand utann peppar den andra tjejkompisen till att göra det, så gör man det och har roligare än någonsin. Kan ju dra ett exempel från mina egna experiences (vet inte vad det heter på Svenska). I sexan när vi var på Liseberg med klassen som ett avslut på våran tid tillsammans så tvingade jag och Ida upp varandra i olika läskigheter. Båda två är och var extremt rädda för höjder så hon tvingade med mig upp till Uppswinget och jag trodde jag skulle dö, men det var så sjukt kul och läskigt så vi satt kvar några åk och skrattade gott åt det. När det sedan var min tur så var det dags för parisehjulet. Jag , Ida och Catta satte oss i parisehjulet och det började snurra. Alla tre lade sig ner på golvet. Så skulle jag självklart titta upp. JAG DOG NÄSTAN AV SVINDEL. Men oj så kul det var! Vi skrattar åt det idag så det var rätt kul. Men killarna har ju också bra egenskaper. Majoriteten av killarna som jag är kompis med är ärliga och tar inga omvägar för att kunna säga sanningen. De har sån humor och man har askul med dom. Gillar inte skitsnacket som går mellan tjej till tjej heller. Så tröttsamt. That's why jag hellre umgås med killar än tjejer!

ja, det var det.

Tanken var att jag skulle plugga till lite prov och så idag, men kan det som ska vara på proven. ASBBRA FÖR MIG!!! Imorgon så är det torsdag, en rätt chill dag om ni frågar mig. Efter skolan så ska jag till rehab för mitt knä uppe på ryhov och direkt efter det försöka hinna boka om min klipptid och boka färgning med istället för slingning! Rätt nays faktiskt. Ska bli helt blond nu (som jag är irl), istället för slingat blond (som jag är nu). Måste även vara på Spira vid 17:00 med. Så hippiekläderna ska med också. KUL! På fredag vet jag inte vad som händer. På lördag är det i alla fall repetitioner och på söndag ska jag repa en stund sen åker jag till Daniel. Har inte träffat han på ett tag allså. Det blir en chill söndagkväll och på måndag så ska jag och han shoppa i Borås. Har aldrig varit där, vilket är rätt pinsamt eftersom att det ligger så nära Jönköping. Ska även fira Valborg där med. Mysigt som tusan! Ska även få min födelsedags present på måndagkväll, har fått ledtrådar på vad et är men inte fanken kan jag lista ut det. NYFIKEN TJEJ! På tisdag vet jag inte vad vi ska göra, förutom att jag ska hem. Nästa helg är det POPADELICA, gissa om någon är glad för att få fota där? MHM! Sucktröjorna kommer nästa vecka med. NAYSIGT!

OCH JA...

2012-04-22 23:15:40 / 0 kommentarer ..


JAG HAR TAGIT ALLA JÄVLA BILDER I FÖRRA INLÄGGET MED SYSTEMKAMEROR.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR ARG.

2012-04-22 22:01:55 / 0 kommentarer ..


tänkte börja med svar på en fråga.

Anonym: Allvarligt? Du köper en bra Canon EOS kamera och tar kort på dig själv i spegeln. Du måste vara en sån professionell fotograf.

SVAR PÅ FUCKING JÄVLA TAL: JAG ÄR ALLVARLIG MED ATT KÖPA EN CANON EOS 1100D FÖR ATT FOTA PÅ KONSERTER, NATUREN, EVENEMANG OCH SÅ VIDARE. JAG FOTAR ÄVEN MIG SJÄLV JA! MEN 95% AV ALLA MINA JÄVLA BILDER JAG HAR TAGIT MED MIN SYSTEMKAMERA ÄR FRÅN OLIKA EVENT, NATUREN OSV. HAR FOTAT PÅ EKSJÖ STADSFESTIVAL, HV71'S HEMMA MATCHER UNDER 2012, KARAMELL, NYÅRSAFTON MED SUPERHÄRLIGA VÄNNER, NATUREN, SAKER JAG KÖPT OCH JAG KAN ÄVEN FOTA TIDNINGAR OCH SÅNT NÄR JAG HAR TRÅKIGT OCH VILL REDIGERA NÅGOT I STÄLLET FÖR ATT DÖ I SÄNGEN TYP. JAG KOMMER ÄVEN ATT FOTA PÅ POPADELICA I ÅR OCH FLERA KOMMANDE EVENEMANG. JAG ÄGER INTE EN SYSTEMKAMERA FÖR ATT JAG ÄR EN PROFISSIONELL FOTOGRAF UTAN FÖR ATT JAG ÄLSKAR ATT FOTOGRAFERA OCH HAR GJORT DET I HELA MITT LIV FÖR ATT MINA FÖRÄLDRAR ALLTID HAR HAFT PASSIONEN ATT FOTOGRAFERA.TÄNKER FÖR ÖVRIGRT INTE SLUTA MED DET HELLER. MEN JAG HOPPAS DU FICK SVAR PÅ DITT "COOLA" CITAT FRÅN 9GAG ELLER VILKEN ANNAN "ASCOOL" SIDA DET KOMMER IFRÅN!


idag så är jag asförbannad.

Känner min inte pepp på ett jävla skit. Ja, just idag kan jag klaga på vad fan jag vill och tyck att jag är en negativ bitterf**ta, men idag får jag fan vara det. Är så jävla sur på allt, skulle kunna hitta fel på min pojkvän om jag hade en. Inte ens musik kan få mig glad. Jag vill ha en hårförlängning gjord hos frisören till premiären av HAIR + till våran prom. Vill även flytta hemifrån så jag kan ha det exakt hur jag vill utan att någon klagar. Skulle även vara skönt att ha en pojkvän eller något. Tänker för övrigt inte ens gå till skolan tills de ögonblicket att de tar bort den äckliga jävla handspriten som gör att man får svimningsattacker varje gång man går innanför dörren. Nu ska jag sluta vara så negg, skära bort mina knän, min mage och mitt huvud så jag slipper ha ont.

hair

2012-04-22 17:04:45 / 1 kommentarer ..


hej alla mina små kycklingar !

Nu så är det som så att jag sitter på teaterrepetitionerna och repar som en galning med mitt störtsköna teatergäng!
Puss så länge


urtråkigt

2012-04-18 22:07:00 / 0 kommentarer ..


tjeeeeeenare mannen!

Sitter och har det asgött med lite godis och en hustler, snackat skype med världens bästa Christoffer. Han får en alltid på humör. SJUKT BRA! Har även haft en härlig eftermiddag med Jenny. Käkat subway,  Är sjukt skoltrött nu, men det är inte långt kvar nu så jag får väl peppa med det. Det är dessutom 59 dagar kvar tills jag drar iväg till Thailand. Peppad till tusen! Jag och Emma har nu planerat inför Ullared på lördag. Felix kunde dock inte hänka, vilket är apigt surt. Men men , vi får väl ha kul ändå och jag lovade han att hitta en asgo parfym med! Imorgon så har jag förövrigt nationella proven i Engelska. Så har vart ner till Willys och köpt saft och kesella (har hört att det ska vara gott och bra?) efter det att vi käkade. Ska tänka possitivt, måste det! Gick brapå min svenska debatt idag med. Vi vann övertygat. SUUUPERGÖTT! Nu ska jag dra mig mot sängen för att jag börjar 8:00 imorgon och skriver nationella till 11:00. PUSSSSS

jag tror jag dör snart

2012-04-17 22:46:49 / 0 kommentarer ..


tjena mittbena!

Jag är apigt stressad och mår inte bra över huvud taget! I skolan är det nationella proven nästan varje vecka fram till skolan slutar, ska hinna plugga till prov utöver nationella. Jag går på rehab 2 gånger i veckan med. Min familj ska också funka och jag ska hinna umgås med mina vänner och hinna andas med. Men det lär jag inte hinna göra på ett tag. Jag har även ett repschema som tar massa tid från skolan och familjen/vänner och annat som behöver göras. För er som vill veta hur det ser ut nu med repetitioner så var så goda:
Tisdagar 18-21
Lördagar 13-20:30 /12-19:30/12-20:15/12-18
Söndagar 12-20/12-20:15/12-18
Fredag 4 maj 18-21
Måndag 14 maj 18-21
Torsdag 24 maj 17-22
Fredag 25 maj 17-22
Lördag 26 maj 16-21
Söndag 27 maj 14-21
Måndag 28 maj - Torsdag 31 maj 16-22
Fredag 1 juni 13-21:30
Lördag 2 juni 13-21:30

Hoppas jag överlever detta, utan att må sämre än va jag gör. I helgen så drar jag, Felix och Emma till ullared, för vi ska ha det gott! Puss


update:

2012-04-15 12:22:22 / 0 kommentarer ..


hallå tjejer och pojkar!

Hade en asbra födelsedag + en bra gårdag!
Blev firad av min familj i fredags då jag fick nya iPhone hörlurar (plug-in), en ansiktsbehandling på ett mysigt spa och 30 rakhyvlar (hahah bara för att jag alltid glömmer att säga till när dom är slut). Sen så kom det lite kort, och mormor kom med. Fick pengar av både henne och morfar. Ida kom med och av henne fick jag ett lila iPhone-skal och ett gör ditt eget godishalsbands-kit! Hon sov här tills igår och va med och firade mig med Emmets familj + mormor. Fick cupcake formar med mönster av mumin och de andra av rosor, cupcakedekorationer i form av fjärilar och hjärtan och en cupcakebok från Emmets familj. Firade med tårta, skratt, trams och massa annat kul! Stack ut till Tenhult med Emmet och träffade massa folk och har även sovit hos henne inatt. Nu så ska jag in till repetitionerna av Hair!
image descriptionimage descriptionimage description

13 april, otrusdag & födelsedag :)

2012-04-13 14:38:43 / 1 kommentarer ..


tjena mittbena!

Imorse väcktes man av sång, presenter och frukost på sängen från min underbara familj! Gick upp och åt klart, öppnade mer presenter och hade det riktigt mys. Satte mig vid datan för att svara på lite grattisinlägg på facebook. Har även bakat lite bullar med smörfyllning och chockolate chip cookies och myst med mormor. Vart och hämtat mat med mamma och brorsan med! Nu sitter jag på bussen in till stan och ska byta en tröja och köpa ett par legings eftersom att jag inte hann det igår. puss och kram :)


toppar min födelsedag med:

2012-04-13 08:22:21 / 0 kommentarer ..


attt det blev som jag ville på det preliminära!!!!!!idag är det ingen vanlig dag

2012-04-13 00:00:00 / 0 kommentarer ..


för det är fredagen den trettonde april & min födelsedag!med detta säger jag godnatt :

2012-04-12 23:29:10 / 0 kommentarer ..


vissa saker läser man 1000 gånger om, antingen för att man inte vill förstå det som står eller för att man blir så jävla glad och inte vet vad man ska ta vägen. godnatt .


inte frisk

2012-04-12 16:53:31 / 0 kommentarer ..


mitt huvud vill mörda mig, känns som att det hänger ner till fötterna typ...

image description

okej, jag har bestämt mig!

2012-04-12 13:19:10 / 0 kommentarer ..


jag ska börja vlogga. kommer bli sååååååå himla seriöst alltså.

lite smått död.

2012-04-12 11:03:13 / 0 kommentarer ..


hello buddies!

Jag är fortfarande hemma och är sjuk. Mitt huvud känns totaltungt och jag bara dör inombords för att jag känner mig hängig! Idag blir det att ligga i sängen. Ska glo på en film med och sen är det möte om Samhällslinjen på PB-gymnasiet. Måste gå på det. Så åker in lite tidigare för måste köpa legings och byta en tröja som vi köpte i GBG för det blev värsta feta fläcken på den när vi tvättade den efter att jag spillde mat på den. Blev sjukt arg, men det reder sig nog idag. Måste köpa legings med eftersom att alla mina har gått sönder. Nu ska jag ta en alvedon och sen glo på film.

kalla mig supertöntig

2012-04-11 20:27:06 / 0 kommentarer ..


men jag ska kolla på highschool musical nu. LOVE IT !

100 frågor & 100 svar

2012-04-11 16:52:33 / 0 kommentarer ..1.Vad är klockan: 15.39

2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Frida Elisabet Wiberg

3. Smeknamn: bob, blondie, fridis, frajdo, grodan osv.

4. Vad heter dina föräldrar: Lisa & Johan

5. Antal ljus på din senaste tårta: 10 kanske ? (har inte ljus längre.

6.Husdjur: en skäggagam

7.Hårfärg: egentligen blond, men just nu mellanblond!

8.Favoritfärg: rosa!

9.Piercing: öron, men vill ha i tungan!

10.Tatuering: naaae

11.Födelseort: jönköping

12.Bostadsort: jönköping

13.Nuvarande bostad: jönköping

14. Har du varit kär: om jag har varit.

15. I vem: som mest i min dåvarande pojkvän raoul.

.16. Har du varit med om en bilkrasch: nej, eller alltså det va en bilkrasch ½ meter från mig när jag va liten som jag och mormor såg.

.17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4.

18. Kaffe eller glass: GLASS I STOOOORA LASS, svår fråga egentligen efter som kaffe inte ens är gott !

19. Snuttefilt eller kramdjur: alltså, jag och mina gosedjur kommer alltid att vara 1 !

20. Salladsdressing: såndär asgod som smakar vinäger och örter!

21. Färg på strumporna: vita

22. Lyckotal: 13 om jag ens har något.

23. Favoritfilm: ALLA DESSA TONÅRSFILMER & TJEJFILMER <3

24. Favoritcitat ur en film: "troy, listen" . ska jag erkänna är jag inte bra på sånt.

25. Bästa semestern: thailand!

26. Favoritmat: thaimat, tacos och chinamat! (NEJ chinamat och thaimat är inte samma sak)

27. Bästa veckodagen: måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag

28. Senaste låt du har lyssnat på: listen to your heart

29: Tandkräm: colgate eller vad den nu heter.

30. Favorit TV-program: alltså jag tycker att tv är tråkigt att kolla på men om jag måste välja såå: greys anatomy!

31. Favoritrestaurang: chili thai!

32.Favoritblommor: rosor och pioner

33. Tycker inte om: spindlar, utedass, myggor, vildmarken, kanoter, fjortisar, jobbiga ungar som gnäller på allt, krig, orättvisa osv.

34. Sport att titta på: hockey. hockeykillars rumpa är typ en gudagåva!

35. Snabbmatrestaurang: kfc & burger king

36. Senaste sjukhusvistelse: igår, (they try to make me go to rehab)

37. Favoritdricka: fanta strawberry

38. Vilken färg gillar du bäst på jeans? ljusa är ju så gaaalet snyggt , svarta med!

39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: eftersom att jag bara har tagit moppekörkort så: 3 gånger.

40. Vad är du om 10 år: då är jag 25 år och 363 dagar, har en undebrar pojkvän/man och förhoppningsvis ett barn och bor utomlands!

41. Vem fick du senast e-mail från: min morfar!

42. Är du dömd för något brott: nej

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: ginatricot

44. Vad gör du när du är uttråkad: datorn....

45. Fras/ord du använder (för) ofta: asså, ommen

46. Vän som bor längst ifrån dig: kayla som bor i USA!

47. Vad retar du dig på: när mamma eller pappa inte vet hur man stänger dörren.

48. Det bästa du vet: sommar, jordgubbar, min familj, min "syster" emmet, min knasiga vän ida, hundar, hästar, smultron, MUSIKALEN, musikalgruppen, taco&film mys osv, osv!

49. Läggdags: när jag är trött.

50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: haha inte jag i alla fall

51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: dom som inte kopierar?

52. Vad är klockan: 16:21

53. Favorit låt: Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

54. Favoritlek: here she comes riding on a pony, bongo osv.

55. Favoritfilmmusik: disneymusiken helt klart.

56. Skostorlek: 40/41 tror jag

57. Syskon: un hermano (en bror)

58. Favoritpålägg: smör

59. Om du skulle skänka bort en sak, vad skulle det då vara: leksaker till alla fattigaa barn som inte har något!

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: mamma & pappa

61. Bästa bok du läst: idolen av meg cabot

62. Är du internetberoende: oja!

63. Favoritdjur: häst

64. Gillar du snö: SOL OCH BAD SKA DET VA!

65. Favoritglaglass: typ all glass :)

66. När köpte du något åt dig själv sist: mat igår , annars en kajal i söndags

67. Är du långsint: ska jag veta sånt?

.68. Favoritgrupp/artist: glee, justin bieber, leona lewis, loreen, sarah dawn finer osv.

69. Vilken är din bästa egenskap: pratglad, skrattar oftast, asdålig humor, generös.

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: att komma in på den gymnasielinjen jag vill

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: alltså nej, dom är söta.

72. Vad gör du: kollar facebook, svarar på detta och är sjuk.

73. Mest intressanta stad du varit i: bangkok, sjuka människor, sjukt vackert och megaknasigt.

74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: apa

75. Vad fascinerar dig hos andra människor: att folk har en jättefin utsida men insidan är asful och dom bara spyr ut elaka saker om deras bästa vänner.

76. Senaste pojkvännen/flickvännen: filip skulle jag tro

77. Favoritgodis: lakrits och godis som smakar fruktigt.

78. Spelar du nåt instrument: jag kan spela lite piano och lite gitarr + lite trummor.

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: dans är ju kul

80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: min biologiska farfar, för jag vill veta hur han var som person.

81. Vilken film såg du på bio senast: lejonkungen i 3D!

82. Senaste köpa skiva: jag vet inte alltså.

83: Roligaste tjejen: ida, helt klart!

84. Bästa känslan: när man är kär :D

85. Samlar du på något: nej

86. Isåfall vad: -

87. Är du feminist: nä !

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: något ascoolt.

89. Favoritskiva: alltså jag lyssnar på enstaka låtar inte hela skivor. blir lätt tråkigt då

90. Bästa kompis: emmet (lovade felix att han skulle få en plats också!)

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: typ glad, sprallig och asknäpp.

92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att jag är sugen på choklad

93. Favoritlåt: Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

95. Har du en mobiltelefon: alltså ja, men det låter så fel att säga mobil till en iPhone 4s

96. Vem är du kär i just nu: min säng

97. Vad är det vackraste som finns: solnedgångar, min familj och mina vänner.

98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: usa!

99. Är du homo- eller bisexuell:

100. Vad är klockan nu när du är klar: 16:52


hemska tanke.

2012-04-11 14:36:12 / 0 kommentarer ..


Sitter och lyssnar på nyheterna med mamma, eftersom att vi båda är rastlösa och sjuka. Jag tror nog att även ni har hört den otroligt hemska nyheten: jordbävning under vattnet lite utanför Indonesien med hela 8,2 på richterskalan som just nu har dragit ut vattnet från stränder i de närmsta länderna (bland annat Thailand) där en Tsunami snart kommer svälja både barn, familjer, hus och allt vad som nu finns runt om.

Jag tycker även extremt synd om alla länder som tsunamin kommer att drabba med tanke på att dom precis har hunnit bygga upp allt från den senaste katastrofen 2004. Alla som kommer mista någon som är extremt nära skänker jag en extra tanke till just nu.

Man får ändå en tanke om hur sinnessjukt bra man har. Att slippa behöva oroa sig över att kanske inte ha mat, vatten, föräldrar eller någon stans att vara är ju inte ett problem. Jag vill bara åka dit och hjälpa alla. Och tanken på att planet dit lyfter med mig, min familj och min kusin om 66 dagar är sjukt. Tankar till ett alla som befinner ett där nere!

PEACE ❤


blä blä och blä!

2012-04-11 10:13:18 / 0 kommentarer ..


idag så mår jag inte bra någonstans!

Mitt huvud känns tungt som ett bowlingklot, jag kan inte beskriva hur dåligt jag mår. Började väl ordentligt igår på Hair. Men klarade mig igenom tre timmar med det bästa folket någonsin! Bara älskar att vara där. Jnytt vad där med. Så håll koll på jnytt.se! Ska bara kolla på film och sova idag. TVÅ DAGAR KVAR TILL MIN FÖDELSEDAG MED! WOOPWOOP. Puss och godnatt!

asdåliga skämt och skypesamtal.

2012-04-07 21:39:36 / 1 kommentarer ..


jag måste bara berätta ett knock knock skämt!

"knock knock"
"who's there"
"daisy"
"daisy who?"
"daisy me rollin"

Hahahahahahhahahahahah JAG DÖÖÖR! Men i alla fall så har jag haft det suupergött idag. Började med att jag fick ett påskägg, 50 spänn och 300 i för tidig födelsedagspresent av farmor och farfar, letade påskägg från mamma och pappa och sen bara chillade. Käkade påskmat och skjutsade lillebrorsan till en kompis, stack hem och hämtade pappa. Vi drog ner och tankade moppen och sen skjutsade jag hem han igen. Drog upp till Madde, körde lite med henne och nu så är jag hemma igen. Fryser som en jag venne vad. Har feeeeeeett tråkigt. Eller inte. Sitter och snackar i skype med Johan. Mycket söt pojk alltså! Ska dejta kudden snart med min iPhone. Tänkte att vi skulle ha trekant. Är fett trött med UUUUSCH!

långfredagen.

2012-04-06 10:23:17 / 0 kommentarer ..


godmorgon på er ! :)

Idag så ska jag fortsätta att städa, hämta min kära moster som kommer hit från Stockholm med hennes man och så ska vu hem igen för att fixa iordning lite till för att farmor och farfar kommer hit ikväll. Får se vad mer dagen har att bjussa på. Om det blir bättre väder ska jag och pappa dra ner och tanka min moppe för jag vet inte hur man gör. Så får vi väl hoppas att mitt nummer flyttas över idag eller någon gång under helgen. Slipper åka till a6 idag i alla fall. GLAD FÖR DET! Eftersom att jag fick min pingla igår. Gud som jag har längtat och suktat efter en iPhone 4s!! Nuså ska jag inte komma undan mer med att städa. PUSS PÅ ER!

it's my life

2012-04-06 09:23:00 / 0 kommentarer ..


Ibland så längtar jag faktiskt tillbaka till min barndom.

Livet lekte och jag oroade mig mest för att min älskade nalle Emma skulle försvinna och att jag inte fick glassen i den blåa skattkistan från GB. Men vart tog den tiden vägen? Den har bara flugit iväg hur fort som helst. Men den var helt underbar med alla drömmar om hur det vuxna livet skulle vara och vad jag ville bli och allting som kretsade i min lilla hjärna. Jag ville bli delfinskötare, prinsessa och allt där emellan. Köra en rosa bil som glittrade var också en sak som stod högt upp på listan. Tiden då jag kunde skrika och gapa tills jag fick det jag ville ha eller att rymma så fort det inte blev som jag ville tog slut väldigt fort och jag fattade inte varför. Min värld jag levde i var helt perfekt, inget dåligt fanns förutom när mamma och pappa tvingade på mig jeans när jag vägrade eftersom att det var mitt hatobjekt. Så jag fick helt enkelt gå i nattlinne/barfota/regnjacka vissa dagar med en pappa i handen och mina kläder i hans andra hand. Men jag växte ifrån min käraste ägodel Emma och bytte upp mig från gosedjur, Madicken lekar, Astrid Lindgren filmer, ett helvetesbeteende och en mysig lägenhet mitt i stan till Barbiedockor, Bratz, discolampor och ett eget rum i en villa 10 minuter utanför centrum. Jag åkte till mormor som bodde i Märsta (då) och var där i en vecka på sommaren eller så var jag hemma och lekte med alla nya vänner som jag träffat. Åren gick vidare och jag slutade sexan. Vi åkte till Liseberg och Universeum med klassen och hade sjuuukt kul. Sen kom ju då sjuan. FJORTIS PERIODEN skulle jag nog hellre kalla den. Vit eyeliner ut till näsan, 6 ögonfransar, blonderat hår, löshår, kaxig som bara den, röd everestjacka som var full i foundation och solpuder. Den tiden vill jag helst lägga bakom mig. Nu till sommaren ska jag sluta nian. NIAN, jag ska börja på gymnasiet. Det käns plötsligt som det bara var några veckor eller månader sen jag knappt kunde gå någonstans utan Emma. Men hon är kvar, liksom jag. Jag ha hittat mig själv nu. Lite äldre än då, lite smartare än då men ändå  samma Frida som då var 3 år med ett stort leende på läpparna och en nyfödd lillebror i famnen men som nu fyller 16 om exakt en vecka.

glaaaaad chey

2012-04-05 23:20:00 / 0 kommentarer ..


hallååå, :)

Dagen har bjudit på mopedkörning, fika i några timmar hos mammas kompis med massa lek , bus och gullande med världens godaste bebis!! Åkte hem och segade lite innan pappa kom och så drog hela familjen upp till A6. Vi kom därifrån med 4 st iPhone 4s och fanken vad nöjd jag är. Imorgon så ska jag och pappa tanka moppen, städas ska det göras med och ta det lugnt innan det farmor och farfar, båda mina mostrar och deras respektive plus min mormor. Får se vad dagen mer har att bjuda på. Hoppas bara att numret flyttas över imorgon med! Godnatt på ett alla godingar :)


uppdatering för er som klagar :D

2012-04-05 12:31:23 / 0 kommentarer ..


hallååååå :)

Sitter i min nya säng och ska snart städa lite , lämna lillebrorsan hos en polare och sen dra hem igen. Klarade för övrigt mitt moppekort igår. SNAJDIGT SOM BARA DEN! Sen ska jag fortsätta städa, fixa mig och dra upp till mammas kompis. ÄR RIKTIGT GLAD I ALLA FALL. 140 säng, nya kläder och moppekort. Vädret är dessutom på topp med!
pusshey

2012-04-04 22:32:05 / 0 kommentarer ..


~


uppdatering :)

2012-04-01 12:56:26 / 0 kommentarer ..


morsning korsning alla läsare :)

Har inte bloggat på ett tag nu, men jag har faktiskt inte orkat. Men ni kan ju få en kort uppdatering om vad jag har gjort denna veckan som gått. I söndags så vart det HAIR uppvisning på spira och det flamsades och njöts av att bara vara hippies med bästa teatergruppen. Resten av veckan så har jag vart i skolan, tagit det lugnt och träffat min underbaraste syster Madde! I torsdags så var jag och Lisa ute på stan och shoppade (jag hjälpte henne att hitta massa kläder osv) och i fredags efter skolan stack jag och min kära mor till Göteborg. Vi tog det lugnt i fredags och lade oss tidigt. Gårdagen bjöd på shopping, god mat, massvis med skratt och massa mys. Har fått med mig en hel del hem. Nu så sitter vi på bussen med starbucks i handen på väg hem och ikväll blir det Mange Makers på silver med bästa tjejerna. Lite foton får ni med, :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1596259/images/2012/pic_196424979.jpg" class="image">


  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!