update:

2012-01-28 11:44:03 / 0 kommentarer ..


kör ett städrace i mitt rum, fixar mig och sen kommer ida ! <3

pictures

2012-01-27 20:20:59 / 1 kommentarer ..


new pics, som jag tog igår i väntan på bussen

utsläppt hår

2012-01-25 07:27:27 / 0 kommentarer ..


eftersom folk undrar

gymnasievalet

2012-01-24 14:15:43 / 1 kommentarer ..


sitter i datasalen och ska välja till gymnasiet. det ser jusrt nu ut såhär;¨




BLIR GALEN, FÖR JAG VET INTE VAD JAG SKA VÄLJA... Men förnmodligen blir det såhär. Frisör/psykolog/lärare.... vet inte än. HJÄLP MIG ?

PUSS


brb, skolan!

2012-01-23 08:31:37 / 1 kommentarer ..


drar mig mot skolan nu, posshay!

lagom fresh.

2012-01-22 19:20:06 / 2 kommentarer ..


vilken mysig helg det har vart, så skönt att åka bort med alla konfirmander.

Vad jag gjort under lägret:

* lärt mig spela what are words på piano heeelt själv
* lekt massa
* skrattat hur mycket som hellst
* haft hur kul som hellst
* pratat som en bebis
* lärt mig lite nya saker
* fått en frälsarkrans

Ja, det var väl lite av vad jag gjort i helgen. Har skrattat massa och umgåtts med underbara människor - både konfirmander och assistenter. Träffade Daniel idag när vi kommit hem från lägret. Var superkul, har inte träffat han sen DH! Snackade om massa saker som rörde allt mellan himmel och jord. Sjukt skönt, lätt att snacka med han med! Nu ska jag redigera lite bilder på moi och Sandra. Ha det så bra!

drar mig till tallnäs...

2012-01-20 16:44:45 / 1 kommentarer ..


... för att ha ett underbart konfaläger med underbara konfirmander. är lite stressad men det kommer bli bra. ska möta judit och sen drar vi på läger. mer av mig hör ni på söndag.



engelska uppsatsen slängs åt helvete snart.

2012-01-19 23:25:33 / 0 kommentarer ..


min engelska uppsats ska vara klar imongon citterar på svenska det vad min lärare sa "ni ska kunna alla böjningar och så utantill och skriva med en sådan engelska man använder på universitet" URSÄKTA MEN TROR HON ATT JAG ÄR EINSTEIN? peace!

i set fire to the rain

2012-01-19 23:02:29 / 0 kommentarer ..


det har tyvärr inte blivit så mycket bloggande idag eftersom det har vart skola.

Efter skolan så snackade jag och en kompis med poliser, dom är coola tycker jag! Sen dampade jag lite, väntade på Judit och fick skjuts ner till stan av mi amigo (pro i español eller vaddå?) . Så gick vi där och snackade massa skit, Judit köpte massa saker och jag ba yeeaaah! Vi mötte min pappa och så drog hela familjen till Idas skola och käkade (jag hade fått en gratis middag för mi familia). Har packat sen jag kom hem för jag drar på läger imorgon och är borta över helgen! Kameran är med så massa bilder just for you (skills i engelska med?) Nu ska jag sova.

drar mig mot skolan

2012-01-19 07:37:39 / 0 kommentarer ..


efter att ha vart sjuk en vecka känns det skönt! elevens val & bild till att börja med.



men tjabbaaa

2012-01-18 22:12:22 / 0 kommentarer ..


stolt chey som har gymmat fast hon inte får. !

Nuså ska jag hoppa in i duschen. Saknar min fina Jessica massa. Idag har jag vart hemma och tråkat sönder. Imon blire skolan. YAIII. Bättre än att vara hemma och ha skittråkigt. I alla fall så imorgon efter skolan ska jag och Judit gå på stan, snacka skit och tagga inför FREEDAG! Åker ju somsagt var på konfaläger på fredag och är borta hela helgen. TAGG1! Nu så ska jag slänga mig in i duschen.
pusssssss

godmorgon folks!

2012-01-18 09:31:40 / 1 kommentarer ..


jag är superduper seg.

Men i alla fall så är jag uppe nu, vet inte varför? Usch jag har inte sovit bra inatt. WHO THE HELL CARES? Börjar ialf morgonen med ett PUFFKRIG - mohahahah! I alla fall. Nu ska jag käka. ¨¨
PUSS

-

2012-01-17 22:25:45 / 0 kommentarer ..


men tjenixen!

Sitter och har det lagom kul med min dator. Försöker fixa en ny header till bloggen med lite before i die bilder. LIKE IT DUDE! Sen så är jag trött på att det har blivit någon jävla trend att snacka skit? Folk som snackaar om mig, min bror, mina vänner och folk man känner. ALLTSÅ LÄGG NER. Anyhow så fick jag besök av världens finaste Madde innan, med sig hade hon sin hundvalp. GAAH SÅ SÖT! Nu så ska jag sova. Ska vara hemma imon med. Usch vad jag hatar min hals. Men sen så äre skolan torsdag & fredag. Och det kommer vara de bästa dagarna ialf ! Nu ska jag dra mig mot sängen. Pusshey!

buy me some more?

2012-01-17 13:09:26 / 0 kommentarer ..


den som köper halstabletter till mig får en baaaaaaaaaamsekraaaaaam!
saaaaaaaaaaadface :(

halsfan, gå och dö

2012-01-17 11:13:27 / 0 kommentarer ..


har verkligen inte hunnit/orkat blogga de senaste dagarna.

Som ni vet så har jag vart hemma och haft feber, ont i halsen och massa sånt. Anyhow så har jag haft en superbra helg hos min moster. Jag har ju vart där eftersom att mammsi och pappsi har vart i Stockholm. Har i alla fall vart hos min moster, chillat, lagat mat, och myst en massor. Kom hem igår runt halv åtta. Sen så kom mamma och pappa hem en timma efter. Fick lite kläder av mamma och pappa - TACK! Nuså ska jag lägga mig i soffan och chilla. Kanske käka lite?
pusssss

hero!

2012-01-13 23:17:44 / 0 kommentarer ..


går och lägger mig med my heros - te, ingefära & vitaminer.

Helgen kommer att spenderas med en del av min härliga släkt; kusinvitamin, moster inkl. hennes man & vovvsingarna + meh brotaaah! Ska sova där från imorgon till måndag. Kommer få snedryck om inte min hals blir bättre!
Nästa helgs planer är redan bestämda; läger med de bästa i konfagruppen! Men framförallt röja med JUDIT! Längtar redan typ.
Ska trycka i mig alvedon med. PUSS

hittat min nya bff!

2012-01-13 19:30:21 / 0 kommentarer ..


sitter här med min nya bff - halstabletter!
Jag är sjuk, och min hals är sämre än innan. Kanske har halsfluss eller något? Ska typ dricka varma saker. Blir dessutom yr så fort jag reser på mig. MYSIGT... Hahah sitter och är jättesmart på msn, så typiskt mig. Nuså ska jag dricka te eller något sånt.
PUSS

complaining & before i die

2012-01-13 12:47:10 / 0 kommentarer ..


1. mina halsmandlar är stora som två bowlingklot
2. min hals känns lika bred som en elefant.
3. mitt huvud känns tungt som 5512 bilar.
4. jag har ont i ögon & öron.
5. nu ska jag till ica och köpa soppa - för det lär vara det enda jag får i mig.
puss

sitter i skolan ,

2012-01-10 14:17:37 / 0 kommentarer ..


yeah buddy!

Sitter i datasalen och har precis fått våra inlogg till gymnasiewebben. Uppdaterar senare.

PUSS!


young, wild and free

2012-01-09 09:21:02 / 4 kommentarer ..


men jaja twins eller vad dom nu heter, vi fattar att ni säljer air-bra och allt vad det nu innebär.

Bara för att man säljer ngt behöver man inte ha det som reklam 445245526 ggr dagligen? HAHA. Jaja, det vär väl kul tänkte ni? MEN ANYHOW, idag så ska jag stäääääda mitt rum och träffa Jessica tror jag. Ska shoppa massa, hihihi kuuul! HITTADE EN SKALBAGGE I MIN GODISPÅSE IGÅR - EEEEEEEUUUUUUUUUUWWWWWWWWWW :((((
detta har jag nästan gjort  - hihihi

här sitter jag

2012-01-08 18:08:09 / 0 kommentarer ..


och har det lagom bra med min favvo!



the lionking

2012-01-08 12:38:36 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag fixa mig lite innan Sara kommer och hämtar mig, tar med mig min urgulliga lilla tjej Elsa på 3 år och så ska vi kolla på Lejonkungen i 3D. MYSIGT.



likes & dislikes'

2012-01-08 01:06:34 / 0 kommentarer ..


1. Anton Kouba - Räddningen i min vardag typ. Vilken kille alltså, en sån härlig blogg har han med och man blir glad bara man skriver in antonkouba.se och klickar på enter. MIN GLÄDJEKÄLLA!


2. Det andra som jag verkligen gillar är musik, inget kan göra mig på bättre humör än min favvis-spellista på spotify! HÄR HAR NI DEN ♥

3. Ben and Jerrys är kärlek till max! Passar bäst i alla situationer med, men helst med en bästa vän eller någon man gillar sådär extra mycket. Hihihi ♥



4. Något annat som är galet bra är killarna i tjejfilmer som spelar de tuffa men ändå hjälpsamma killarna, sååååå snygga! Som exempel har vi dessa läckerbitarna:






5. ClintonCaveMusic. Vad ska man säga? JAG ÄR KÄR TYP ! ♥
1. Till att börja med så ger jag en stor fet dislike till alla som snackar skit bakom folks ryggar, sprider rykten och förstör för andra människor. Jag blir sur så fort jag tänker på sånt. FY OCH BLÄ!

2. Alla youtube inlägg om att dom hatar fula människor/gamla föräldrar/turkar/svenska killar, behöver jag ens nämna vilka det handlar om? Tror att vi alla vet vilka jag pratar om.

3. Lögner som bara blir större och större.

4. Alla jävla diskutioner om kroppsideal. Man ska tydligen vara så nära pinnsmal så möjligt fast ändå inte anorexi. Som denna bilden här nedanför, enligt en viss bloggare (och enligt massa andra) så är den första tjejen vältränad, den andra pluffsig och den tredje tjock. Alltså, vältränad, tjock? Jag tycker att den första är FÖR SMAL den andra SMAL och den tredje varken MULLIG eller PLUFFSIG, utan ett mellanting. DU ÄR SNYGG SOM DU ÄR LIXOM?

5. När batteriet på mobilen laddas ur och man vill ta mass bilder och så.

i heard you like the wild ones!

2012-01-06 13:45:00 / 0 kommentarer ..


tjena bruds och gubbs!

Sitter här med galnaste bruden i stan nämligen Jessica! Hahah sitter och camar med varandra via msn och hon sitter mittemot mig. Normala tjejer där ja. Vi är lama som fan eller något? Peddo och Kissie? Vart världens konstigaste kväll. Mötte Jessica på stan och sen så hämtade vi våra biljetter och skit. Så kollade vi på filmen. En spydde, en skrattade skiiitroligt,  en annan som satt jämte oss skrattade åt allt vi skrattade åt . Herregud alltså.
Sen så skulle vi gå på bussen hem till mig och där står det en gubbe och krånglar med sin biljett när han skulle köpa den och så (han var liiite packad) så hade han med sig en träningsbag som var ivägen så vi kunde inte gå till nästa stämplingssak. Så satte vi oss längst bak vid fyrasätena och efter en minut så började han rota i sin väska och Jessica såg att han hade massa smällare i sin väska men det va lixom skitsamma. Så tog han en och kastade den mot oss (en sån som smäller när den träffar ngt hårt). Jag fick ryck och skrek att busschaffisen skulle stanna bussen och öppna dörrarna. Sen så gick vi darrandes till Coffehouse by George. USCH säger jag bara.
Nu är vi i alla fall hemma , helt oskadda, lite trötta men dampar i alla fall! Hihi , nu så ska vi käka godis?
pussssss

SUPERBRA DAG!

2012-01-05 14:01:41 / 0 kommentarer ..


Kvällen igår var helt oslagbar!

Träffade min fina Jessica inne i stan, hade tänkt att fika men vi gick till MCDonalds och käkade glass & pommes. Skrattade som galningar med, kanske lite för mycket. Sen så skulle vi på toa och den va så äcklig så man kuinde knappt ta i något utan att använda papper. Sen så lekte vi lite med pappret, HAHHA!! Toafest! Sen gick vi runt och hade mysigt. Idag så ska jag fixa en ny header - den jag har nu är tillfällig! Och jag har en rätt tråkig design med, ska fixa med. Sen så ska jag Jessica hit, för hon ska SOVA ÖVER. WOOOOOOOP WOOOOOOP ! Nu ska jag dö någon död med. Sen fixa mig och kanske dra in till staden för att shoppa? Hihihi.
pusssss

nuså...

2012-01-04 16:14:05 / 0 kommentarer ..


hon tejpade mitt knä med kineseoligi tejp(?) i sån blå färg. tänkte ju solat efteråt, men nej för jag fick tejp så ahja, inget solande på ca. 2 veckor?  menmen så är det. köpte lite smyckessaker, nytt på G! Sen så köpte jag Ben & Jerrys - för alla som bryr sig? Gjorde kycklingsallad och dog lite för den var så jävla god, sen fruktsallad. NU så ska jag dö ananasdöden igen!



detta är en självklarhet ! vilken är eran favoritsmak?

brb, ska till sjukgymnasten

2012-01-04 10:37:03 / 0 kommentarer ..


vanligtvis så brukar jag sova nu, men man blev väckt minst 23125 ggr från 07:45 - 08:45.

Ska ju somsagt var till sjukgymnasten, sen kanske ta en sväng förbi solariet för att bygga upp brännan till både Teneriffa och Thailand! MUMS! Nu så ska jag ta bussen - vi hörs senare.!

before i die

2012-01-03 17:42:07 / 1 kommentarer ..



en samling av 2011

2012-01-02 01:51:27 / 3 kommentarer ..


Fem händelser som varit bra det här året?

1. jag har (genom att vara ute i vildmarken 9 dagar) träffat och blivit tajtare än underkläder med världens underbaraste Madelene!




2. fick äran att vara brudtärna på min äldsta mosters bröllop


3. jag har konfirmerat mig med världens underbaraste människor, sjöng & dansade för några tusen människor!


4. hade en otroligt fin sommar med massa hängandes i dalarna med min fina släkt!

5. fick mina foton utställda på brunnen här i stan (godis + ett ''hjärtlöv'')



Fem händelser som varit sämst det här året?
1. jag har varit sjuk vääääldigt mycket
2. har farit som en dåre in och ut på vårdcentralen & akuten
3. haft för lite tid för mig själv och min omgivning
4. bråkat med för mycket folk
5. bloggat för lite

Vad har du lärt dig i år?
Att i svårare situationer så är det bäst att ha familj och riktiga vänner som ställer upp för dig och litar på dig samtidigt som dom stöttar mig. Samtidigt så har jag lärt mig en del av att vara i vildmarken i 9 dagar utan klocka/elektricitet.

Blev året som du har tänkt dig?
Det blev väl både up's and down's men ja, ungefär så!

Vilka kläder har du använt mest?
Mina kära blåa  jeans som nu är sönder och stixkade tröjor!


Vad har du mest lyssnat på för musik?
David Guetta – Without You (feat. Usher)
Baby Alice – Piña Colada Boy - Radio Edit
Veronica Maggio – Jag kommer
Chris Medina – What Are Words
Sunrise Avenue – Hollywood Hills
Dashboard Confessional – The Places You Have Come To Fear The Most
Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Serier: simpsons , ellen degeneres show.
Filmer: she's the man, the ugly truth, paranormal activity, fredag den 13:e, tower heist, the girl with the dragon tatoo, smurfarna, one day och minst 100000 till!

Vilka människor har du hängt mest med år?



Madelene Svensson, Ida Tälth & Jessica Iles

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Madelene/Emmet/Madde, Jojje, Gustaf, Daniel, Jenny, Emelie, Emil, Elin, Sandra, Otto, Mia, Linus, Marie, Alexander, Elsa, Sara, Inez, Pernilla, Christer, Tobias, Ida, Rashid, Johan, Koffe och alla andra härliga människor!

Vad är det vackraste du fått i år?


Vad är det bästa du har läst?
The Carrie Diaries

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Shoppat med min syssling på kupolen i Borlänge

Vad var din största framgång 2011?
Att åka på vildmarksläger med konfirmationsgruppen

Bästa köpet?


Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och mat/fika !

Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med min familj och min släkt.

Favoritvideo i år?

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag var i skolan, pluggade och firade med min underbart fina familj!

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Chill, stilren och blandad!

  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!