bröllopsfixning'

2011-06-29 21:50:47 / 1 kommentarer ..


ohyes, fixar in i sista eftersom bröllopet är på lördag.

Något stressad eftersom att bröllopet är på lördag och jag inte hinner fixa så mycket. Ska köpa mig löshår imorgon som jag tänker ha resten av livet... Ska locka det och göra något kul med det sen. Lyssnar just nu på massa gamla musikvideos. Packar gör jag med. Imorgon blire ner på stan snabbt och sen hem igen. Nu så ska jag fixa klart allt annat.


Idag så vart man med Sanna & Sebbe. Vi chillade vid Domsand och hade asnice. 



posssss


chillidill dag.

2011-06-28 23:07:12 / 1 kommentarer ..


tjaoo.

Har haft en sjuukt chill dag. Vaknade, käkade osv. Packade och stack till Brunnstorp och badade/solade med Ida & Fannie. Sen hem till mig, käkade osv. Stack hem till Ida och fixade oss lite, sen ner till piren och köpte glass och gick bort vid vätterstranden. Imorgon ska jag till Sannis och sola/bada i Domsand. Mycket trevligt. Får se om det blir ngra bilder imorgon istället.


jag är med och tävlar om en ziperall

2011-06-26 23:44:04 / 1 kommentarer ..



tävlaaa!

nattinatti '

2011-06-26 22:39:00 / 1 kommentarer ..


sista inlägget för idag då,

Stack och solade med mamma innan maten och kom ut ett snäpp brunare. Kom hem och käkade, chillade vid datan och så. Nu så ska jag fixa för imorgon, först konfa och sen till Nässjö. Ahja, nu ska jag in i duschen, duscha och ta hand om mig själv lite. Hoppas ni får en go natt medans jag inte ´kommer kunna sova -.-


kärlek på mina shorts (A)


on the road again!

2011-06-26 17:12:26 / 0 kommentarer ..


halluuu bloggen!

Känner att detta har blivit som en typ BFF eller något. HAHA - skämt åsido. Kon hem för någon timma eller två. När man kommer hem då så har man fått sin uteplats fixad och nyinköpta dynor osv. Sen om teorin är klar i veckan så får man 300 spänn, nästa vecka 200, veckan efter det 100, veckan efter det BETALA 100 osv. Men jag har bestämt mig att jag ska ta det i veckan. För jag måste ha det innan nästa bara. Nu så ska jag plugga lite teori.


lalala- lame

2011-06-25 13:54:25 / 0 kommentarer ..


tjuuuuuuuuuuuuuu!

Sitter och lamar mig med Ida, är rätt sega idag. Har ingen aning om vad som händer under dagen, förmodligen inte ett skit. Ska väl dra in t Tenhult och handla tills ikväll. YAAAOOO. WO-OH-OH KÄNNER NI RUSET? WO-OH-OH-OH DET ÄR FEST I HELA HUSET! Hahah, not.
pussahaaaj

midsommarafton'

2011-06-24 17:37:09 / 0 kommentarer ..


glad midsommar alla söta !

Sitter hos Ida i hennes sommarstuga och göttar oss. Kom ut i förmiddags och vi käkade, bytte om osv och nu ska vi kolla på film. Ska stanna här tills på söndag, då jag åker hem med hennes familj. Nu så har vi precis käkat jordgubbstårta och ska kolla på film. Senare blir det femkamp och grillning. Cambilder och smygfoton från gårdagens photoshot frå ni med ! :D
puuuusssss'

happy, happy face !

2011-06-23 18:30:16 / 0 kommentarer ..


helloooooo !

Just idag blev jag supermegadunder glad! Allt för att jag träffade världens underbaraste bästa vän. Drog ju ut till Gränna innan och träffade Fredrik. Satt och snackade lite och allt och inget, käkade glass och hade f1 mysigt. Måste träffa han snart igen, får bli i sommar i alla fall. Jag sitter fortfarande med väääääärsta leendet på läpparna kan jag ju bara säga. När jag kom hem så träffade man saknade lilla pluttisbror som man inte sett på 2 veckor ! Vi lagade pannkakor och sen så tog jag massa kort på alla mina smycken jag har gjort. Och nu så taggar jag ett f1 vattenkrig med SKUJ, puss!


special day today,

2011-06-23 09:51:01 / 0 kommentarer ..


yes hellooo!

Sitter och fixar mig in i det sista för jag ska dra till Gränna en stund och träffa världens bästa kompis Fredrik (han som gör massa bra musik) ska bli superkul! Sen så blir det hem och köra fotografering med min smyckeskollektion. Fixade mig en ring igår med, så en dålig webb bild kan ni få på den med. Nu ska jag dra.


är kär i min 'ängelring' :)

POSSSS


today idon't feel like doing anything

2011-06-21 23:20:18 / 0 kommentarer ..


tjingeling.

Jag är trött, funderar på att dra å lägga mig nu. Har spenderat en dag med Ida på stan & a6. Började med att hon kom hit och vi åt pasta med hemmagjord pesto. Sen drog vi oss upp till a6 och drog runt lite. Jag köpte en concealer + nagellack. Efter det drog vi runt och tittade lite, skämmde ut oss och chekkade snyggingarna som gick runt. Ner till stan och tog varsitt hål i örat. Ida tog det andra och jag  det tredje, båda i höger örat. Sen shoppade jag mina efterlängtade shorts + en foundation. Sen vart det hem till mig och kolla på 'Step up2 - the streets' vilken snygging man hittar där..... Kan ju bara säga såhär: ROBERT HOFFMAN! Tror jag dör lite... Han är bl.a. med i filmerna ''She's the man & Kids in America'' . Sen så käkade vi thai med mamma & pappa (min lillebror är på läger, saknar han apmycket!). Nu ska jag tvätta bort sminket, för det är tydligen konfa imorgon 9:00. Efter det blir det Ida. Sen 18:00 blire kyrkan. ORKAR INTE - 'cause jag har sommarlov!!! :D^







är pömsig så on my way to tha bed nu.


honey i'm home

2011-06-21 12:39:09 / 0 kommentarer ..


precisley, rubriken stämmer!

Jag är hemma från ett vildmarksläger, d.v.s 9 dagar i skogen med konfirmationen. Har inte så mycket att skriva, ohyäääh idag är det sommarlov på riiiktiiiigt! Så nu blire shorts & solglasögon [check!] Snart så kommer Ida till mig och vi ska äta och dra till a6 tror jag. Mina jeansshorts har blivit lite stora i midjan, yaii på det?
länge sen man såg en färgglad webb bild ;)

taggar ett sommarlov med.....

2011-06-11 16:44:15 / 0 kommentarer ..


... konfaläger klockan 03:00 inatt!

Japp, åker 03:00 inatt till värmland sen så paddlar man lite och hej å hå så ar man spenderat en vecka ute i vildmarken med alla fina konfirmander & assar. Är lite nervös å så.... Men ja vi taggar för fullt och hoppas inga äckliga småkryp joinar oss!!! Tyvärr är dom inte inbjudna ;)
Nu så ska jag sätta mig ner och kolla på en film, äta mat, käka glass och chillidilla. SEN SOOOOVA! Ska upp vud två :thumbsdown:!

and i was like lalalal

2011-06-11 12:23:09 / 0 kommentarer ..


helloooo alla!

Sitter just nu och gosar i en ful tröja och lite god mat från igår. Dagen slutade massa med bra. Jag och Jesso  drog till Gränna efter avslutningen och hade kul på bussen, käkade och gick runt lite. Sen så drog hon hem och jag drog hem till mig. Pappa och jag fixade lite annat, typ packade och spelade gitarr. Käkade och lite så med. Idag blir det ta det lugnt för jag åker iväg på läger 03:00 inatt.
bjussar på en gaaaaaaaaammal bild !

skolavslutning ! <3

2011-06-10 07:27:28 / 0 kommentarer ..


ja, nu är det sommarlov snart igen.

Tycket det ska bli asgött att ha sommarlov efter skolan. Just nu håller jag på att fixa mig för ska snart ta lite kort och dra till skoaln för att ha ett efterlängtat sommarlov + säga hejdå till alla braiga lärare som ska flytta. Efter det blir det åka till Gränna med bästigaste ! <3
1 månad med världens bästa idag med, älskar han otroligt !

torsdagen den 9 maj

2011-06-09 07:39:46 / 0 kommentarer ..


hello cutie pies (:

Nu så ska jag till skolan snart, eller ah till mammas jobb sen till skolan flr jag pallar inte åka buss i en timma. Har ju class cash day - spendera alla pengar i klasskassan - WOHOO! Nej men vi ska till Laserdome i Nässjö och sen käka + kollapå film. Kommer bli meeeegabra. Nu ska jag dra mig med mamma mot hennes jobb.
fett smexiga brudar, kommer vara misnt dubbelt så smexiaga imorgon!

tomooooooorroooooow!

2011-06-08 18:48:32 / 1 kommentarer ..


heellooooo folks!

Sitter här och snackar med Jessoooo på MSN, har typ damp som vanligt. I alla fall hade vi idrottsdag idag, jättetrevligt för jag kastade bara stövel & stötte kula. Sen stack jag och Judit till Willys och jag köpte mat. Efter det drog jag hem, käkade & chillade. Sen stack jag ner till preem för att möta mammas jobbarkompis och hämtade hennes dotter på dagis (som jag är barnvakt åt), gick sedan ner och lekte i en lekpark och sen hem till dom. Skitmysigt! Imorgon blir det laser dome med klassen, sen äta + film. På fredag är det skolavslutning och jag ska till Jessooo efter den, sen käkar vi i Gränna och har det mys :D


s-summeeeeeeeer !

2011-06-07 09:02:14 / 0 kommentarer ..


hellooooo! :D

Sitter just nu och fixar mig lite, ska snart till skolan. Kort dag idag, slutar efter lunchen för vi hade inget att göra efter det. Håller på att fixa med min header med, ska bara dit ett namn också sen är jag klar. Ska fråga Jesso om hon kan hjälpa mig med en ny design. Chillidill hela veckan då. Idag städa, imorgon idrottsdag, torsdag drar vi och har kul, fredag slutar jag.
poooooooooooooooooosssss

måste bara säga såhär:

2011-06-06 10:33:31 / 0 kommentarer ..


finns ingen bättre människa än min bästa vän! alla måste lyssna, sprida & älska, för det går inte att låta bli! nu ska jag njuta av sommaren, mer inlägg sen :)

*

2011-06-02 22:17:21 / 0 kommentarer ..


bilden säger mer än vad jag kan förklara!

andra juni tvåtusenelva

2011-06-02 17:44:40 / 1 kommentarer ..


hola rolig rubrik eller så...

Ja men vad gör man inte en ''kul'' dag som denna? Har faktiskt haft en sjukt chill dag. Imorse träffade jag en litej tjej (mammas jobbarkompis treåriga dotter) som jag ska vara barnvakt åt lite i framtiden. SÅÅÅ SJUUUUKT SÖT! Sen så stack mamma och jag till plantagen och var där en timme. Sen hem, käka och ner till maxi. Sen har jag vart hemma och checkat lite på youtube. Håller på att fixa min inbjudningssak till konfan. Imorgon vet jag inte vad som händer och inte ikväll heller. Jag vill ha min systemis nu!!! Kan ju bara säga att jag nästan börjar lipa av nedanstående klipp. Sjukt söt kille som sjunger till sin lillasyster. Lipsill.se! :')
'
peeeaaaace ! <3

  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!