hej jag är fortfarande sjuk

2011-09-28 20:37:21 / 0 kommentarer ..


jag får inte prata med ngn eftersom jag är sjuuukt hes , låter halvt som en marsian. har precis snackat med min underbara pojkvän, hahah trodde han va döv först men insåg att jag inte kan snacka ! ville bara att ni skulle veta att jag inte är död utan sjuk som ni kan se på denna vackra bild...


om alla dessa fjortisfasoner...

2011-09-28 19:54:07 / 0 kommentarer ..


ärligt talat, nu blir det ett fett serious talk här.

Jag får fan ryck snart på alla dessa fjortisar och vad dom nu gör. Jag menar hur kul kan det vara att bete sig som ett jag-vet-inte-vad? Fnittra runt, låtsas bli full på en 2,25% cider?, röka, bleka håret, ligga med allt & alla osv. Hur mycket uppmärksamhet av den ni får är från sånna som verkligen är era riktiga vänner som aldrig skulle kunna svika er eller starta värsta uppmärksamhets bråket och slå en när ingen ser? Jag är sjukt trött på alla 12/13 åriga som springer runt på Juneporten och röker, dricker osv. HEJ DU ÄR 12/13 ÅR, DU SKA VARKEN RÖKA ELLER DRICKA? Och ditt umgänge, har du ens tänkt på det? 20/25 åringar som du gör vad som hellst för att dom ska köpa ut cigg & cider åt dig. Rymma hemifrån bara för uppmärksamhetens skull? Jag har själv haft min fjortis period. Men lite mer vett hade jag i huvudet.


omatchande löshår,
blonderat & tupperat hår,
pushup,
vitt linne,
mysbyxor,
toffsar på benen,
massa jävla vit kajal,
1000 lager mascara,
solpuder,
foundation,
hårspray,
idomin 
- allt detta var vardagligt 2009!'¨

tror nog ni fattar.


fuck förkylning

2011-09-26 18:52:17 / 0 kommentarer ..


tjaa!

Är kinda sjuk faktiskt. Det suger en massa att vara förkyld, har dragit på mig allt utom feber. Jag får aldrig feber vilket är kinda strange? Har sovit och kollat film hela dan + druckit te. Ska skaffa ett liv. Imorgon tror jag det blir att vara hemma, ska dricka massa te , c-vitaminer och blablabla. Nu ska jag dö i mysbyxor.


gammalbild för jag är sliten oså.


mooooooooooooot gymmet

2011-09-25 13:06:47 / 0 kommentarer ..


kan ju bara säga att det lär behövas, känner mig sååååååå ultrafresh & så...


pusss

znoppen hänger i taket & jag mår bra // IDA

2011-09-24 23:42:11 / 0 kommentarer ..


ommen tjaaaaa ?

Jag sitter just nu hos min extremt mogna vän Ida och har det sjukt nays. Vi är väl som vanligt eller inte. Men ahja. Idag så hämtade jag Elsa på friskis och gick på stan en stund. Sen stack vi hem en stund och gjorde en hösttavla och käkade. Sen fixa mig och drog upp till Kinnarps. Kollade på HV71 mot Luleå. Sen så under matchen så messade Ida mig och mutade mig med kebabrulle för att jag skulle komma och sova hos henne. Såå nu sitter jag här och blir fast här tills imorgon. MEN W/E! :DD Nuså blire massa nayyyyyyyys med henne. ÄLSKAR DEN TJEJEN!.


highschoolmusical time!

2011-09-23 22:39:22 / 0 kommentarer ..


tjaaa!

Ska ha en fin stund med onepiece, massa vatten,  en skön säng, kuddar, täcke & high school musical. Det är sjuuuuukt nice att bara få vara för sig själv! Ha en underbar kväll för jag ska ha det chillidill. Ska dessutom upp tiiidigt imorgon och fixa ´lite innan lilla söta Elsa kommer hit!


KÄÄÄÄÄREK PÅ FILMEN!'


puuuuuuss!


normal day...

2011-09-23 19:09:20 / 0 kommentarer ..


ommen tjeeeeeeeenna!

Sitter just nu och kollar på bolibompa, chattar på facebook och bloggar. Jag har inte ett skit och göra så varöfr inte glo på bolibompa? Ahja, har haft en rätt chill dag i skolan förutom när jag fick veta att några har bråkat emd min bror och slagit han osv. Blir så jävla pissed på människor som håller på . Efter skolan väntade jag på Filip och stack ner på stan med han, Oscar, Brenda & Judit. Köpte en chai och stack hem typ. Stack och köpte mat med pappa och har precis käkat. Nu så ska jag väl tare chill och snacka med Filip eller något? Imorgon blir det att dra in till Friskis en sväng för att hämta sötaste ungen , dra ner på stan och köpa ett stort svart papper och limstift för vi ska göra en stooooooor hösttavla! Sen på kvällen blir det hockey - med systemkamera!


poooouuuss!


just my luck...

2011-09-22 20:41:54 / 0 kommentarer ..


ommen tjabba!

Sitter just nu och väljer ut en film, är helt körd efter en sjuk dag. Började med att mamam väckte mig och jag var helt död, fixade mig och så. Lämnade lillebror i skolan sen åkte jag och mamma ner till någon klinik för att vaccinera oss mot hepatit a. Jag som är sjuuuuuuuukt rädd för sprutor dog lite halvt - men jag lipade inte denhär gången (stolt Frida!) Sen så fick jag ett nays plåster (jag ääääääälskar plåster) och en klubba av den snälla lilla sköterskan. Hadde dessutom ett krav att om jag var en doktig chey skulle jag få en chailatte från käraste espressohouse. Så vi köpte en stoooor chailatte och så åkte jag iväg till skolan. Hade alla vanliga lektioner och sen så på sista lektionen så hade vi hemkunskap och gjorde pannkakor som vi dekorerade med strössel/socker/vispad grädde. SÅÅÅÅÅÅÅ SJUUUUUUKT GOTT! Drog ner till stan efter skolan med Filip & Fredrik och satt och snackade på donken. Och så var min plånka borta. Så ah jag fick panik. Så jag mötte upp pappa , fick en tröja som jag skulle byta + busspengar. Så jag drog mig upp till a6, träffade Sandra och stack till naked juice bar och fixade PRAO-plats. Sen så gick vi runt lite. Stack hem och chillade, snackade med folk på facebook och lite så. Sen när jag kommer upp ligger det ett paket från lager (bild på det nedanför!). Överlycklig tjej + att dom har ringt från keolis och sagt att de har plånkan hos dom. Så dagen började skit och slutade superbra!




Paket från Lager157 + en lycklig frida!



min förra fick två stora hål i sidan efter att jag sprang in i en dörr och  handtaget gick igenom. dumma handtag, men nu har jag en ny stor & skön pippitröja!


hoppas ni har haft en superbradag! :)
pussssss


är just nu hemkommen från...

2011-09-21 21:27:38 / 0 kommentarer ..


en välbehövlig shoppingdag/eftermiddag med min fina Ida!

Åh, mina fötter värker som satan kan jag ju bara säga. Har gått i mina klackskor heeeeeeladagen + på a6. Inte bra någonstans alltså. Jag tror vi har flängt runt lite över allt och shoppat, fiklat & kollat prao. Men jag har i alla fall haft en suuuuuuuuperdag med tjejen! träffade även supersöta bloggaren CATY (klicka på hennes namn för att komma till bloggen!) och pratade lite med henne osv. Hon är så himlans söt och tuff! Sen så har jag precis kommit hem. Fick med mig en supersnygg tröja från carlings och en liquid eyeliner från h&m - ni vet dom som ser ut som tusch pennor? Nu så ska jag fortsätta mysa runt i min stora onepiece med halsduk & duntofflor.


jättefin bildosv, inte mycket jag kan göra åt saken , är trött och så :)


PUUUUUUUSS!


mot skolan + dagens outfit!

2011-09-21 07:44:37 / 2 kommentarer ..


jaja, hejhej på er! :)

Nu så ska jag dra mig mot skolan, börjar väl om sådär 40 minuter så jag ska väl fixa det sista och dra till skolan. Efter skolan ska jag till Ljungarumsskolan för att möta upp Ida, vetefan vart syslöjdssalen är. Men w/e det ordnar sig! Var ju på stan och a6 igår med, fick med mig en halsduk från gina hem som ni ser på bilden, den är höstigt brunröd typ, eller ah ni kan ju föreställa er eftersom att bilden är svartvit. Nu så ska jag upp och borsta tänderna och sen beger jag mig till Internationella Engelska Skolan i Jönköping. Massa nays på det, tror det är en rätt så chill dag.

Detta blir då dagens outfit :




jeans - h&m
trasparent skjorta - h&m
bandeau - ginatricot
halsduk - ginatricot.
solglasögon - her bright skies (merchen på karamell )
klocka - parfois


studiedag

2011-09-20 13:01:58 / 0 kommentarer ..


tjaaa'

Jag är hemma och har en välförtjänt studiedag! Nu ska det mysas med lillebror, sen stan och teater :)


pusss


karamell - en festival i allas smak

2011-09-17 11:42:38 / 0 kommentarer ..


det är så himla kul att jobba där. alla människor och alla band.

Igår efter skolan stack jag och Jennifer ner till Huskvarna till ammas jobba och hämtade pengar och gick och köpte lite mellis och sen stack vi hem. Fixde oss, käkade och stack upp till Karamell. Sen så fixade vi lite, jobbade och chillade. Jag och Yvonne gjorde lite intervjuer med folk och band. Hade skitul med henne. Jag och Carro jobbade sen backstage och träffade några sköna killar vid namn Follow The Captain. Hahah sjuuuukt härliga människor, hade svinkul med dom. Snackade och töntade oss liiiiite bara. Men sen så skulle dom upp och spela. Vi kollade en stund för vi va tvugna att dra. Men alltså sjukt bra var dom. Fick liite bilder också. Men dom kommer upp efter idag. Nu så ska jag fixa mig, käka lunch och sen drar jag och Carro upp till Karamell. Glöm inted att säga ´hej om ni ser mig :)



pussshej !


men idag säger vi hejdå till...

2011-09-16 07:19:54 / 0 kommentarer ..


min sovmorgon eftersom vi har föreläsning om sovjets gulagläger.

Kommer bli suuuuperbra! Sen efter skolan så ska jag & Jennifer dra till huskvarna för att få skjuts hem så vi kan fixa oss, käka och sen dra oss upp till Karamell - wooooooopaaaa! Sen så blire jobba där med bla. lite ung036 och backstage (med Carola). Imorgon så blire försäljning från 14:00 - 20:00 med Carola. Massa nayyys. Om ni ser mig på Karamell så kan ni ju säga hej eller något kul? :)

'
myyycket gammal bild - men saknar så otroligt!


mot skolan'

2011-09-14 07:49:07 / 0 kommentarer ..


yeye, hallå!

Jag har inte sovit ett piss i natt så är lite smått trött. Har oroat mig för lite saker, gråtit och så. Nu så ska jag till skolan. Har med mig ljus som jag ska tända. Usch, det kommer vara en superjobbig dag idag. PUSSS


jävla hemsk dag.

2011-09-13 20:57:47 / 0 kommentarer ..


allt händer på en gång, så ofattbart är det! det är orättvist och tragiskt det som hände igår. jag fattar det knappt själv. och så händer allting på samma gång efter det. jag orkar inte mer.

vila i frid simon, vi tänker på dig & din familj. hela skolan sörjer <3


jag hatar måndagar´+ svar på kommentar

2011-09-12 18:26:56 / 1 kommentarer ..




svar: ja, det har vart lite knas å så. men saknar tjejen otroligt!



EFFIIIING MONDAAY! Seriöst, fyfan säger jag bara. Död åt måndagar. Tråkigaste dagen på veckan. Nu ska jag käka och så. Sen trösta mig med en Ben & Jerrys - Coconutterly Fair. Får se vad som händer senare i veckan.

PUSS!

moooooonday -.-

2011-09-12 08:02:34 / 1 kommentarer ..


tjaaaaa va!

Sitter just nu heeeelt färdigfixad och ska snart dra mig mot skolan efter torsdag & fredag med migrän. Men nu är jag pigg igen och helgen har vart helt underbart härlig. Började fredagen med att ha myskväll med pappa. Lagade mat och kollade film och lite så. Sen i lördags hämtade vi mamma, åkte upp till a6 och köpte 2 nya skor till moi + jeans. Sen hem och bara slappa. Drog in till stan och käkade mite senare på kvällen med. Och som ett avslut på veckan åkte jag och mamma till Hjo, det va en jävla konstig hem & hobby butik vi va inne i. Men jag fick med mig en hårmunk (20kr) + bobbys shampoo & balsam (20kr st.). Så ja, blev helt okej ialf. Sen fikade vi och drog hem. På schoolsoft står det att de är studiedag - men det är inte det. HATAR SCHOOLSOFT FULLT UT !

Orkar ingen bild på dagens, det får ni ikv.
Men i alla fall så skriver jag fall någon nu läser ? ;)

Topp - ginatricot
Bandeau - ginatricot
Jeans - h&m
Skor - skopunkten
Klocka - parfois
Solbrills - ray-ban
Ring - asos.com

PUSSS!


drar mig nu in mot stan för att...

2011-09-10 17:49:32 / 0 kommentarer ..


... äta med mamma & pappa cya!


lite sådär övermycket glad!

2011-09-09 13:48:00 / 0 kommentarer ..


tjaaaaaabba alla!

Sitter just nu och ler stort som ett fån! Har ntligen fått min ring som jag vann hos Anton Kouba. Det måste vara världens härligaste människa. Man blir glad bara man skriver adressen för att man vet att det alltid finns lite pepp bakom det hela. I alla fall så låg det ett grönt stort paket i brevlådan. Jag ba qué? Sen så såg jag att det var till moi.



jag hade sån lycka när jag fick detta paket hem till mig idag!


så öppnade jag, och voila - där låg min ring och....


ett par ray-ban brills!!!


TACK ÄNNU EN GÅNG ANTON! GÅR INTE ATT BESKRIVA MIN LYCKA! :DD


btw, blev ingen röntgen & inget sjukhus igår. fick ju panik i måndags så dom bestämde sig för att söva mig och röntga mig sen ist. jävla 7khus :/

Nu ska jag i alla fall lägga mig och sova eller något. puss!


R.I.P Stefan Liv ! ♥

2011-09-07 18:59:45 / 1 kommentarer ..




vi tänker på dig och din familj. jönköpings stolthet till 1000!
ingen kommer någonsin kunna ta den titeln igen, den är din.
alla tankar till dig & din familj! vila i frid stefan! vi sörjer!
20:00 kommer jag befinna mig uppe på kinnarps arena,
där HV71 spelar och tända ett ljus för dig ! ♥


huvudvärk ohyes

2011-09-07 07:25:44 / 0 kommentarer ..



jajjamen, nu kör vi skolan i några timmar, sen hem! (y)


sån icke blogglust.

2011-09-06 16:58:13 / 0 kommentarer ..


så jag kommer förmodligen inte blogga förens på torsdag/fredag.

WAHOOOO, nu ska jag snygga runt i mysbyxor och stickad tröja med en kopp te i min säng kollandes på någon dryg film. Men ah, vi säger så. Igår va jag på sjukhuset, fick lite panik och så. Skulle röntgat nedre buk med MagetRöntgen, men ballade ur och så. HAHAH dog lite sen efter det. Men det fixar sig nog. Ska dit på torsdag igen för att röntga ryggen med MR och då förmodligen göra buken med. Fyfan, kommer dö.


man kan inte alltid orka allt.


today i don't feel like doing anything....

2011-09-03 22:33:09 / 0 kommentarer ..



så jag drog på make-up kurs och blev sminkad superfint. sån jävla lycka.
sen efter det samlade vi ihop den lila ögonskuggan (har de andra nyanserna
hemma), foundationpuder & rouge. Massa med bra. Sen när jag får pengar
ska jag köpa mig en eyeliner och lite penslar.


läppstiftet köpte jag lite innan make-up kursen men det tillhör ändå
den! inspirerad nu till tusen!

allt är från make up store med ett värde på ungefär 725:-

foundationpuder ''London''
ögonskugga ''Flamenco''
rouge ''Sugarpink''
läppstift ''Gate''

Nu ska jag kolla ''A Walk To Remember'' :)


never mind how i found someone like you.

2011-09-03 22:13:06 / 1 kommentarer ..



ibland blir det så som man inte vill, kärlek är fan inte alltid lätt.


like a skyscraper

2011-09-03 11:14:54 / 1 kommentarer ..


ja men hello gott folk.

Sitter just nu och fixar mig, spelar cupcake corner och så. ´Gick ju hem från skolan igår, för jag är sjuk och så. Idag ska jag på make-up kurs och sen träffa Ida, vi ska bara snoppa runt hemma eftersom jag inte kan dra någon annan stans. Det blir väl mysbyxor och någon skön tröja här hemma med looooooots of filmer!



pusss


hello dålig uppdatering.

2011-09-01 22:02:26 / 0 kommentarer ..


ommen tjaaa

Så blir det när man inte har tid/lust/ork. Jag håller på att lägga in alla bilder från förraveckan. Kräftskivan på SKUJ, Eksjö stadsfest och lite random bilder på mig. Jag lovar att uppdatera mer när jag har bilderna redigerade och så. Imorgon så blir det skola och sen stan med Carola och på lördag så blir det makeup kurs. Ni får tre bilder som får resumera lite av allt.


jag var super tagg på eksjö stads fest, det blev ööööös!




  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!