off to school

2011-08-30 07:45:48 / 0 kommentarer ..



uppdaterar mer senare, :)


nu drar jag

2011-08-29 17:31:21 / 0 kommentarer ..



till en vip-kväll på bikbok med mammi <3


hello my friends.

2011-08-27 15:14:36 / 0 kommentarer ..


suger på att bogga just nu.

Har inte haft lust/tid. Ska dra om en timma & 45 minuter till Eksjöstadsfest med lillebror och pappa. Kul.... Nu blir det tv.
PUSS

vad jag köpt de senaste dagarna

2011-08-23 18:46:01 / 2 kommentarer ..




bra info - riiiight? jag är trött, sur och sugen på mat.

PUSSSSS


första dagen med klassen.

2011-08-23 07:37:56 / 0 kommentarer ..


ja men yaiii..

Första dagen med klassen och skolan tillbringas på öxnegården. Mycket kul, eller inte. Dagen blir i alla fall vad jag gör den till. Nu ska jag fixa mig och sen bär det av till doktorn en stund. Undra hur detta ska gå...

PUSSS


slut på sommarlovet.

2011-08-22 09:37:44 / 0 kommentarer ..


back to school då.

Nae, inte riktifgt för mig då. Börjar med ett möte klockan 13:30 med min mentor som varar i ungefär 20 minuter. Efter det ska jag nog dra till stan och fixa lite saker. Köpa nya kläder, boka makeup kursen på make up store och bara ta det allmänt lungt. Det kan nog behövas - en fin start på ett nytt skolår! Men får se om jag g¨r med någon och vem jag går med i så fall. Har ny header med. Fixade med den i flera timmar igår. Puh, äntligen är den uppe! Nu så blir det fixa mig.


en mycket nöjd tjej!

2011-08-21 16:35:16 / 1 kommentarer ..


hej alla söta!

Jag orkade inte blogga på hela dagen igår eftersom att jag konfirmerade mig. Jag är så himlans nöjd med allt. Min konfirmationstid har vart helt underbar. Massa nya människor, massa nya vänner, massa nytt av allt. Men framförallt så har det vart kul och lärorikt! Vill bara säga tack till alla som har förgyllt denna tid, den har betytt så mycket för mig!

 Anyhow så gick jag upp tidigt igår och var vid kyrkan 11:15. Övade allt, tog kort och fikade + peppade massa! Efter det  så blev det på riktigt. MINNES VÄRT TILL TUSEN! Det var så fint & det var så bra. Allting gick bra. Dansen, sången (sjöng ''Love Story'' med Julia) och redovisningarna framför allt! Mot slutet så sjöng assarna en sång dom hade skrivit på vildmark. Fy satan vad fint. Underbara assistenter vi har!

 När allt var slut så kramades vi massa! Och grät. Men jag kommer sakna alla så det gör iont! Vi åkte hem, och alla var så glada. Hade massa fint folk där som står mig nära. TACK alla för en superfin dag & kväll!




pussss


i'm hooooooooooome!

2011-08-20 10:13:29 / 0 kommentarer ..


hej sötisar!

Kom hem igår från det sista lägret med konfan. Vi har vart på Tallnäs och haft det suuuuuuuper. Igår var dock en av de värsta dagarna. Hände lite saker när min kusin skulle åka iväg. Så sa vår präst det när vi övade och jag fick en chock. Fan jag har aldrig vart så rädd i hela mitt liv. Så hade dom hämtat hans hundar som var med och kom med dom till Tallnäs. Dom hoppade på mig och pussade mig osv. Sen gick jag in skakandes och gråtandes. När min kusin kom kunde jag inte släppa taget. Fan vad jag grät. Jag älskar han otroligt mycket! Skulle något hända han skulle jag bli helt tom. Ingen är bättre än han! Sen övade vi och drog hem. Nu är jag redo för konfa. Ska dit om en timma och öva igenom allt och fotas och allt sånt. Sen så kommer resten av dagen förgyllas med massa härligt folk! <3



puss!


goodbye honneyy

2011-08-12 22:15:08 / 1 kommentarer ..


hejdå bloggläsare!

Nu så taggar jag för ett alldeles bra slutläger med konfan. Bara en ynka vecka kvar tills jag är konfirmerad, och tills jag står där i min sjukt snygga vita spetsklänning och mina fina klackisar. Nu så ska jag sova - ska tydligen upp SJU imorgon för att ha möte, prova kåpor och sen åka på läger. Puh, kommer inte bli något bloggande förens på fredag kväll. Nu så ska jag sova.



jag älskar dig syster, mitt liv, mitt allt!
du är ljuset  i mitt liv.
utan dig är jag inget.
du & jag - vi 2 för alltid ! ♥♥♥♥♥

oh happy day'

2011-08-10 12:11:39 / 0 kommentarer ..


hej folks'

Sitter just nu och fixar mig lite och städar mitt rum och så eftersom att Fredrik kommer hit idag, Shit vad jag saknar människan massa! Men ska i alla fall ha några dagar med han här. Ska ha skitkul hoppas jag! Kollade på halva ''The last song'' igår innan jag la mig + fixade nailsen. Kul att det regnar massa idag med. men ah det får väl böi att vara inne idag då. Ska möta Fredrik om en stund med. Har just nu en diskution om att jag hatar volvo med Martin. Det är fult ok? :D


örhängerna är made & designed by moi ;)


tack jessica ! ♥

2011-08-09 22:43:19 / 0 kommentarer ..


hej folks!

Sitter just nu här hemma efter att ha kommit hem från min underbara Jessica. Tillbringade ju natten/dagen/kvällen med henne. Helt sjukt underbart kan jag ju bara säga! Natthumorn kanske ni märkte lite smått? Men i dag så har vi inte gjort så mycket. Nerdat datan och barnsånger. HAHAHAHAH pissade nästan ner oss till denna -->Åke Arvidsson – Bilen Säger Brum<-- herregu säger jag bara. Har inte skrattat så mycket på länge. Sen börja det åska och jag dog. Der regnade som satan med. Kollade på lite filmer med. Herregu vad fina! Sen stack vi till meddo innan bussen gick och jag solade en stund. Sen åkte jag hem (gråt en stund nu). Hade skit tråkigt på bussen. Sen när jag kom hem så käkade jag med la familia och sen så kollade jag, mamma och pappa på allsång. Såg halva sen ringde Fredrik! Nu så ska jag duscha och sen kolla en film och sova (sluta gråt nu).


kärlek till min guddotter!

pussss, jag är cpglaaaaaaaad!

hellooooo

2011-08-09 14:08:26 / 1 kommentarer ..


tjena allt folk.

Vilken kväll vi hade igår. Har alltid lika kul med tjejen! Men i alla fall så märkte ni att vi har sån sjuk natthumor & vi har typ inget liv heller. HAHAH , dör lite ibland. Idag så ska jag och Jesso ta bilder, kanske vara med Nattis med. Sen sola en sväng med. Just nu sitter jag och sjunger kanske kommer något sen, vem vet. Sen ska jag hem och städa eftersom min bestfriend kommer. HAHA överdriv. Nu så ska jag fortsätta.



pusss


godnatt!

2011-08-09 01:50:30 / 0 kommentarer ..


hey folks!

Detta blir sista inlägget för ikväll. Jessica och jag har haft det grymt kul idag och verkligen haft det så som det brukade vara. Har sockerkick, cpdamp, pizzakick och ja allt vad det nu går att ha. Imorgon vet vi inte vad som händer, antagligen sova ut och ha massa med roligt. Kanske träffa Nattis med? Sen ska jag städa mmitt rum kliniskt rent för på onsdag kommer bästa vän till mig. Ahja, ni får nöja er med bilderna här nedan.


natt humorn får förklara hur mycket vi HATAR fjortisar.


snygga cheyer.


en stycke frida

två seriösa cheyer. lite trötta osv.

TILL JESSICAS DATA: HÄNG DIG DU LAGGAR FÖR MYCKET PÅ SSSSSS & TTTTTTT ! :(

PUSSSS


in bankeryd.

2011-08-08 13:31:40 / 0 kommentarer ..


heeey folks!

Sitter just nu i Bankeryd med bästaste Jesso. Kom hit för en stund sedan och vi ska snart ut och göra Bankeryd osäkert, hahahah hur man nu kan göra det ? Ja det lär inte bli svårt för oss. Tur att dom har flyttat cementklumpen så jag har inget att ramla på ialf. Kommer ha megasuperkul. Om ni har lust så messa - ni som har mitt nummer då. Kan ju baraa säga att skrattdampen är påväg. Eller den har just börjat.

PUSSHAAAAJ!


ett år sen, dirr efter thailand <3


nu drar jag!

2011-08-08 11:38:30 / 0 kommentarer ..



pippi tröja - lager 157
shorts - h&m
säng - ikea
stol - ikea

jaja, mer än vad ni behöver veta. för ingen bryr sig?

PUSS


svensk sommar?

2011-08-08 10:38:05 / 0 kommentarer ..


jo man tackar. det spö regnar ju för sjutton hela tiden :(

USCH, vaaaaaaarföööööööör kan dety inte bara vara fint väder? Men vad gör det idag? För mig gör det ingenting eftersom att jag och Jesso ska ha det sjukt kul! Jag sover där med, så vem vet vad som händer? Om ni hör/ser två personer skratta/dampa eller vara allmänt konstiga eller som gör bort sig fett då är det nog vi. Kan ju säga hej om ni nu vill det. Vi är inte farliga, så no problems. Nej men det blir väl rätt chill skulle jag tro. Nu så ska jag packa och sen dra. Vänta på posten med. Hihi, för vem vet vad som väntad där? ;)


min bebbiiii är hemma! <3


! <3

2011-08-08 01:15:01 / 0 kommentarer ..


jag säger bara en sak, äkta kärlek finns på riktigt!


jessopessobästasteilääääs♥

2011-08-08 00:23:12 / 1 kommentarer ..



jag älskar min prinsessa !

ett blandat inlägg.

2011-08-08 00:21:26 / 0 kommentarer ..


ohyes, ni läste rätt.

Jag ska blanda allt, verkligen allt. Jag har så mycket som måste ut. Och jag har sån skrivarlust och jag vet inte allt vad jag har. Men jag ska försöka ta det så alla orkar läsa?


* till att börja med så har jag tillbringat kvällen med min underbara familj i soffan. Bänkade framför TV'n med två helt underbara filmer! Först såg vi Den bästa sommaren, en superbra svensk film. Se den säger jag bara! Se tog vi en paus och kollade på Min stora feta grekiska semester. Helt ok, eller ah den var mer än så! Se den med! Sen så har jag duschat och nu ska jag snart sova.
*okej, en sak jag inte fattar är att folk bara måste förstöga för allt och alla hela j**la tiden. Vad är det som är så sjukt kul med att se folk nere hela tiden? Har ni inte bättre självförtroende än att sitta och skriva massa skit på facebook till allt och alla, eller på msn? Snacka skit och sprida rykten, serriöst är det bara det ni får ur er eller? Om ni vill något säg det till folk IRL - PÅ RIKTIGT - FACE TO FACE! Själv inte med typ 100000 av era bitches som gör allt åt deras ''queen''. Nej, säg det istället själv för att låta alla era små minibitches göra allt jobb. Ni har väl en egen mun att prata med?
* nog med det och över till lycka. Jag är nog lyckligast i hela Sverige känns det som. För imorgon så ska jag till min bästaste vän (vilket alla nog fattat vid dethär laget!), jag har inte träffat henne på flera månader (läs ett år). Och jag är supermegaglad. För alltså alla minnen jag har med den tjejen är så oförglömliga så det finns inte. Ni skulle tycka vi var helt IQ-badboll om jag berättade allt. Men i alla fall så ska jag ut till Bankeryd (tråkeryd) imorgon och träffa den underbara tjejen. Vi ska ha massa kul. Folk kommer dock tro vi är hyper? Men vad gör det. vi gör det till det vi vill!
*och så över till ännu större lycka! Min absolut bästa vän som jag träffade i Gränna för ett tag sen. Han kommer förmodligen ner hit i veckan. Jag saknar pojken och älskar människan sjukt. Och ja, verkligen älskarälskar. Finns inget bättre än han!
* nu så ska jag sova. så godnatt på er och hoppas att ni vågar stå för vem ni är utan att bli nedtryck av små pissråttor!


lite lagont stressad

2011-08-07 16:04:59 / 1 kommentarer ..


ommen tjena igen!

Uppdaterar igen för att jag lovade ju, inte sant? I alla fall så har vi firat min pluttis till lillebror nu. Ska fira lite senare ikväll med. Mysa lite och så. Men är i alla fall sjukt mega taggad på kommande veckorna. Imorgon så ska jag träffa världensbästaälsklingsjessopessoprinsessaniläääääääääääs, ska fota & sova över med. Massa naaaaaaaaaaaaajs. Saknar henne massa!! Händer massa najs här i veckan med. Sen på lördag drar jag på konfaläger i sex dagar. BLÄÄÄÄÄH. Men det är typ förberedelser och så. Sen lördagen efter det är det konfa. ÄNTLIGEN! Och på måndagen så börjar jag skolan klockan 13:30 och slutar 14:00 - slå det ;)


a promise!

2011-08-07 12:39:47 / 0 kommentarer ..


hej !

Såg plötsligt att statistiken hade stigit helt plötsligt? Kul i alla fall! Igår så var vi på lager 157 och shoppade lite. Fick med mig en ''pippi tröja'', två par svarta legings, jeans, en feeeeeeet hoodie och trosor. Tror det var allt. Sen så kollade vi i alla andra affärer runt i kring. Skulle köpa glass med och jag hittade magnum double. Det är nog glassen med flest minnen! Anyhow det tar vi senare. Sen drog vi hem och jag kollade film och städade (ingen bra kombination jag vet). Idag så drog jag upp sviiiin tidigt (08:00) för att gratta min bror med suuuuperfin sång och braiga presenter! Av mig fick han solsidan - säsong tvååå! Snäll tjej där ja. Nu så ska jag fixa klart mig själv för folks kommer snart. Ahjuste min mobil är tillbaka, KÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK på den! Imorgon blir det JESSOPESSOBÄSTASTEÄLSKLINGSPRINSESSAN! (♥♥♥♥♥♥♥♥)

lagom snygg cam bild...

vad vill ni se mer av i bloggen? :D



längesen, ?

2011-08-05 02:07:48 / 0 kommentarer ..


heeey!

Har inte orkat eller hunnit blogga på senaste. Natten till i onsdags så kom jag hem från Dalarna. En jävla lång bilfärd med A/C som inte hjälpte ett piss. Sen i Onsdags gick jag på stan & a6 med Annie. Hade mysigt. På kvllen så hyrde jag och bror två filmer. Och var ensamma hemma tills sent på natten. Kollade på 'Himlen är oskldigt blå' & 'Yes Man' . Sen så hände det lite saker som sabbade hela allt. Hela sommarlovet osv. Träffade Ida igår rätt tidigt. Fixade massa här hemma hos henne. Sen så firade jag och några till henne. Älskar den tjejen, hon betyder fan allt för mig. Like a sister. Nu så har alla gått hem och vi har städat och så. Ska nog lägga oss snart för vi är trötta osv. Min mobil har kommit så jag slipper min jävla lagg Sony Ericsson.... LYYYYCKLIIIIIIIIIIIIIIG CHEY. Får se vad dagen har att bjuda på. Ska ialf hämta min mobil och kanske sola. Nu blire sängen. GODNATT!
kvällens outfit, svart bandeau & topp - gina + shorts - h&m.

PUSSSS

snabbis bara...

2011-08-01 10:38:26 / 0 kommentarer ..


tjofräs!

Nu så ska jag fixa mig lite fort och sen dra in till Borlänge med finaste syssling. Uppdaterar senare :)


  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!