heeeeeeeeeeeemma ! :D

2011-02-28 17:27:07 / 1 kommentarer ..


HELLOOOO BABES !

Då är man hemma efter en go praodag. Så supergoa killar som man praoar med. Har haft helt sjukt roligt idag, för man gör typ ingenting. Sen stack Cissi och jag ner till stan och glodde lite. Träffade Anton och sen hem. Nu ska jag neerda Mia & Klara - vem älskar inte det? Well alla bilder från veckan får ni på fredag.
POSSSSS

nu drar jag - wihuuu -.-

2011-02-28 09:02:14 / 2 kommentarer ..


well som ni ser så ska jag dra snart. bussen går om 20 o:

Men wish me luck och jag hoppas att jag inte gör bort mig i massor, som jag brukar göra. Kommer gå bra hoppas jag i alla fall. Slutar vid fyra tror jag. Ommen vi hörs på lunchen för vaffan ska man göra en timma? Ska praoa med världens bästa Cecilia. Om alla klickar -->HÄÄÄÄÄR<-- så kommer hennes blogg fram! Bjuder på en bild med.
looosercluuuub! :D

Nu måste jag rusa POSSS!

prao idag -.-

2011-02-28 07:52:11 / 0 kommentarer ..


godmorgon :)

Jag är förjävla trött idag alltså, det gillas absolut inte. Men jag har prao från 10 - 16 och det är fett med bra! nu ska jag väl fixa mig och så och sen bara ha det gott tills min buss går, stå och frysa på june lite och sen till prao'n. Well bilder lär ni väl få på mig och Cissi, eftersom min braiga mobil hänkar. Jag älskar HTC! :D
morgontrött & ofixad Frida.

POSSSS!

komsi komsi ?!

2011-02-27 21:03:25 / 0 kommentarer ..


hoola!

Just nu sitter jag och längtar efter min onepiece som sjutton! Den kommer inom 14 dagar och det gillas massa! Den är rosa för er som undrade, och ja det är sant. HAHA jag är såååååpå trött som man märker. Men nu har jag i alla fall städat klart. FEDT MED NAAAAAAJJJS! Imorgon äre prao - INTE NAAAJS! Well hoppas ni hare bra, skriver imorgon!
POSSSSS

juust preics :)

2011-02-27 17:54:46 / 1 kommentarer ..


CHECKLIST



Som ni ser så har jag beställt en onepiece, gillas rätt stort faktiskt. Sen har jag väl gjort det mesta med, utom köpa massvis med kläder. Ja det får väl ta sin lilla tid det med, men massa nya kläder kommer snart.

tips & trix

2011-02-27 13:24:31 / 0 kommentarer ..


... om home.:
hur gjorde du bilden så att den ''rör'' sig? :)

Här är då en steg-för-steg guide för att få sånna bilder som ''rör'' sig.

Steg 1.


Ladda ner Photoscape om du inte har det, annars öppna programmet.

Steg 2.


Gå till 'Animated GIF' som är den tredje fliken bakifrån.

Steg 3


Välj din första bild och dra den till det vita tjocka 'sträcket'.

Steg 4.


Dra sedan din andra bild till samma vita streck men sätt den efter den första bilden. Forstsätt och dra dit bilder efter varandra tills du är färdig.

Steg 5.


När du anser att du är klar klicka på 'save' och döp den till något.

Resultat:


Så, nu vet nui hur man göra så att bilden ''rör'' sig.


POSSSSS

moooorning

2011-02-27 11:48:27 / 0 kommentarer ..


goooodmorgon alla läsare.

Som jag nämde igår så är min blogglust tillbaka. GILLA GILLA MASSVIS. Men i alla fall så har jag rätt tråkigt, men så är det om man bor i Jönköping. Anyway så får ni INTE glömma FRÅGESTUNDEN, fråga seriöst som oseriöst , men det är inte lång tid kvar. I alla fall så sitter jag just nu och suktar efter en onepiece. Det är ett stort vill ha begär på dom! Sen äre ju vissa andra saker man vill ha med. Men palla tjata om det. Nu ska jag kollapå film eller något. Alla sociala skriver på msn!
PUSSS

home.

2011-02-26 18:05:42 / 1 kommentarer ..


hemma igen efter lite shopping med pappa.

Vi skulle fixa min mobil, fick godkänt av tre att jag skulle få en ny. Så nu sitter ja med en HTC Gratia i handen och är massvis med happyface. Det blev även en webbcam också, vilket jag är helt happyface för! Visst den tar inte bäst bilder men fan va glad jag är för att ha köpt en, så jag slipper ta kort med kameran så fort jag sitter vid datan. Well här är lite bilder på shoppingen från igår & idag, även bilder på mig & Ida!
Shopping igår: sudd + pennor - LAGER HOUSE
halsduk - VILA
Shopping idag: webcam - ELGIGANTEN
HTC Gratia - 3
POSS!

seeeeegt .

2011-02-26 10:53:44 / 0 kommentarer ..


hellå då va :)

Jag vet inte vad som har hänt med min blogglust. Men den är tillbaka nu hoppas jag i alla fall. Igår var jag på stan med Ida och shoppade lite. Det blev en halsduk, penna & sudd + fika. Ohyes mysigt. Fick näsblod ett antal gånger med, så jag fick gå med ett jävla papper runt näsan, mycket kul att alla glodde med. Sen hade vi myskväll hos båda. Idag blire a6 med mamma och pappa, ny mobil och lite annat smått & gott. MASSA GILLA. Well uppdatering SEN :D
POSSS

till skolan nurå, vill inte :(

2011-02-24 07:02:14 / 0 kommentarer ..


godmorgon kära läsare!

Japp idag så ska jag till skolan igen, inte de roligaste man kan göra. Men ska bli kul att träffa alla igen! Ohyes, massvis med kul. Ingen vet ju hur brun jag är eller så. Men jag ska fixa mig nu så jag inte kommer för sent eller så. Jag är massvis med trött och har ont i knät eftersom de vek sig i trappan igår, kul att ramla ner för halva den... Glöm inte bort frågestunden 5 dagar kvar, ve att det är kort tid men FRÅGA seriöst som oseriöst. Nu måste jag dra.

bilder från teneriffa.

2011-02-23 17:07:51 / 0 kommentarer ..



ny header + lite ändringar.

2011-02-22 20:33:01 / 0 kommentarer ..


ohyes, hello :)

För det första viöö jag bara hälsa mitt internet att dra åt helvete för det suger hästballe. Seriöst jag får snecpryck på det. Men det var inte det jag skulle skriva om direkt, om ni trycker på ''f5'' så ser ni att jag har ny header + ingen bild i menyraden. Well jag är brun och har fräknar, bilder på saker jag har köpt kommer ohyes. Men just nu är jag sjuk vilket inte är kul alls. Men jag har nördat glee nu och jag älskar't. Men i alla fall så vill inte mitt internet sammarbeta med mig så bilderna får bli imorgon. Puss

FRÅGESTUND

2011-02-20 12:44:10 / 7 kommentarer ..




jag vet att jag har sagt att frågestunder är det mest tråkigaste man kan ha på sin blogg, men jag håller fast vid min åsikt. tänker göra en i alla fall för att ni ska kunna fråga allt. men kommer inte svara på typ om jag är oskuld eller inte och sådant. men jag ska försöka svara på allt annat. så ställ en fråga antingen seriös eller oseriös. frågestunden avslutas 1 MARS och inte en dag efter eller före. så fråga på.

HEMMA ! :DDDD

2011-02-19 09:36:09 / 0 kommentarer ..


hello suckers ! :D

Nu är jag hemma och det gillas inte, eller jo lite. Men jag har haft det massvis med bra på Teneriffa. De enda vi har gjort är solat, shoppat, solat, solat, vart på siam park, solat och haft sjukt kul! Kan ju lägga ut lite bilder sen när jag orkar. Idag så ska jag vara med LINNÉA, oh my lord vad jag saknar henne. Men nu ska jag fixa mig och så.
pusssss

tidsinställt inlägg

2011-02-11 12:00:00 / 1 kommentarer ..



Detta är ett tidsinställt inlägg, men bara en sista bloggning innan jag åker
tänkte jag. Nu är klockan 12.00 och jag sitter i bilen på väg till Landvetter.
Hoppas ni får en bra vecka utan mig, bloggar kanske något sedan i
Teneriffa eller på Landvetter. Kameran har laddats & självklart mp3'n med.
Nu är det bara massa ta det lugnt så hörs vi sen kanske. Just det,
--->HÄÄÄÄR<--- är en länk till massa bilder på vattenlandet som ligger på
andra sidan motorvägen än vårat hotell.
PUSS



packar & taggar för fullt !

2011-02-10 20:17:00 / 1 kommentarer ..


ja ni ser ju!

Just nu packar man och taggar för fulla muggar. Massa musik som ska laddas in i mp3'n och massa spel och block + penna, tömma kameran och allt annat ni vet. Jag har bakat med, för vi har bakesale imorgon - jag är inte med dock. Men i alla fall är jag superstressad! Nu ska jag packa mer. Kommer sakna min mupp Cecilia. Men ah ni kan kolla hennes blogg så länge. Gör ett tidsinställt imorgon med.
bästa vän & världens finaste unge ! <3

i recroom med cecilia

2011-02-10 12:34:47 / 0 kommentarer ..


hej alla!

Sitter just nu i skolan med Cecilia och visar bilder på stranden och på ett vattenland som ligger poå andra sidan motorvägen av hotellet. Kan ju bara säga att hon hatar mig låte smått. Nu blir det svenska och sen matte. Efter det ska jag hämta mina hörlurar och sen dra hem och baka. Nu ska jag kila till svenskan.


pussssss


imorgon....

2011-02-10 07:12:33 / 0 kommentarer ..


...åker jag!

Då åker jag till Teneriffa och har det gött med mamma & moster. Nu ska jag fixa mig, sen skolan och sedan hem och baka + packa. Imorgon är det endast TRE lektioner för min del.

med min wife :D

2011-02-09 17:25:42 / 1 kommentarer ..


hej alla ! :)

Jag är dålig på att blogga känner jag, men ska skärpa mig med det alltså. Idag så var det skola, inte så lång dag. Väntade på Judit i 20 minuter dock men det gjorde inget. Sen stack vi hem till mig och vi har kollat igenom IES News och gjort smoothie. Nu sitter vi och glor i skolkatalogen och har massa kul. Well nu ska vi ha roligt. Update sen ! :)
Judit är min högra halva (A)

till skolan nurå

2011-02-09 07:29:30 / 0 kommentarer ..


allå eller? :)

Yes nu ska jag till skolan, efter de ska jag dra hem och bara ffs! Kanske blir att Judit/Cecilia hänger med mig hem. Mycket mycket bra! Åker om 15 så det blir ett kort inlägg nu bara.

musik = knark !♥

2011-02-08 21:05:17 / 2 kommentarer ..


hej gott folk!

Dagen började sådär typ, men den blev mycket bra förutom min huvudvärk. Men jag hade kul i alla fall med mina underbara vänner! På lunchrasten så tog jag, Cecilia, Becca & Linn kort kan ju bara säga att dom blev snygga! Sen stack jag på omprov och sen hem. Jag har bara softat och sånt idag, inte orkat bloggat så mycket men så är det. Jag har snackat med världens bästa vän med, så sjukt soliga samtal har vi. Imorgon blir det bättre uppdatering. Nya bilder får ni med. :)
Nu ska jag knarka musik!

migränmorgon

2011-02-08 07:47:58 / 1 kommentarer ..


jag har migrän!

egentligen orkar jag inte blogga, men i alla fall så har mina lärare bestämt sig för att jag måste vara i skolan även fast jag har migrän. TACK LIKSOM! ahja, måste göra mig iordning nu.
puss

nya pic's :)

2011-02-07 21:01:20 / 0 kommentarer ..


det var dom, puss :)

MIN SURPRISE! :DD

2011-02-07 14:02:35 / 0 kommentarer ..


Jag har börjat skriva för ung036, denna veckan är det blogg-tema och jag har ett reportage som jag har skrivit om att blogga. Om ni vill läsa reportaget så klickar ni --> HÄÄR! <---
Bild & Text - Frida Elisabet Wiberg - 1000% skrivet av mig ! :)


plugghest i skolan! :)

2011-02-07 13:49:54 / 0 kommentarer ..


heeej hestar ! :)

Sitter i skolan och pluggar med Cecilia, vi har kul, jääääättekul! Men vi ska plugga mer nu, så jag bloggar sen och då är jag med Cecilia och då har vi tagit kort och sett ut som plugghestar, såååå fina kommer vi vara. Men nu ska vi plugghesta & nörda mera. Massa data och massa blogg och massa annat. Några av mina vänners bloggar kommer en lista här.

Cecilia Sandström: http://immortal.bloggplatsen.se
Judit Palmén: http://juditrafaela.blogg.se
Jessica Hansson: http://yesicahansson.se
Jessica Iles: http://jessicailes.blogg.se
Moa Green: http://moagreens.blogg.se

PUSSSSSSSSS! (L)


morgonuggla, :(

2011-02-07 07:23:54 / 1 kommentarer ..


godmorgon alla!

Idag är det skolan, vilket jag inte vill för jag vill sitta hmma och kolla på glee hela dagen. Men idag är det en sån dag som går fort, samma i morgon och på onsdag. Sen på torsdag så är det lite segt men det klarar jag och på fredag så slutar JAG tidigt eftersom att mamma, jag och min moster drar till Teneriffa och det gillas! Just nu ser jag ut som en uggla, lagomt ful och aldeles för trött. Men i alla fall så orkar jag inte gå på elevrådet idag. Men det är andra i klassen som ställer upp för mig, snälla kompisar man har ju! Så jag ska fixa bort min uggle-look. Nu ska jag droga spotify, med massa bra låtar! Måste vara med alla i veckan innan jag åker, så vill ni göra något så kan ni ju säga till! Men i alla fall så ska jag fixa mig nu.
min älskade parfym ! (LL'



love etc...♥

2011-02-06 21:12:55 / 0 kommentarer ..


godnatt !

Ja, nu ska jag sova. Det har inte hänt något speciellt idag, vilket är surt. Jo jag har kolalt på glee i ca. sju timmar! DET NI! Pappa har åkt till Stockholm och är borta till onsdag - tack för den. I alla fall så ska jag in i duschen nu och sen göra fransk manikyr. Men i alla fall så älskar jag min fru och alla andra mina vänner. ♥

bubblor

2011-02-06 13:50:07 / 0 kommentarer ..


foto & redigering: frida elisabet wiberg

kan ju bara säga OMG !

2011-02-06 10:35:22 / 1 kommentarer ..


glada hudik teatern - sverige


ett perfekt exempel på att aldrig ge upp, jag avgudar människorna!♥

godmorgon :)

2011-02-06 09:59:23 / 0 kommentarer ..


så nu är jag back on track.

Orkade verkligen inte blogga igår, så jag gör det idag istället. Jag är mega förkyld och låter som en kråka, hostar mass och ja jag vet inte. Hoppas bara att jag blir frisk tills på fredag. Igår så hände inget speciellt faktiskt. Nu ska jag kolla på GLEE eftersom jag är sån musikaltönt, ohyea. Bloggar senare, när jag har något annat att blogga om.

blogguppehåll -.-

2011-02-05 22:26:29 / 1 kommentarer ..


orkar inte blogga idag :(

bloggar normalt nu...

2011-02-04 18:28:53 / 1 kommentarer ..


HELLOOO! :)

Inget mer bloggande med temat 30 dagar. Det har gått 30 dagar nu, så det är passerat. Men jag har lovat massa människor att börja blogga mer, så det får väl bli så då eftersom alla tjatar och det är GRYMT kul att blogga, bara för att komma bort från 'verkligheten' och sjunka in i 'datavärlden' ett tag.

I alla fall så har det vart en oerhört konstig vecka. Allt har bara blivit konstigt och så. Men nu ska vi inte klaga utan jag ska faktiskt berätta om en av världens finaste ungar! Hon heter Judit Palmén och hon betyder överdrivet mycket för mig! Vi lärde känna varandra på en träff med alla konfirmationsgrupper och så sov vi över i sofiakyrkan. GRYMT ÄLSKVÄRT ♥ ! Men jag kommer alltid finnas här för henne, så som hon har funnits här för mig. Och framför allt just nu. Allt är ganska svårt, men det löser sig, jag lovar. Älskar henne något sjuuuuuuuuuukt alltså, tjejen betyder! ♥

Dag 30 – Ett sista ögonblick

2011-02-04 17:22:31 / 1 kommentarer ..


Ett sista ögonblick var nog när jag var lucia i sexan. En gång kan jag ju bara säga att det hänt. Så himla häftigt. Bara att jag inte kunde sjunga så jag mimade! Men det var helt awesome! Skulle kunna göra det en gång till :)
en blond frida-lucia ;)

mer bloggning på g.

2011-02-03 21:24:10 / 1 kommentarer ..


hej hej !

Jo, det är väääääääääääääääldigt stressigt just nu. Har haft ett individuellt SO arbete med som ska vara inne imorgon som jag äntligen blivit klar med. Mycket mer uppdatering har jag lovat en kompis att det ska bli, och ny design kommer så snart som möjligt. Nu är jag extremt trött så jag ska fixa mig och sen sova för jag behöver verkligen det. I morgon tror jag att det blir Habo en sväng efter skolan och i helgen ska jag ta det lugnt med familjen. Packa, kolla kläder och massa sådant ska det göras med eftersom jag åker nästa fredag. Ska ta massa bilder. Till er som inte vet så ska jag till Teneriffa med mamma & min moster. Men imorgon är det slut på en stressig skol-vecka. SÅ skönt att bara ta det extremt lugnt i helgen och nästa vecka åka iväg. Imorgon är det sista dagen på 30 dagar men den har en egen kategori så ni kan titta tillbaka på vad jag har skrivit. Nu ska jag lägga mig i sängen och götta mig. Lär ju somna direkt!

Dag 29 – Mina ambitioner

2011-02-03 12:25:45 / 0 kommentarer ..


Ja jag vet inte vad jag har för ambitioner, eller jo en. Jag vill få bra betyg på allting jag gör. Om nu det är en ambition? Men det sa Cecilia så nöj er med den!

 


I SKOLAN

2011-02-03 09:23:35 / 0 kommentarer ..


hej alla barn ;)

Sitter i skolan, har English Life Skills, blööö så tråkigt.
Meeeen nu ska jag jobba vidare , för vi håller på med någon undersökning om skolan + vi ska göra en broshyr om 'sexual teen healt'. SÅÅÅÅÅ INTE KUL.

pussheeeej


Dag 28 – Det här saknar jag

2011-02-02 21:40:54 / 0 kommentarer ..


Lista på vad jag saknar:
farfar ( min riktiga farfar som är i himlen)
♥ vänner från dagis ( när jag bodde på kålgården )
♥ thailand
♥ Louise !
♥ farmors sommarstuga i öregrund
♥ våren / sommaren
♥ att vara liten
♥ myyyycket mer.



Dag 27 – Min favoritplats

2011-02-01 20:43:27 / 0 kommentarer ..


Min favoritplats är nog stranden. Stranden, med massa härliga vänner, lagom brun och bara ligga och ha det alldeles underbart !

  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!