this is ♥

2011-11-30 22:20:52 / 0 kommentarer ..det är så sjukt kul att...

2011-11-30 14:18:53 / 0 kommentarer ..


.. vara hemma med migrän 2 dagar i rad.

Nä, skämt åsido. Det som är bra är att det håller på att släppa - tack gode gud. Igår var jag med hemma med mamma & lillebror som mådde skitdåligt dom med. Men förmodligen blir det skola imorgon.
Torsdag , fredag lördag och 2 timmar in på söndagen tillbringades på DreamHack med superhärliga människor. Jobbade faktiskt åt Ung036 så jag fotade, skrev och chillade lite. Blev 2½ reportage och en massa bilder, kan lägga ut alla sen på FB & här så får ni se. I torsdags så sprang Carro och jag runt, fotade och skrev lite. På fredagen vart det skola och direkt efter det drog jag till Dh för att möta Carro, det blev att vi mest hängde runt och träffade lite nya polare. Jag svimmade nästan så en polare som jobbade som crew där hjälpte oss, så jag hamnade på DH's egna ''vårdcentral'' ett tag tills mina nya polare från Skövde kom och gjorde mig på bra humör. Mitt blodsocker vare som var nere så jag åt & drack där uppe. Anyhow så stack jag hem vid två , sov hemma och upp igen på morgonen. På förmiddagen hämtade jag Ida och vi var där uppe med Koffe och min bror. Träffade även annat folk. Så när satt vi och spelade Snail Bob på Koffes dator kommerf två killar från komplett.se och ger mig en WoW Cataclysm datormus bara sådär. Det var ju bara tacka och bocka. Så nu har jag en stycke WoW mus hemma - helt ouppackad & ny. Sen så på kvällen gick vi förbi några som ville ha kramar och hängde med dom resten av kvällen. Supernays vare! Ida stack rund 23:00 och jag var kvar med 3 killar och hade superkul. Alla var supertrötta och skrattade åt allt som sades. Hade askul, kommer typ aldrig glömma dom dagarna! SÅ OTROLIGT KUL! Sen så stack jag hem och sov som en stock.
Gjorde lite mer smycken igår med, ni ska få se det efter den 20:e någon gång eftersom det är en liten del av presenter.
http://ung036.se/motesplatser/nyhetermotesplatser/kristoffersolbergenavallasomsitterpadreamhack.5.66ea9a0913360964a4c800017452.html
http://ung036.se/motesplatser/nyhetermotesplatser/sebsbankbusspadreamhack.5.66ea9a0913360964a4c800015056.html
http://ung036.se/motesplatser/nyhetermotesplatser/dreamhackwinter2011invigt.5.66ea9a0913360964a4c800015017.html
pusshay

KOMMENTAR OM EARCUFFS!

2011-11-27 18:50:35 / 0 kommentarer ..


fick en kommentar om mina earcuffs, följer med lite information om hur man beställer och svar på frågor mm. :)

SVAR: Hej! Jag säljer earcuffs, gör dom på beställning. Man skickar ett mail till mig och säger hur man vill ha den, t.ex: "Hej jag skulle vilja beställla en earcuff med 3 kedjor och ett ängelhänge." Sen så skriver man lite mer hur man vill ha den om man har några exempel så kan man skicka dom som bilder och så vidare. Man betalar bäst om man bor i Jönköping , då betalar man personligen till mig eller hittar en personlig lösning som passar båda två. Jag har tyvärr inte hunnit fota så mycket jag har gjort men nedanför kommer en gifbild. Jag gör nämligen mer än bara earcuffs. Men blir ni sugna så mejlar ni till: frida.e.wiberg@gmail.com! Kul att du älskar den, även att jag inte uppdaterar den ofta, ! <3
PRISER(för de som undrar):
earcuff (endast kedjor) - 50 kr
earcuff (med hänge t.ex. fjäder) - 60 kr
stor ring - 45 kr
liten ring - 30 kr
örhängen -stora - 40 kr
örhängen -små - 30 kr.

Priserna kan variera beroende på beställning.DREAMHACK WINTER 2011

2011-11-25 19:14:01 / 0 kommentarer ..


SITTER I JKPG-MONTERN! KOM OCH SÄG HEJ FFS !PUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSS

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!

2011-11-18 08:36:56 / 1 kommentarer ..


jag har inte hunnit blogga på ett tag nu.

Skyller på att jag har vart sjuk och att jag har legat inne på sjukhus och skolan. HAHA, sen har jag umgåtts med mina fina vänner med (IRL). Idag så blir det skola sen så ska jag hämta min fina Emmet, packa och sen dra ner till mig. Sen så drar vi mot konfan och har återsamlingsläger. SÅÅÅÅÅÅ NAYS! Kameran är med, just so ya know.
skiiiiiiiiiiiitsnygga, pooossss på rompan ;*

when nothing else matters

2011-11-05 15:11:43 / 10 kommentarer ..


tjenna folket!

Ska dra mig in mot SG och ösa gärnet meda lla nya konfirmander. WOOPWOOP

lights will guide you home

2011-11-03 22:52:10 / 3 kommentarer ..


jag är för trött för att göra något just nu. ska lägga mig och dö lite.
Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine

en fika, trevlig middag och ett hejdå.

2011-11-02 23:52:04 / 0 kommentarer ..


ja, då var stockholm avklarat för denna gången då.

Jag vill stanna längre men jag skulle inte fått det för mamma. Nej men det är mysigt här uppe. Någon gång kommer jag nog hit jag med och bosätter mig med någon snygg pojk! HAHA. Jag har haft det superduper mysigt här uppe med härligt folk. Jag har det superkul och vill inte lämna den härligaste staden! Imorgon bär det av hemmåt tidigt på morgonen. Så käkar alla lunch hemma hos oss och sedan åker resten vidare mot Göteborg.
Idag så har vi inte gjort så mycket faktiskt. Åkte in till City en sväng på förmiddagen och sen stack vi hem och latade oss, käkade lunch osv. Drog oss in till City senare för att träffa en vän till mig som jag var hos jämt när jag var liten plutt. Vi tog en fika på MODA och sedan tog vi t-banan till min mosster, stannade för att köpa blommor och gick till henne för att käka middag. Kom hem vid halv elva och jag har packat klart nu. Så all shopping och sådant ligger nere i min väska. Imorgon blir det chillkläder för vi ska sitta i en bill flera timmar. Jag skulle kunna köra blind till Stockholm alltså, hittar så väl hit eftersom jag har vart här så mycket under alla mina 15 år som barn pga. släkt osv. Så jag tycket Stockholm is da shit! Är ju själv halvstockholmare - en stolt sådan. Nu ska jag faktiskt lägga mig. Skriver mer om allt imorgon efter allt som ska göras. SAKNAR ALLA DÄR HEMMA ! <3'vill inte vara tråkig och lägga upp samma bild en miljon gånger men jag har inga bilder på denna datan och den funkar inte som den ska.

shopping med underbara människor och macron bak!

2011-11-01 23:53:27 / 0 kommentarer ..


jag är helt slut efter dagens ''lilla'' tripp till city.

Jag har ont i armar, fötter och ben. Orsakerna kan ju bero på att vi har gått massa och jag har även shoppat en del + jag har burit massa shopping-påsar från alla dessa olika ställen. Men jag har hittat mycket snyggt och ska även in imorgon igen en stund på dagen/eftermiddagen och gå runt själv med Frida ett tag för att sedan dra oss mot Helena & Leffe där vi blir bjudna på middag. Det är så mysigt att vara här. Älskar det till 1000! I alla fall så fick jag ju som sagt med mig en hel del saker. BILDER KOMMER! Tänkte ta med mig min kamera imorgon med så det blir några kul foton imorgon inne i City. När vi kom hem så lagade vi mat och gjorde rosa macroner med smak av lakrits. SMASKENS! Nu så ska dom stå och vila lite tills imorgon bitti för då ska vi fixa dom göra klart dom. NOMNOMNOM! Nu så ska jag lägga mig och njuta av en fin dag. Kan ju berätta vad jag köpte och vart jag köpte det!

svarta jeans - ginatricot 199:-
röd skjorta - h&m 99:-
stickad tröja - ginatricot 149:-
earcuff - glitter 49:-
ring - ginatricot 79:-

NU SKA JAG SOVA. NATTIII ! :*

GOD MORGON STOCKHOLM!

2011-11-01 08:53:48 / 0 kommentarer ..


och ni andra med förståss! :)

Jag har precis vaknat och ska fixa mig och käka osv. Sen in till stan. Ni kan ju messa, skriv vem ni är bara för har låne.... -.-trött cheyyyy

  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!