tröttast i sverige?

2011-07-31 22:46:57 / 0 kommentarer ..


´hejsan sötisar!
 
Tjena vad trött jag är. Har vart ute och fart som en dåre idag. Först till Silvberg, sen till mammas en moster och käkade hallon , plockade hallon och ah. Sen åkte vi till mammas en annan moster och fikade lite. När vi kom hem kom min syssling Malin ut hit och vi drog ut med båten en sväng. Imorgon så blir det kupolen med min andra syssling Hannah. Nu ska jag borsta tänderna sen sova.

GODNATT


om man skulle göra en dokumentär om...

2011-07-31 11:06:41 / 0 kommentarer ..


min släkt skulle folk haft något kul att kolla på!

Shenamors gott folk! Är fortfarande kvar i Dalarna och ska snart dra iväg på ett äventyr med familjen. Igårkväll vart vi hembjudna till mammas en kusin och där var även min moster med familj. Hade sjukt roligt. Älskar min släkt till 1000! Hahah, ja folk skulle nog haft det sjukt kul om vi hade gjort en dokumentär om oss. För vi har det jävligt kul. Nu ska jag fixa mig. Fick en fråga för någon dag sedan om hur jag fixar mina ögon så fint. Jag fixar dom inte. Det är blixten ;)



PUSSSS


tell me what's a dream

2011-07-30 11:49:06 / 0 kommentarer ..


ja men typ så, hej förresten ! :)

Har det så sjukt bra man bara kan ha här i Dalarna. Igår så käkade vi och stack iväg till en björnpark uppe i Orsa. Vi såg massa söta saker. Brunbjörn, Kodiakbjörn (sviiiinstora), Isbjörn och en skiiiiiitsöööööt pluttisbjörn som lekte med en tom saftdunk (naaaaaaww). Sen såg vi typ leoparder och tigrar med + att dom matade björnarna när vi var där. SÅ SJUKT SÖTA. Dom käkade typ apelsiner, morötter, äpplen, falukorv och sen vindruvorna. Fast vindruvorna käkade björnen en och en, och sparade kvisten. Sen stack vi till Mora och fikade, gick runt och så. Fick även med mig 4st örhängen till mina hål igår. Bytte faktiskt ngra dagar för tidigt. Jag gick i mål på vasaloppet med. Sen stack vi till Orsnäs och kollade stugan där Vasa rymde genom dasset eller hur fanken det var. När vi kom hem så stack lillebror jag ut med golfbilen och fotade lite. Massa najs.´Idag vet jag inte vad som händer, ska ut och sola nu. NJUUUUUUUUUTA´AV LIVET. Mamma tyckte jag skulle sola ''du blir ju brun på en minut''. Älskar min mammsi.


en söt kossis vi tog kort på igår.

PUSSSSS


solnedgång,

2011-07-28 22:17:12 / 0 kommentarer ..



det är sjukt fina fotomotiv här i dalarna...





och korten blir bra....


köpte gott godis på båten med...



kärlek till dalarna !


jag dör av lycka,

2011-07-28 11:17:19 / 0 kommentarer ..


tjuuueee alla söta ! :)

Sitter just nu uppe i Dalarna och har det så suuuper bra man bara kan ha! Kom hit upp igår och var bara ute, fikade och käkade. Idag blir det nog bara att vara ute och sola + bada. Sen imorgon så ska vi väl åka runt och hitta något kul att göra. Kanske hälsa på någon av alla 100 släktingar som bor här, vad vet jag? I alla fall så är jag suuuuuuuuuuuuuuuuuuupermegaglad ! Just för att jag fick precis reda på att jag vann tävlingen med dubbelringen jag tävlade om på Antons blogg. ÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG DÖR AV LYCKA ! Men i alla fall så ska jag fixa mig och sen dra mig ut. Om jag inte bloggar på några dagar så får ni lite goa länkar till bloggar.

Jessica

Isabelle

Johanna

Vira

Anton

Amir

Paulina

Ja men det var väl typ dom. Nu ska jag ut och sola, bli brun och ha det super. ♥


min fina ida ringde mig i förrgår, jag saknar henne ! ♥


stockholm i mitt hjärta!

2011-07-26 19:32:00 / 0 kommentarer ..


kan ju bara säga att honey i'm home!

Jag har ju då mamma & pappa som är födda och uppvuxna här så det är ju a part of me. Men har i alla fall haft heeeelt suuuperbra på kryssningen. Det tråkiga var dock att man var tvungen att vara 18 år efter 24:00 på ALLA ställen -.- Men what ever. Nu så ska jag äta glass, dra ut och sen sova ´+ imorgon blir det dalarna.

PUSSS!


packar igen..

2011-07-24 22:41:08 / 2 kommentarer ..


packar mycket nu förtiden.

Ja men då var det dags att dra sig här i från Jönköping nu igen. Åker iväg hela tiden nu känns det som. Men det är med familjen den här gången i alla fall. Blir att åka till Stockholm imorgon , vara där en kortis och sen dra på kryssning till åland med Cinderella tills tisdag. Sen på tisdag så drar vi till farmor och sover där tills onsdag. På onsdag förmiddag drar vi vidare till Dalarna i en vecka. Ska även spendera lite pengar, har hört att det är 1000 kvadratmeter shopping på båten + det ska shoppas i Dalarna med! Nu så ska jag sova, upp tidigt imorgon - bläää på det!! Men data ska med upp så va inte ledsna!!


roligare kan man ju ha...

2011-07-23 22:43:08 / 2 kommentarer ..


ja, det kan man lungt säga.

Jag har iget att göra just nu. Men har haft en sjukt azum dag. Drog på stan med familjen och kollade på matmarknaden som var här. Sen så träffade jag Adam (dagis bff!!) på stationen och drog till a6, fikade och gick runt. Sen så gick vi på ikea, mycket vuxenpoäng! Kollade på kök,sängar och inredning vilket blir maaaaaaaassa vuxenpoäng. Satte även igång ALLA äggklockor så det lät som väsrta feeeta bomben. Råkade även ta sönder en lampa. MEN NOG MED DET! Provade sängar och jag dööööööööööör för jag har hittat min drömsäng. Sen så töntade vi lite mer. Bäst är vi! Nu ikväll så har jag käkat, fixat mitt löshår och så. Imorgon bitti får ni en överraskning! En FEEEEEEET en! Nu så tycker jag vi kör en dagens-lista :)

Dagens humör: atm= sådär. /idag= massabra/surig
Dagens mående: ont som satan i huvet så sådär.
Dagens borde: städa & packa kanske? ta tag i mina problem?
Dagens frisyr: lockig toffs !
Dagens klädsel: jeansshorts & vit tröja
Dagens planer: jag var på stan/a6 & träffade Adam, så det var det. 
Dagens vill ha: byxdress & överraskningen till imorgon
Dagens längtan: Fredrik - som är min absolut bästa vän!
Dagens fundering: varför finns det sjuka människor som inte kan annat än att förstöra andras liv?
Dagens beroende: solen
Dagens tråkigaste: mitt humör...
Dagens tidning: SOLO!
Dagens låt: Little Marbles – Make it rain

Dagens bild ~

pusssssss'


FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!

2011-07-22 13:02:37 / 0 kommentarer ..


hej!

FÖRLÅT x 10000 för att jag inte har bloggat en massa som jag har gjort. Skärpning på det. Nu ska jag göra egen pasta, för jag är duktig chey!

PUSSS


dålig på att blogga osv.

2011-07-18 11:57:10 / 1 kommentarer ..


men tjeeeeeena!

Känner att jag inte bloggat så mycket faktiskt. Jag har sommarlov så skyller på det. I alla fall har det inte hänt så himla mycket (läs: JÄTTEMYCKET)  på tiden jag inte bloggat. Jag har vart med min suuuperfina Ida. Vi gick på stan. käkade och lämnade in min mobil. Sen så träffade jag Mikaela dagen efter. Vi stack upp till a6 och gick runt, sen stack vi hem till mig och hade azum. I lördags så tog jag mig ner till stationen och mötte Mikaela. Vi tog första bästa tåg och vi hamnade i Mullsjö. Var där i ca. 20 minuter och sen tog vi nästa tåg hem igen. Trodde vi, nej då åkte vi till Jönköping, gick av 4 sekunder och hoppade på igen och drog till Nässjö. Där vart vi fast ett tag och visste inte vad vi skulle göra så vi gick å köpte ett juice paket och lite godis och satte oss i stadsparken där. Sen stack vi hem. Fast vi ångrade oss i Jönköping och åkte vidare till habo där vi stannade i 15 minuter och tog bussen hem. Luffade runt i ca. 6 timmar. Men det var f1 värt det! Sen så sov hon här och vi tältade i min trädgård vilket var f1 mysigt. Massa videos kommer sen. Igår så tråkade vi runt, jag städade osv. Idag kommer Coffe hit. Har inte träffat han på aslänge så ska bli kul att träffa han. Nu ska jag fixa mig klart och sen köra min brors nya skate spel där man står på en bräda :D


tågbild - but i like it :)


tävlar på världens bästa blogg!

2011-07-15 10:57:49 / 1 kommentarer ..


hej allt folk!

Jag ville bara säga att jag är med och tävlar om en kedjering från ASOS på världens finaste blogg, nämligen hos Anton Kouba. Jag hoppas att ni verkligen tävlar ni med, för vem vill inte ha en suuuperfin kedjering? -->HÄÄR<--- klickar ni för att komma direkt till tävlingen. Lycka till gott folk :)
ni får mer uppdatering senare när jag orkar uppdatera. bilden fårn ni nöja er med så länge...

tjabba tjena hallå!

2011-07-12 23:06:39 / 2 kommentarer ..


jotack, rubriken säger allt - jag är trött så in i !

Dagen har vart suupernice. Fixade mig och tog cykeln bort till mormor där jag käkade lunch och tog bussen in till stan. Hittade en lila bandeau-bh från gina och en vit tröja från h&m. Blev jätteglad när jag insåg att jag vart 89:- fattigare istället för 289:- fattigare som jag brukar vara. Sen drog jag hem till mormor och kollade kort, fikade och snackade mer skit. Drog upp ill ica med cykeln och köpte naturell yoghurt och en low-carb monster. FYFAN säger jag bara, den smakar SKIT! I alla fall så när jag kom hem snackade jag och mamma lite om saker och ting, satt ute i solen och kollade i vikinglines katalog eftersom vi drar på Ålandskryssning måndag v.30 som en start på vår semester tillsammans! Sen så kom pappa hem och vi velade om mat osv och sen stack vi till ica med moppen och köpte det vi skulle ha så jag kunde laga mat. Blev en supergod köttfärssoppa! Imorgon blir det att träffa min fina Ida som jag saknar så sjukt mycket. Ska dra en sväng på stan och snacka massa skiiit. Nu så blire film och sen sova. Mitt internet laggar bajs för den som bryr sig - K?!???


don't mess up - we prefer it sliiiidiiish! <3


vad är det för jävla väder?

2011-07-12 09:26:50 / 0 kommentarer ..


seriöst, de är molnigt ute 24/7 inte braigt alls :(

Jag har nyss vaknat, är lam så in i. Vet inte vad som hönder idag, kanske stan/a6 eller något. Beror helt på vem som orkar hänga med eller om jag ska dra själv. Sen så har min kära mormor bjutit in mig på lunch - über mysigt! Nu så ska jag fortsätta fixa mig.


och såhär ser min mobil ut efter att mitt knä cpa ur och den gled ur handen....


halmstad/hagön : 5-10 juli !

2011-07-10 23:08:17 / 3 kommentarer ..


tjuuuefräs!

Nyss hemkommen från Halmstad/Hagön och har haft massa underbara dagar med en massa underbar Linda. Har haft det superkul hela tiden! Träffat & lärt känna massa nytt folk bla. Linus, Sebbe, Timmie, Christoffer, Robin & alla andra kaxiga småbarn. Alla småglin var grymt kaxiga. Har massa härliga minnen och så som jag aldrig kommer glömma bla. bublis, tornis, onepiece, maaarrrrtiiiiiin, skånska, karaoke och ah allt vad vi nu har hittat på. Har i alla fall haft skitkul! Nu så ska det hoppas i en stooooooor tröja och sen o sängen. Imorgon ska jag lämna in min mobil på 3, för den är visst lite sönder efter att mitt knä vek sig när jag gick och så ramlar jag och tappar mobilen i ett stengolv. MYCKET KUL att den verkligen inte är söndersprucken och att touchen cpar.... :(
Nu ska jag sova, pusshaaaaj!


packa ur, packa igen & städa.

2011-07-04 16:49:54 / 0 kommentarer ..


hellooo folks!

Hemma nu efter en go helg i Dalarna, men sitter just nu i Halmstad hos Linda och chillidillar. Har haft det asnice i helgen, solat, bröllop och lite så. Nu så ska man tillbringa resten av tiden här tills på fredag i alla fall och götta sig.



poooooooooooss


  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!