om 19 dagar...

2012-03-25 19:02:38 / 0 kommentarer ..


...fyller jag år, peace :)


en inblick i min vardag

2012-03-18 10:51:14 / 0 kommentarer ..


okej, jag har inte bloggat på länge :)

Har repat danserna till HAIR, vart i skolan, haft np i kemi, umgåtts med vänner och tagit det lugnt ! Gårdagen började med att vara barnvakt vid halv åtta, gick ut och lekte vid typ halv nio och sen åkte hon hem. Fixade och donade , lockade mammas hår och gjorde en underbar sparrissoppa för att senare fira mamma. Var rätt trött och tjurig igår, men inte idag. Ska in på HAIR repetitioner och ha det superkul från tre till sju. Ösa på som bara den med alla underbara människor! Ska pallra mig upp ur sängen, fixa mig och handla lite grejer tills imorgon för då fyller mammsi år! Lite instagram bilder bjussar jag på :)


jävla np i kemi

2012-03-14 20:51:30 / 0 kommentarer ..


hej hallå hallonbåt!

Jag sitter och dör för att jag har sjukt ont i nacken efter att ha dansat som en idiot igår och suttit och skrivit nationella i kemi 2 timmar och 30 min. Blääää säger jag bara. Idag så har jag inte gjort någonting typ. Ska sätta mig och ta det lugnt, duscha och sova tidigt. Imorgon blir det presentfix och på fredag moppeprov + film ! Kan ju bara säga att det gjorde min dag när jag kollar i brevlådan och ser att jag fått mitt halsband och en röntgentid för mina knän!!!! Yaiiiiiiii :) Pusssspusss


#icecream

2012-03-12 19:30:09 / 0 kommentarer ..


ah men tjenna alla sötnosar!

Jag sitter och glor på tv, bloggar från ipoden och snackar med roligt folk. Idag så har det vart helt underbart väder ute! våååååår säger jag bara. Efter skolan köpte jag faktiskt glass och chillade i det fina vädret innan jag träffade Simon. Snacka om att ha det gött. Vi satt på piren och snackade lite. Frågade om man kan dränka en fisk. Men jag fick inte svar på det. Stack hem och tog det lugnt. Alltså det är helt underbart att se alla småbarn med ett leende på läpparna som snackar om allt möjligt och leker ute. Love it. Nu ska jag ta det lugnt typ. Är rätt trött. Pusshay! Följ mig på instagram förresten (fridawiiberg)!


trött som en gris

2012-03-11 19:01:45 / 0 kommentarer ..


tjabba tjenna hallonbåt !

just nu undrar ni säkert varför jag inte bloggat på ett tag. men det är som så att jag inte orkat och hunnit. men jag har haft jättekul i veckan och i helgen. nu så ska jag chilla i soffan ett tag och ta det hur lugnt som helst :*


idag mår jag bra.

2012-03-08 22:43:57 / 0 kommentarer ..


jag är överlycklig, just idag.

För att imorgon ska jag träffa Simon efter skolan och sen kommer min bestisfestis hit. MASSVIS MED BRA. Har även klickat hem en skitsnygg halsring! GLAD TJEJ. Och förresten så är det idag den internationella kvinnodagen. Därför tycker jag att du, människan som har inspirerat mig under hela mitt liv, ska uppmärksammas något så otroligt mycket. Hur mycket jag än säger att jag hatar dig och allt annat, så är du guld värd. För du du får mig att skratta och må bra, du gör mina dagar året om och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Du är min största förebild och så som du kämpar med allt är helt otroligt. Mamma, denna dagen vill jag tillägna dig. Jag älskar dig mamma ♥

migrän , sur och dör.

2012-03-07 19:28:35 / 0 kommentarer ..


jag har inte vart i skolan idag pga problem, huvudvärk och att jag inte åt eller sov ordentligt igår.
har spenderat halva dagen i sängen och andra halvan hos mormor. imorgon ska jag kämpa mig till skolan. nu ska jag käka glass och götta mig med mina älskade vänner. puss



surdag, åt helvete alltså

2012-03-06 21:41:06 / 0 kommentarer ..


idag har jag vart flyf örbannad på många.

För jag hatar att folk snackar så jävla mycket skit så det inte finns alltså. JAGG FÅR UTBROTT BARA JAG TÄNKER PÅ DET. Är jag inte i skolan imorgon så är det för att inte en enda människa på skolan gör något åt alla jävla problem. ÄR SUR PÅ DOM MED! ÅÅÅH. Har i alla fall EN superduper helt jävla underbar vän. Madde/Emmet. Älskar tjejen alltså, hon skolkade idag för att komma till mig i skolan och göra mig på bra humör. Tog en fika med henne efter skolan. Snackade, skrattade och hon fick mig på bästaste humöret. Sprutade nästan ut varm choklad över oss båda på Espresso House. Köpte faktiskt en skitsnygg plånbok på monki. ENDAST 80 SVENSKA KRONOR. Sen stack jag på musikalen och fan vad kul vi har. Sen så blev jag sur. JAG ÄR FLY FÖRBANNAD.
den är jättefin irl, och jag är sur så bara så att ni vet är bilden tagen från google.

jag hade en plan.

2012-03-05 08:26:38 / 0 kommentarer ..


hade tänkt att sova lite till, äta sen frukost och ligga i sängen med matkoma!

Men jag insåg att mina planer inte riktigt fungerade när jag väcktes tidigt och tvingades upp ur sängen för att dra till skolan. Men måndagar är inte så sega, tur det! Efter skolan ska jag upp till a6 och träffa Simon! NAYSNAYS. Ehm, jag är trött och ser ut som någon har hängt mig upp och ner i ett träd på en strand så därför får ni några andra fina bilder.

vem har sagt att söndagar kan vara tråkiga ?

2012-03-04 19:24:20 / 0 kommentarer ..


min söndag har vart sjukt bra faktiskt !

Sverige bjöds på två supersnygga puddingar i morgonoutfit. Har aldrig sett värre ut, eller alltså jag och Ida en söndagmorgon är inte det finaste faktiskt. HAHA. Käkade amerikanska pannkakor som min älskade mammsi ställde sig och gjorde, gick ner och fick lita matkoma i sängen och fixade oss. Ida drog hem och jag hängde med la familia till tågstationen för att lämna mamma. Jag stannade kvar tills tåget gick och stack sedan in till stan för att träffa Simon. Vi drog upp till a6, träffade Koffe och Johan, dampade på ikea och sen stack jag till min kära mormor. Käkade suuuuupergod mat, tjatade massa och åt ännu mer. Fick ananas och kexchoklad med mig hem. Hon vet mina svaga pinkter alltså.  PUSSAR PÅ HENNE. Nu ska jag sitta och götta mig, snacka skype med Simon och designa nåra tishor. Hare gött. POSSHAY!
glaaaad chey med ananas yapp.

bestisfestis och jag

2012-03-04 13:18:01 / 0 kommentarer ..


det blir en snabis, ska in till stan och lämna mamma och träffa en polare. ida sov här inatt btw. zexia jao :D
pusshej

this is a normal friday night.

2012-03-02 21:08:38 / 0 kommentarer ..


tjena mitt bena!

Sitter med datorn i knät men min kära mamma och mina mentos samtidigt som vi kollar på The Voice Sverige. Det får mig att vilja sjunga igen, spela in en låt och bli mer aktiv på youtube. Mysigt alltså. Började med nationella, Svenska C (skriva). Skrev i 180 min, åt på fem och hade lektion. EFFEKTIVITET kallas det. Gjorde ett litet omprov på fysik och stack sen ner på stan med min lillebror. Han fick med sig ett par skitsnygga Tommy Hilfiger jeans, en skitsnygg hoodie från Jack and Jones och en supersnygg tisha. Jag köpte en neongul senilkedja till mina älskade Ray Ban's, en asgod parfym och ett läppglans. Sen så har jag inte gjort så mycket mer än att spela tetrisfriends.
peace and love!



e
'

  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!