alla shoppar just nu...

2011-12-26 13:32:13 / 2 kommentarer ..


men så är det väl när det är mellandagsrea?

Tänkte dra mig ner mot stan jag med nu medan alla andra redan är nere och drar, sliter och krigar om kläder, skor, smycken och allt vad det nu kan vara. Ska köpa mig lite underkläder, kläder och mascara tror jag. Får se vad detta lovet bjuder på med. Kanske en resa till Stockholm eller Göteborg? Skulle vilja åka och hälsa på min syssling med (kika in på hennes blogg HÄÄÄÄÄR). Nu ska jag upp och ta något att käka innan jag beger mig till kaoset på stan / a6.
pusssen

juldagen .

2011-12-25 12:16:24 / 0 kommentarer ..


hej alla fiiiina!

Det känns fortfrande inte som jul, hur mycket jag än försöker banka in det i hjärnan så funkar det inte. Menmen, just nu så sitter jag med min fina dator och väntar på Ida för vi ska byta julklappar men hon har som vanligt klädångest så det lär väl ta ett tag till. Hon har fått världens finaste julklappar, en aning barnsliga dock. Nuså ska jag chilla lite, så hörs vi sedan! Har ni planer för lovet förresten? Själv så har man 3 biocheckar + ett biokort & massa cash så jag har liite att göra :)
pussss

vilken lycklig tjej jag är.

2011-12-24 20:17:08 / 0 kommentarer ..


alltså lyckan går trots allt inte att beskriva !

- en oversize tröja (vit)
- en sweet tröja
- biokort
- pengar
- cupcake- & kakbok
- pandora''plutt''
- toffsar
- hårklämma
- kinectspel
- choklad
- EN RÖD JÄÄÄÄÄÄTTEFIIIIIIN LAPTOP!!!!
- nagellack
- nagelfil
- nagelstickers
- ansiktsmask
- tjocka strumpor
- biokort

TACKAR ALLA SOM HAR GJORT MIN JUL TILL DEN BÄSTA ! <3<3<3

JULAFTON 24/12 -11

2011-12-24 10:43:25 / 0 kommentarer ..


Nu är julen äntligen här igen, som varje år.

Tyvärr är det dock ingen snö i år och det är synd, för vem önskar sig inte en vit jul med massa snö och röda tomtar? De två dagarna innan jul är mysigast och man blir så himlans peppad tycker jag. 22 december bytte jag julklappar med två av mina underbara vänner. Fick ett halsband, örhängen & bodylotionkit. Gick hem till Emmet efter det och fick en julklapp från hennes/min familj. Ett parfymkit med bodylotion & showercreme, kom sedan hem till nygjorda knäck & ischoklad! 23 december så gjorde jag lakritskola, städade och fixade mina naglar. Åkte även upp till lilla Elsa och hennes familj, kollade på deras nya hus och bytte julklappar. Hon hade önskat sig ett ritblock och klistermärken. Blicken och minen när hon öppnade sina julklappar känner jag igen, en sånt lyckorus! Ritblock, klistermärken OCH en regnbågspenna byttes mot ett snö of sweden halsband. Hämtade käk på en indisk restaurang (en udda tradition som vi har är att hämta mat på ett ställe 23 dec) efter vi hade vart hos dom och lugnade ner os hemma. Skinkan provsmakades lite innan tolvslaget på en bit knäckebröd med resten av familjen. Jag vaknade för övrigt i morse och tassade in till min lillebror där vi kollade på tv. Sen så hör man att någon tassar ner för trappan och kommer in i Filips rum iklädd en tomtedräkt från sisådär 2006 står där min pappa!

JULLOV 2011!

2011-12-21 13:56:05 / 2 kommentarer ..


hallå alla fina!

Vet att jag är sjuuuukt dålig på att uppdatera här. Men jag har inte gjort så mycket faktiskt utan att umgås med mina fina vänner, tramsat, köpt julklappar och fått en suuuperfin klänning. Jag ska städa nu tror jag , för två polare kommer hit snart.
PUSS

mot stationen

2011-12-11 13:10:36 / 1 kommentarer ..


nuså drar jag mig mot bussen och senare vidare till falköping :)



sweet sunday

2011-12-11 12:23:35 / 0 kommentarer ..


alltså jag får sånt ryck.

Matchen igår (HV71's jubileums match) var så jävla dålig. Dommarna sög, HV sög, LHC sög. JÄVLA BAJS. Ahja, kom hem och la mig i sängen för att kolla svampbob fyrkant men så blev det inte. Tror datan stängdes av vid 5 av att jag hade sett klart alla avsnitt. Idag så blire att fixa sig, städa och sen dra mig till Falköping för att träffa en kompis! Fredagen tillbringades med bästaste Madde/Emmet. Stack hem till henne, blåste nästan iväg båda två för Berit var igång, she's wild! Sen så bestämde vi oss för att åka hem hit, laga mysig mat och ha det chill. Träffade Johan och några andra vänner efter vi hade käkat. Drog hem hit och hade suuperkul. Spelade in världens flummigaste video som innehöll - trams, kommentarer, dans, upptejpade ögonlock & näsor och massvis av skratt! VILKA TJEJER. Haha, vi har humor, riktig humor! Sen så la vi oss och kollade på svampbob tills vi dog av skratt och sen somnade. Gjorde även en suuuperfin frukost med massa mys. Nu ska jag städa och fixa mig lite till innan jag drar mig mot buss/tåg !

hur kan ett hejdå betyda så mycket?

2011-12-06 23:14:38 / 1 kommentarer ..


Något som jag tycker är sjukt är att ett ''hejdå'' kan betyda så oerhört mycket.

Ni vet när man är hos någon eller med någon som man älskar som vän eller som pojk/flickvän eller bara har allmänt kul med och säger hejdå betyder det att vi ses snart. Men när är snart? Om en vecka, en månad, två år? Man vet inte förens man ses nästa gång.

Ibland önskar jag att saker var ogjorda, att jag aldrig träffat personer som skulle förstöra rätt mycket eller bara spola tillbaka till första gången man träffade någon, göra om alla roliga/knäppa saker gång på gång utan att umgås mindre och mindre. Skrika högt som satan eller kasta iväg småpengar! Åka pulka ute sent på kvällen eller sova så länge man vill på morgonen med underbara personer.

Hade jag fått bestämma nu, när jag är 15 år och lite till, så hade jag åkt jorden runt med någon av mina närmsta vänner, bara för att få göra något kul tillsammans once again. Och så vill jag ha en pojkvän med hjärta & hjärna, underbara vänner och ett bra liv.

Om du läser detta Jultomten så önskar jag mig inga smycken, inga tröjor, andra kläder eller saker. Jag vill ha kärlek och sanna vänner!

Godnatt

BAD UPDATE

2011-12-04 22:07:14 / 3 kommentarer ..


tjooofrääääs!

Sitter och chillar framför datan med polare i SKYPE , snackar om allt möjligt eller ah han spelar och dampar , säger att jag ska gå tillbaka till köket. Nej men vi är fullt normala! Hahah, imorgon är det skola - chillidill. Ska nanna kudden nu.
stooooooor förändring på 2 år!

HIIIIIGH ON LIFE

2011-12-02 07:35:24 / 1 kommentarer ..


idag så taggar vi skolan, det är så hiiiiimlans kul..

Eller? Nej men jag har två prov som ska göras idag. Ett engelskaprov som jag ska prata i 2 minuter om en person som inspirerar mig + en idrottsuppsats som ska vara inne 23:55 idag. Så efter skolan ska jag hem och PLUGGA! Himlans kul alltså. Men vi hoppas på att jag blir klar med den fort och kan enjoy the evening helt lonely! Nej men jag hittar väl på något att göra. Sova kanske? Imorgon så kommer förmodligen en polare hit och så hittar väl vi på något. På söndag så kommer EMMET hit. MIN ÜBERFINA TJEJ! Glöggmys & Pepparkaksbak !  Nu ska jag fixa mig, funderar starkt på mysbyxor, fast nä....
länge sedan... men på jullovet ska ni se..

  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!