skiiithelvetesdag igen.

2011-03-30 20:57:38 / 1 kommentarer ..


ommen snacka om att jag är en otursmänniska!


Jag orkade verkligen inte blogga igår men det var värsta otursdagen igår igen. Det va väl okej annars, skittråkigt som vanligt men så typ innan idrotten hände något. Jag gjorde något och så vred sig foten så låg jag ner och skrek att det gjorde ont i foten. Sen så var det massa runt om kring mig vilket jag hörde eftersom jag blundade hela tiden. Men det kom massa människor och hjälpte mig, hämtade lärare och skolsyster och is och ja allt. Sen skulle jag resa mig upp och försöka gå vilket ine gick så bra och jag trodde jag skulle dö. Sen så när vi åkte hiss upp kom några med en kontorsstol och skolsköterskan skjutsade mig till hennes rum. Där inne tog hon is och lindade om min fot. Sen så ringde dom pappa under tiden (två gånger) sedan ringde dom ambulans och pappa igen. Så kom ambulansen och dom var jättesnälla. Sen så var vi på akuten och väntade på doktorn  i ca. 2 ½ timma, sen röntgen och sen hem. Min fot kändes svullen och var säkert lika stor som en jordglob.. Men ahja jag kommer inte ihåg så mycket faktiskt för det gjorde så ont, men har bara hört lite vad som hände. Rätt jobbigt när alla frågar och så. Men ahja så är det. Nu ska jag ner och dö lite faktiskt, eftersom det gör så ont.

PUSSSS

skitdag....

2011-03-28 20:20:32 / 7 kommentarer ..


helloooo folks!

Kan ju bara säga att detta har varit en av dom sämsta dagarna på länge. För det första har jag knappt sovit inatt pga min cp mage. Men han ÄNTLIGEN fått tid efter typ fyra veckor... Man ba jo men taaaaack vad snällt, jag älskar verkligen vårdcentralen - NAAAAAAAAT! I alla fall så vaknar man och inser att klockan ringer vid sex. Sen så kan man knappt prata heller, helt fantastiskt alltså. Så käkar man och fixar sig och drar till skolan. På elevens val ska vi göra sushi vilket man trro ska vara awesome! I alla fall så gör vi det men först så smakar vi på tort sjögräs. Seriöst det luktar typ kattpiss och smakar fiskmat. Well jag trodde jag skulle spy. Sen så har hon inte med sig rå fisk utan vi använder oss av crabfish, gurka och stekt ägg. Man undrar ju hur hon tänker. CRABFISH, GURKA & STEKT JÄVLA ÄGG. VILKEN JÄVLA SUSHI! Så ska jag göra en sushi rulle med en som heter Linnea. Jag trodde jag skulle spy så jävla äckligt som det luktade. Eftersom jag inte kände hur det luktade när alla andra gjorde sin sushi för jag är så sjuukt täppt i näsan. Anyhow så skulle jag smaka... Doppar i wasabi och japansk soya. FYFAN VAD VIDRIGT. Det smakade alltså jag trodde jag skulle dö - EUUUUW! Sen kollade vi på en hemsk film på engelskan. Efter det var det mat och det var vidrigt. Sen så lämnade vi talrikarna och Ami frågade mig om vi skulle gå ut och jag svarade att det kan vi väl. Sen så ser jag Carro som går typ vid glasdörrarna som plötsligt smälls igen och brandlarmet går. Ami och jag kolalr på varandra och jag står typ 15 cm från en branddörr och typ skriker med hes röst UT! Självklart så tänker man att det är övning men så slår rektorn upp grinden och jag ba: OH SHIT! Jag har panik eftersom jag hatar brandbilar/brandmän osv... Sen så står vi ute i 20 minuter medans dom håller på och fixar. Självklart visar det sig att det brinner i källaren i en papperskorg på en utav toaletterna. Anyhow så går vi in tillslut och blablabla. Har 25 minuters spanska pga branden. Sen ska man gå till skåpen och det stinker brandrök. Har haft cpont i magen hela dagen så gick till skolsyster som fick damp på mig och då fick jag damp på henne. Så gick hon med mig upp och jag grät sönder. Så sa min svensklärare att jag skulle ligga i vilorummet och skolsköterskan ba kollade på han som om han va dum i huvudet... Sen så kom pappa och hämtade mig. Jag och bror har vart ute coh cyklat lite och sedan så drog vi hem och mamma sa att vi skulle dra och fixa lite. MITT FKN paket ahr kommit. LOOOVE! Så här sitter jag i min onepiece. Eller den är ju inte äkta faktiskt. Men how ever så kostade den ca 700 spänn. Anyhow så ska jag städa nu.
PUSSSSSSSSS

tonight's gonna be a good night !

2011-03-26 17:16:35 / 0 kommentarer ..


helloo folks!

Sitter här och nördar facebookspel. Har verkligen inget liv just nu känner jag. Men ännu en gång så är jag fast i cupcake corner världen på facebook. Anyway så blev jag jätteförkyld över natten. Vaknade mitt i natten och dog av halsont och snuva bland annat. Skulle var't med på spin of hope med men det gick inte. Nu väntar jag på Jessica som snart kommer. Ska ta bussen ner till stan och möta henne nu. Hon sover här i natt - kärlek på det!<3
¨

...

2011-03-24 12:02:24 / 0 kommentarer ..


jävla piss jönköping seriöst.

jag vill flytta till stockholm eller någon annan stans till nian.

studiedaaaaaaag

2011-03-24 11:28:35 / 0 kommentarer ..


hellooo.

Här sitter jag då och gottar mig eftersom jag har studiedag. Jag har väntat på att Jessi ska vakna vilket hon har gjort efter sisådär sjutusen år. Men i alla fall så håller jag på att fixa mig lite. Ska väl laga lite mat snart till mig och min broder. Det är sjuuuuuukt soligt ute idag så jag vet inte vad som händer idag förutom att Jessi kommer hit.

when the spring comes..

2011-03-23 21:37:19 / 2 kommentarer ..



love music !

2011-03-22 21:56:45 / 0 kommentarer ..



better than yesterday.

2011-03-22 21:51:56 / 0 kommentarer ..


tjosan i trosan, hallå eller ja vad ni nu säger.

Ja, vad kan man säga om dagen. Först hände ingenting. Jo jag har väl vaknat och hade ont i magen / har haft hela natten. Käkade frukost och sen dissa familjen mig. Jag har vart hemma själv och inte gjort någonting speciellt för utom att ta tuuusen kort i vårsolen. Sen vid lunch kom min bror hem och vi käkade pitabröd med kyckling och sådant gott. Sen fixade jag mig i evigheter och drog ner till stan med Elina som jag inte sett på åratal. Sen hem och nu sitter jag här och har tagit fler bilder så ni får lite nya.









ja massa vårbilder och sedan dagens shopping...
ring - newyorker
kajal - H&M ( bara för att få ögonen se större ut)
örhängen - H&M

PUSSSSSS !

dålig på att blogga...

2011-03-21 18:18:15 / 2 kommentarer ..


ja hej, jag suger på att blogga...

Okej jag har mina anledningar, men ah inget som ni bryr er om? Har i alla fall haft en underbar helg med underbara personer. I lördags så hade jag teaterrep + mamma fyllde år så vi firade henne på kvällen. Sen fick jag massa ont i magen och gick ner för att sova runt tio eftersom att min mage dödade mig. Igår så kom in gamla dagiskompis ner hit till mig. Vi körde 'jenga' och jag vann på det, sen efter de monopol. Han vann tyvärr så ah. Sen så stack familjen på bio - 'hur många lingon finns det i världen'. FAN VILKEN FIN FILM! Kan ju rekomendera den till tusen alltså. Sen handlade vi och drog hem. Jag lagade mat till familjen och sen la jag mig. Idag har det vart skola, en kort dag blev det. Imorgon är det studiedag och på onsdag skolan. Torsdag studiedag och fredag skola. På torsdag så har Jessica också studiedag så ska med henne på stan och ha det sjuuuuuuuukt mysigt. Well imorgon ska jag chilla heeela dagen, kansie blir till doktorn med. Nu ska jag kolla film.
PUSS OCH SÅ ;*

true things...

2011-03-19 09:50:27 / 0 kommentarer ..


jag säger alltid 'hej bebiis' till min brorsas skäggagam (ödla)...
jag är 173 cm och kommer inte bli längre...
jag har ''aldrig'' kommit ur trotsåldern...
när jag var liten lekte jag ALLTID madicken...
jag är shopping galen :D

take it off.

2011-03-18 20:23:46 / 0 kommentarer ..


tjenna dålig blogguppdatering :(

Alltså något jag inte förstår mig på ör vädret. Det var ju liksom strålande solsken igår och nu så är det snö ute. SNÖ! Tack så mycket den som beställde snön. Oerhört snällt... Men i alla fall så har det vart en kort dag i skolan, dock lite jobbigt. Sen så vart det stan men min lillebror. Hämtade även min klocka som jag lämnade in i veckan. Det var dock trasig... Köpte present till mamma och en kalender till mig. Sen var jag smakråd åt min lillebror. har haft en mysig dag på stan med han. Imorgon så fyller mamma år somsagt, men jag är knappt hemma. Jo en stund är jag ju hemma men inte jättelänge. I alla fall så ska jag städa nu så det blit fint nere i mitt rum och så ska det vara. Det ser just nu ut som en svinstia. Well jag väntar fortfarande på min onepiece, men den kommer nästa vecka... Ska sura vidare nu i mysbyxor och magtröja - me encantan!
favoritkläder... shorts, linne & kavaj är köpta @ H&M

gaaaah, helt galen :(

2011-03-15 19:53:20 / 0 kommentarer ..


jag är massa med sur på att inte min onepiece kommit.

Ja, sjukt sur är jag. Varför kan man inte få sina saker när dom ska komma för? J*VLA BESVIKEN! Men i alla fall så kan jag ju gotta mig med att det är tisdag. Har inte hänt så mycket idag förutom skolan och stan + teatern. Jag är så sjukt stressad just nu. En anledning är väl att det är mycket denna veckan. Imorgon så är jag och har kurs på körskolan från två till sex (!!!) och även på torsdag. På fredag händer ingenting. Lördag (och kanske söndag) har jag repetion med teatern från fyra till sex. Mamma fyller även år på lördag vilket blir att fira henne lite också. Ska dock försöka pyssla om mig lite med te och sådant på kvällarna så jag orkar med allt som kommer nu i veckan. Nästa vecka har vi studyday TVÅ (!!!) dagar bara för att vi har utvecklingssamtal båda dagarna. Mycket mysigt att ha det så. Veckan efter det är det april sen är det bara ca två veckor kvar tills min födelsedag. Sen efter det rullar det på fort och så kommer man kunna gå i shorts och sitta ute på balkongen. Ahja, man kan ju fortsätta drömma om det. Men i alla fall så hade jag en mysig stund med Cissi på stan idag. Hon hadde knäppryck som alltid. Nu så ska jag upp och göra te, kanske kolla på någon film innan jag lägger mig.
ge mig härliga sommardagar i thailand med familjen. hemma med jessica, skratt, mys och allt.  GE MIG SOMMAR!

PUSSS

studiedag, massa najs!

2011-03-14 21:05:37 / 0 kommentarer ..


hello folks!

Har haft en riiiktigt najs studiedag med Josefine. Vi har typ spelat wii, handlat och bakat muffins. SUUUUPER SMARRIGA blev dom. Nu har jag ta't sugarscrub på min aben och smörjt in dom. Ska ta en kopp te och göra ansiktsmask. Sen så ska jag lägga mig på spikmattan och dra bort den innan jag somnar sååååå skönt! Jag är riktigt trött faktiskt. Imorgon blir det skolan. Ska fixa min klocka efter jag har slutat. På onsdag & torsdag så slutar jag tidigare för att jag håller på att ta moppekörkort. Sen är det fredag och då vet jag inte vad som händer. På lördag fyller mamma år och på söndag får jag pengar. RIKTIGT GO' VECKA! Nu ska jag dra och gotta mig!
lägger upp receptet sedan, så jävla goda blev dom!

PUSS

lite svar och så...

2011-03-14 18:53:24 / 0 kommentarer ..


Anonym om godnatt.:
du har en väldigt intressant frisyr.. :P

Svar: Jo, jag vet. HAHA nej men alltså jag har kort hår-för kort så visar aldrig min annars intressanta frisyr

.♥ om exakt en månad kvar...
Kan inte du lägga ut en bild på dig när du har på dig din OnePiece ?? :)


Svar: Jo det kan jag göra, när den väl kommer. :)

Så de va svar typ.


exakt en månad kvar...

2011-03-13 20:22:48 / 2 kommentarer ..


... till min b-day !

Yes så är det, det är bara EN MÅNAD KVAR! Jag vet preciiiiiiiis vad jag önskar mig också, endast en sak. Vilket är pengar till en systemkamera. Det är bara det som jag vill ha. Well jag har haft en supermysig lördagkväll & söndagmorgon i Stockholm. Kollade på The Adjustment Burreau SJUUUKT bra film. Asgo rulle faktiskt. Sen gick vi hem kollade mello och gick och la oss. Jag loggade in på msn (via mobilen) för att jag inte kunde sova. Så det blev att snacka med bästaste till halv tolv typ. Sen somnade jag rätt fort. Har bara suttit i bilen idag. Känner hur stockholms-dialekten börjar krypa fram nu. Riktigt härligt! Har suttit ett tag och försökt mig på att göra en earcuff med pärlor. Rättt snygg är den. Imorgon så blir det att träffa Josefine. Ska hem till henne runt tolv/halv ett. Får se vad vi hittar på. Well nu så ska jag avsluta kvällen med ansiktsmask, sugarscrub och spikmatta. Så härligt med studiedag imorgon (stydyday heter de då annars i våran skola). Well hoppas ni har haft en bra helg.
well så som håret är kommer de vara snart..... & jag saknar sommaren <3

PUSSSS

well godnatt.

2011-03-11 22:31:46 / 2 kommentarer ..


jag har fortfarande inte slutat skratta.

I alla fall så ska jag lägga mig nu. Jo jag vet klockan är tjugo över tio och jag ska lägga mig nu. Men allting har en förklaring. Jag ska upp klockan sju på en lördag. Jag vet att det låter weird att gå upp så tidigt, men jag ska till STOCKHOLM. Tilll världens underbaraste människa med min lillebror. Ska kolla på bio och sen käka middag med denna underbara person! Nu ska jag dejta sängen. OMNOMNOM.
PUSSSSSSS

bästa fredagen!

2011-03-11 20:54:16 / 1 kommentarer ..


hello sunshines!

I morse var det skola som vanligt, efter skolan satt jag och snackade med Maryam & Sahar en stund. Sen så kom Judit. Vi stack hem till mig och fika, sen typ snacka. Har kollat på I Rymden Finns Inga Känslor & Dumma Mej. Humor på våran nivå. I alla fall på bussen så skrattade vi något rejält alltså. HAHA - en halv hund. Vi trodde att vi skulle dö. kan inte förklara så ja, ni får lista ut va det var. Well hon drog för några timmar sedan. Så just nu packar jag och så för att imorgon bitti drar jag till Stockholm tills på söndag. Well kanske hörs något där eller på söndag när jag kommit hem. Har studiedag på måndag med. Massa bra. Nu ska jag packa. Ingen bild för att internet vägrar sammarbeta med mig :(
PUSSS

GOODIIIIIIE ! :D

2011-03-11 07:15:33 / 0 kommentarer ..


godnorgon neerds.

Nu har jag vaknat och ska fixa mig. Idag är det fredag vilket innebär kort dag. Efter skolan så drar jag & Judit hem hit. För att typ ha myskväll. Nu måste jag fixa mig klart så jag hinner.
ge mig sommar...

PUSSSS

godnatt.

2011-03-10 21:15:20 / 2 kommentarer ..


hellooo..

Nu ska jag borsta tänderna och läsa, fan vad jag älskar att läsa..
PUSSS

glad tjej!

2011-03-10 19:07:18 / 0 kommentarer ..


helloo folks!

Ska för det första säga att jag är stolt, riktigt stolk. Jag tog blodprov idag och jag gjorde det på FEM minuter, istället för FYRTIOFEM minuter, fan vad stolt jag är! Well flr det andra tänkte jag bara säga att jag har vart i skolan idag bara tre lektioner + lunch. Sen stack jag till VC (vård centralen) i två timmar. Ja och som sagt tog jag blodprov på FEM minuter, stolt tjej där. För er då som inte fattar så är jag så in i helvetes sjukt rädd för sprutor. Så fort man nämner blodprov när jag är hos doktorn blir jag tårögd och kan knappt andas. Men sen fixade jag och pappa lite saker. Mina jeanslegings har gått sönder massa så fick nya för att jag var så duktig idag. TACK MAMMA & PAPPA! Well nu har jag tagit lite kort och ska snart käka pannkakor. Imorgon hoppas jag på att min onepiece kommer.
PUSSSS

happymoment!

2011-03-09 21:06:39 / 1 kommentarer ..


helloo.

Fick just veta att min älskade one piece kommer senast den 15 mars. Alltså om en vecka. SNACKA OM EN GLAD TJEJ! Fast jag vill egentligen ha den nu, så jag kan gå runt i den som en gosig tjock liten rosa teletubbie. Funderar starkt på att köpa en äkta någongång. Men i alla fall så har jag bestämmt att de två närmsta månaderna ska jag lägga undan typ 400/500 spänn varje månad så att jag kan ha råd med något kul typ i framtiden. Sen fyller jag ju år med snart. Och jag önskar mig bara en sak. Pengar till en systemkamera. Men i alla fall nu ska jag sova tror jag för jag är cptrött. Juste igår så var det skola. Judit fyllde år och vi sjöng i matsalen. Sen stack jag hem och sen på teater. Idag så slutade jag efter idrotten och stack och gymmade, sen sjukgymnast. Efter det hem och byta om + äta och sen till konfan. Körde en 'lek' och jag har den låten på hjärnan. Tack för den. Nej men ah i alla fall, mår inte bra just nu. Har inte mått så bra senaste tiden, både psykist och fysiskt. Känner att det blev ett långt inlägg nu. Men nu ska jag lägga mig är helt äckligt med trött. Vill sola också.
trött frida utan smink, yeeeeeeah mycket fin....


PUSSS

trött as hell.

2011-03-08 21:19:35 / 1 kommentarer ..


hallå.

Lång dag med skola & teater. Nu ska jag sova.
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JUDIT ! ♥



åsikt as i promised!

2011-03-08 21:13:13 / 0 kommentarer ..


jag har en åsikt om ''vänner''.

En fet jävla åsikt om folk som man tror är ens vänner kommer här. Kan ju bara säga att jag har råkat ut för mycket skit, men ändå. Jag tänker inte berätta allt om mina bråk och blablabla men jag är så sjukt jävla förbannad på alla människor som har ljugit mig rakt upp i facet. Jag riktar inte detta inlägg till någon speciell - så att alla vet utan till alla falska jävlar som sårar. För det är något av det värsta jag vet. Vänner, eller ja vänner och vänner. Men folk som man trodde var ens vänner som man helt plötsligt får reda på har dra't en sådan FEEEEEEET lögn genom den senaste tiden. Sånt får mig arg. Sen finns det ju dom som snackar skit om en och man får inte reda på det efter ett halv år. Jo men tack för den känner man ju lite då. Eller dom som ''alltid finns där'' och man säger massa till som dom ''lovar på sitt liv att hålla''. Men jotack, det vet vi ju att det INTE gör.... För en vecka efter så vet halva världen om det. Sen alla förbannade jävla rykten. JO MEN OJ VAD SANNA DOM ÄR. Hur fan kan man ens tro på dom. Okej, ett av alla tusen jävla aprykten jag har är - JUNEDALS STÖRSTA HORA. Jo men tack och hej. Tjena alltså. Det är ju fördan ett skämt. I alla fall. Sluta snacka människor, sluta ljug. VAR ER SJÄLVA FÖRFAN! Man kommer längst med det - tro mig för jag vet. Jag orkar inte bli mer jävla äckel sårad. JA, jag bytte skola och nej jag mår inte bra. Jag litar inte på någon längre, jo min mamma och pappa.
dagens och livets åsikt som jag står fast vid: var dig själv.

Det var det jag har att säga, kan skriva hur länge som helst, men bara lite kort.
PUSS

tips & trix

2011-03-07 20:50:42 / 0 kommentarer ..


tips & trik - bleka håret.'

Ja alla vet ju att bleka på håret sliter som fan. Men här kommer ett tips som funkar lite i alla fall.
Men här är då ett tips till alla er som typ vill ha det lite ljusare utan färg.
1.
Köp kamomill te om du inte har det, typ ett billigt icas för 18 spänn. Sen tar man tre påsar och lägger dom i en liter vatten som man sedan kokar. Låt det svalna. Tvätta håret med schampoo och torka ur, sedan tar du detta och låter sitta i några minuter.

2.
Blöt en bommulstuss med sådant ovan och dra igenom hela håret ( handdukstort) och sedan kammar du igenom.

Svårare än så är det inte. Men detta ska jag hålla på med ett tag. Hoppas det funkar.
Kamomillextraktet finns att köpa i hälsokost affärer för runt 50 :-!
PUSSS

en dag närmare min födelsedag...

2011-03-07 08:02:52 / 0 kommentarer ..


hallåååå!

Kom just på att jag fyller år om typ en månad. HAPPYFACE! Nu ska jag kila till skolan, eller mamma skjutsar rättare sagt. Hörs sen när jag kommit hem.
fulltseriös.se.....

PUSSSS

my life as wiberg.

2011-03-07 07:57:21 / 0 kommentarer ..


ny kategori - ny 'historia'.

Ja, sant är det. 'my life as wiberg.' är min nya kategori. Kan ju berätta vad jag kommer skriva i just denhär kategorin. Allt från typ hur jag känner, tycker och tänker. Lite om hur jag är som person. Lite om mitt liv. Lite kul, lite tråkigt. Resor och annat kul. Det var väl det som ni behövde veta om denna kategorin.
PUSS

hallååå!

2011-03-06 12:31:29 / 1 kommentarer ..


godmorgon sunshines ! :D

DET ÄR VÅÅÅÅÅÅÅR, och jag menar det. Här är det lixom sjukt soligt och alla fåglar kvittrar och allt är bara så bra. SItter just nu och webbar med jordens underbaraste Judit. Ska upp och göra en kopp med chai eller en varm choklad + en macka ock kolla på dumma mej. Well gårdagen spenderades med Jesper i Värnamo. Hade massa kul, kollade på film och sånt mysigt. Usch jag känner mig massa stressad nu. Men så är det. Kanske drar till Stockholm i helgen. Om inte så blire att fira Judit. Hoppas på att min onepiece kommer i veckan. Men det gör det. Yes nu så blir det mys helt själv i mitt rum. Bara jag & en film.

godermorgon.

2011-03-05 09:03:37 / 0 kommentarer ..


hallååååå.

Jag är massa med orolig efter de igår. Fan jag kunde knappt somna. JAG ÄLSKAR DIG TJEJEN OCH DET VET DU! Vad det än var som gick fel säg det, snälla! Du vet att det värsta är att se dig må dåligt, men förlåt till tusen om jag gjorde något. Jag tar hellre allt nu, och reder ut allt än att du ska säga alt sen.

Men jag har fixat mig nu och ska snart dra.
Outfit for today:
Tröja - New Yorker
Halsband - New Yorker
Jeans - ...


Nu ska jag skynda, för jag åker snart.

PUSSSSS

friidaynight ;D

2011-03-04 18:26:45 / 0 kommentarer ..


hellooooo!

Nu har mina cheyer stuckit hem, Nathalie drog sist. Vi har haft massa mysigt. Haft seriösa klubben uppe vid matborden och sån seriös skit. Nej men helt underbara är tjejorna mina. men de hände lite på slutet men tänker inte ta det nu. Måste lägga mig nu, för jag ska upp tidigt imorgon till världens bästa Jesper! ÅÅÅÅH vad jag saknar den ungen, har inte träffat han på år? Nej men på länge i alla fall. Så sju mil (eller något sådant) från Jönköping ska jag. Men uppdate när jag har vaknat imorgon på dagens outfit och sånt braigt :)
seriööööööös (not) bild på mig & nathalie !

POSSS

freeeeeeeeedag :DDD

2011-03-04 07:51:57 / 1 kommentarer ..


goodmorgon!

Idag är det då fredag och den ska spenderas på prao'n. Efter det så ska jag träffa Jessica & Nattis. FAN VAD JAG SAKNAR DOM CHEYERNA! Det va typ ett år sedan vi träffades sist. Men idag så ska vi ha massor med kul. Ska snart börja fixa mig och dra til ''jobbet''. Vi hörs mer senare.
bilden säger mer än allt!

POSSS

good girl!

2011-03-03 21:38:26 / 0 kommentarer ..


hellooo

Sitter här och pluggar, neerd jag är.
jag har glasögon, jaoo...

POSSSS

omsinomsi :D

2011-03-03 16:04:49 / 2 kommentarer ..


hooola!

Jag klarade mig igenom en dag idag med. YEIII, massa bra är jag. Nu är jag med Cecilia, vi ska baka typ kladdkaka och så. Va på stan innan och träffade Martin. Har pluggat lite och ska göra't mer sen. Träffade Amandah innan med. Supersöt människa! Nu ska vi baka.
POSSSSSS

so f**kin' perfekt

2011-03-02 20:15:49 / 4 kommentarer ..


hallå boys and girls!

Jag är trött som sjutton, skulle vart på ett möte innan men har inte orkat någonting nu typ. Vårt internet är helt sjukt oerhört jobbigt, det vill inte funka och det gillas absolut inte! Men i alla fall så har jag jobbat mycket hårt i dag på PRAO'n och jag är skittrött. Ska skriva ett CV + en arbetsansökan tills på fredag för de är våran SO läxa. Kan ju bara säga att det var överdrivet snällt av våran lärare. Men i alla fall så kommer en ''åsikt'' snart med. Sitter och gör en typ snart. Juste, när jag kom hem hittade jag värsta braiga saken i brevlådan. För något år sedan så sökte jag in till musiktearer på kulturskolan så på tisdag blir det att dra på det. Massvis med bra! Nu ska jag skriva massa.
POSSSS

nu till prao'n :D

2011-03-02 09:13:05 / 0 kommentarer ..


yess, now i need to hurry up.

Ska ha det awesome idag, sen hem och plugga sönder teoriboken. Nu måste jag skynda, ska till bussen snart.
Ingen bild eftersom att inte blogg.se vill jobba tillsammans med mig :(
POSS

godermorgon.

2011-03-02 08:18:58 / 0 kommentarer ..


blablabla, de är typ allt man hör nu för tiden...

Jo det är sant, riktigt sant! Men antagligen är det väl för att jag är så jävla trött med. Men nu är det bara idag + torsdag & fredag kvar. Ska träffa jordens mest saknade chey på fredag. Fyfan vad jag saknar henne alltså! Hon heter nämligen Jessica, min lillasyster är hon som. Sån underbar människa! Men i alla fall så träffar jag henne på fredag. Sen på lördag sticker jag till världens mest saknade Jesper och hittar på ngt kul där. Nu ska jag fixa mig och sen dra till prao'n !
bilden är tagen samma dag som jag kom hem från Thailand, myskväll med Jessica i stadsparken!

POSSSSS

happy face :D

2011-03-01 18:59:14 / 1 kommentarer ..


hooola! :D

Tjena alla söta bloggläsare nu har jag kommit hem också, eller snarare vart hemma ett tag nu. Började vid 10 idag och sedan slutade jag vid tjugo i två. Sen stack jag och hämtade teori papper på trafikskolan, tråkigt. Sen ner på stan och köpte en tröja & ett halsband. Bilder kommer nedan. Nu snackar jag med bästa vän, då blir man happyface!
Nu så ska jag dejta duschen, vi hörs imorgon.
gaaash vad jag älskar halsbandet, de enda som fans kvar i rosa.


POSSS

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

2011-03-01 17:29:31 / 2 kommentarer ..


Vad har hänt mellan dig och Jennifer?
ja, det har hänt lite saker som sagt, men jag tar inte det här eller med någon.

Det bästa du vet?
Musik, godis, MAT, vänner, shopping - det finns mycket mer!

Hur bra kompisar är du & Cissi?
Vi är massvis med bra kompisar, höhö :)

Favoritmusik? (artist,grupp)
Jag lyssanr på massa olika. Men Just nu är det väl GLEE's covers som spelas mest.

Vad tycker du om ditt namn?
Jag hatar mitt namn, nej men det är väl fint. Det betyder ju trots allt skön/älskad (H)

Vad tycker du om mig?
ÅÅÅH, du är en underbar människa. Helt fantastisk kentchey!

Vad har du för mål/drömmar i ditt liv?
Jag vill bli världsberömd journalist. Hellst flytta utomlands till typ New York och skriva för ''New York Times''. Eller så vill jag jobba på DN i Stockholm. Men jag vill deffinitivt bli journalist.

Så det var alla svar. Inte så många frågor men det var i alla fall svaren. :)

jag är helt förj*vla trött.

2011-03-01 07:42:12 / 0 kommentarer ..


ah men jo godmorgon.

Vi kan ju snacka om att jag är trött, även fast vi fick gå en timma tidigare. Men idag äre bara att kämpa på. Sen ska jag till trafikskolan i Huskvarna när vi har slutat och hämta massa teori papper. Sen vet jag inte. Nu ska jag i alla fall sticka iväg till ännu en härlig dag. HAHA så kul har vi kan jag ju bara säga!
och ja jag råkade blunda på bilden :(

POSSSSS

FRÅGESTUND - AVSLUTAD

2011-03-01 07:30:06 / 0 kommentarer ..


Jag vet att det var kort tid som ni hade på er, men några frågor har jag fått in. Nästa gång blir det under en längre period tror jag och annat kul ska jag väl fixa med. Svarar på era frågor när jag kommer hem.

  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!