MINI-TÄVLING!

2011-04-29 16:41:29 / 9 kommentarer ..



hola pequeña.

2011-04-29 16:38:45 / 0 kommentarer ..


helloooo :)

Yesbox jag uppdaterar, WOW what a feeling! Nä men det är väl helt ok att uppdatera lite ibland. Ehm, ja social eller inte. Idag så vart det skola. Sista lektionen så väntade Viki utanför och sen stack vi till stan och fixade lite saker. Jag köpte spetstights, för det är så gryyyyyyyymt snyggt och ett stort linne som är svaaaagt mint-grönt. Sen så stack vi till donken och jag provade ngn ny mc flurry. Typ daim orange hette den. SÅÅÅÅÅ GOD! Jag älskar verkligen choklad med apelsinsmak (i detta fallet vart det daimflingor med apelsinsås). Men en klar 10! Efter det vart det sång och sen kom pappa och hämtade mig. Vi drog och köpte det som är tävlingen. Så ja kolla inlägget nedan för att se! Men nu ska jag logga skype och snacka skype med Sebbis :thumbup: <3

VAD JAG HAR KÖPT IDAG :


spetstights - H&M 50:-


linne - H&M 69:90 :-

LOOOOOVE / FRIDA :love:


wonderful people

2011-04-28 21:05:59 / 3 kommentarer ..


hello alla !

Jag måste vara den tröttaste i hela världen och den mest stressade i hela världen. Alltså jag vet inte hur jag ska få ihop allt. Jag menar skola med teaater, teater med fritid, skola med körningar, körningar med teater, teater med göteborg. Fan vad jobbigt. Sen så är jag trött hela tiden. Jag ska nog sova ut i helgen...  Igår hade jag 2 mötdén PÅ RAD. Ung036 + Konfa möte , sammanlagt från 17:00  +21:20... MMH inte lite trött heller. Sen idag vart det skola och efter det träffa Sebbe, guu vad jag älskar den ungen alltså. Ska nog sova nu, imorgon så ska jag skicka iväg ett brev dirr efter skolan till vinnaren i tävlingen. Sen så ska jag fixa en grej med Viki, och efter det så blir det kanske stan och sen titta moppehjälm med pappa. Nu ska jag sova är suuuperseg...



pusssssssss'


sunshine all day long.

2011-04-21 14:16:23 / 1 kommentarer ..


jahopp, slut på ett suuperhärligt lov :(

Men jag har hafy über bra faktiskt! Har kopplat av och tagit det lugnt och haft kul hela lovet. Kan berätta lite kort om vad jag har gjort under lovet.
Måndag: var och kollade brudklänning med min moster jättelänge på stan och käkade & fikade ute i det sköna vädret!
Tisdag: Jag och Lisa stack till körskolan och gjorde tuusen med tester och sen så hade vi kul en stund efter med.
Onsdag: Jag tog det lugnt på dagen, stack in till stan och käkade med min lillebror. Vi stressade till ica för att köpa florsocker till mina cupcakes. Så segade kärringen i kassan så vi missade bussen. Yai 20 minuter till nästa. Så vi stack till vip med ettan och köpte monster & rockstar + åkte med bussen hem. Sen så fixade jag och så för att mina tjejer skulle komma hit och fira mig. Hade så bäst man bara kan ha !
Torsdag: Gjorde absolut ingenting tror jag.
Fredag: Tog det lugnt.
Lördag: Käkade påskmat på Hooks
Söndag: Nada...
Måndag:
SOLAT !
Nu ska jag städa. Imorgon ska det inhandlas saker till örhängen och earcuffen till Amandah. Får se vad som händer i veckan. Hope it will be good.
ny bild ;*

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!

ang. beställning av smycken.

2011-04-18 21:24:07 / 2 kommentarer ..


mooorsning!

Ja som ni kanske såg så är vinnaren utsedd (inlägget nedan), men ni som inte vann kan beställa smycken som jag nämndei förra inlägget. hur ni då gör det är att ni skickar ett mail till [email protected] (suuupergammal adress.....) sedan så skriver ni smyckesbeställning i ämnesraden och skriver vad ni vill beställa och hur ni vill att den ska se ut så fixar vi resten. priset beror på hur mycket material som behöver köpas och hur du vill ha den. men några standard priser kommer när jag fått igång alltihopa lite mer.

PUSS!

and the winner is....

2011-04-18 20:23:59 / 1 kommentarer ..


klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg!

och till er som inte vann så kommer det dels fler tävlingar och så får ni självklart beställa hur mycket smycken som hellst! kommer lägga ut mer info om det om några minuter ;)

well ska komma överrens med henne om hur det ska se ut osv.

:love: frida',

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD !

2011-04-18 09:38:35 / 0 kommentarer ..


vinnaren är dragen och kontaktas under dagen antingen via mail eller blogg
och när vinnaren har svarat sååååå blir det ute i bloggen vem som vann!
:thumbup: ♥



förlåt...

2011-04-17 21:48:02 / 1 kommentarer ..


ja usch, förlåt bloggen och alla läsare! :(

Känner att jag är urusel på att blogga och har vart sämst på det nu i en vecka. Har ändå vart skönt att skita i bloggen faktiskt. Fyllde ju år i onsdags och det kom lite släkt till mig på kvällen. Sen så har jag inte gjort något speciellt. Igår så kom Ida till mig och sov här. Gjorde väl inget speciellt förutom att äta och chilla. Men det var riktigt nice. Just nu har jag städat och ska in i duschen och pyssla om mig själv. Ska även lägga upp bilder på mina presenter. Och juste får inte glömma att vinnaren i tävlingen koras imorgon. Spännande spännande. Imorgon ska dagen tillbringas med min moster för att checka lite på stan. Ska nog iväg och köpa material till en ring och lite annat sådant. Nu så sak jag fixa mig. Ha det gött boys and girls!
ja, alltså min normala bestiiis ida och jag för en vecka sedan. snygga!

:love: frida',

15 today!

2011-04-13 22:11:43 / 2 kommentarer ..


hello folks & grattis till mig !

Ja somsagt så fyller jag år idag och det har firats lite över allt. I skolan, hemma, på stan & på brunnen. I alla fall så har min dag vart toppen! Fick en kondom av tjejerna i klassen, så super generöst. Sen drog jag ner på stan och så med Rajan och hade kul. Sen så drog jag till brunnen i 45 minuter och till sist hem. Har blivit firad nu under några timmar av lite släkt. Sen så imorgon kommer min andra moster och stannar här i 10 dagar. Har även fått TVÅ beställningar på ear-cuffs! Ja jag har börjat göra på beställning så hör gärna av er om ni vill ha något! Nu ska jag sova. SUGEN PÅ LIVET ! :love:

Här gästbloggar Kakan

2011-04-13 10:49:24 / 2 kommentarer ..


hej hej det här kakan då. eller sähsäh. spela roll. Idag fyller ju frejdis år. grattis grattis...

jaha. idag får hon gangbanga vem hon vill. lagligt.

:rolleyes: 

hihi...

hon fick en kondom av mej (kakan) och gänget :thumbup: hihi. bäst ju.

den var faktiskt smaksatt med toast :D

vi sjöng på engelskan och nu ska hon ha pianoprovgrejsimojs.

kram från kakis <3


let's do this right...

2011-04-12 21:02:20 / 0 kommentarer ..


hello alla !

Jag kan inte fatta att alla väderprognoser INTE stämmer. Det skulel regna idag, har det gjort det? NEJ! Men dagen har vart toppen! Började med svenska, sen matte. Efter matten skulle det vara science men han kom inte så jag och tjejerna stack ut och glassade i solen lite. Sen så kom Rajan och Laine och snackade med mig en stund. Lunch, So & idrott. Skiiit chill faktiskt. Sen var det teater och nu sitter jag här, fundear typ vad jag ska ha imorgon i klädväg. Anyhow, måste dra nu, puss!

tävlar mot mig själv i...

2011-04-11 20:04:38 / 1 kommentarer ..


... att gå 10 000 steg om dagen.

Ungefär lika mycket pengar som vi ska tjäna till klass kassan så mycket steg om dagen ska jag gå. UNDERBART. För jag och min underbara vän veronica ska nämligen börja träna som djur på gymmet. Målet är - 14 000 kalorier (minst 7 000 kalorier). ETT KILO = 7 000 KALORIER! Ska käka massa frukt, sluta med godis , käka sallad & RÄKNA KALORIER !
PUSSS

sunshiiiine :)

2011-04-11 18:10:25 / 0 kommentarer ..


helloooo flickor och pojkar! :D

För er som har missat är det stråååååålande solsken ute och jag älsakr det väääldigt mycket! Anyhow så är jag på fett bra humör. Väldigt shopping sugen dock. Är så full med inspiration och jag vet exakt vad jag vill köpa / ska köpa. Jag kan verkligen inte beskriva hur full med inspiration och allt sådant jag är. Jag vill göra egna smycken till mig själv, kanske sälja / tävla ut också. Men i alla fall så vart det skolan. Innan sista lektionen träffade jag lillebror och jag bad han vänta vilket han absolut inte skulle göra. Men så när man slutar står brur och väntar på mig och han hade gjort det i en timma och femton minuter. DUKTIG KILLE! Sen drog vi till stan och kollade jacka och bokade klipptid sen hem. Har suttit ute och ätit frukt och lite sådant nu i några timmar. Ska väl snart käka eller något annnat och sedan baka mini cookies till min födelsedag. Anyhow så får ni en bild på mig från photoshoten med Ida i lördags.
PUSSSSSSSSSSSS

skolan, eller ah rec room ;)

2011-04-11 13:37:12 / 0 kommentarer ..


hej :D
ami som gästbloggar här
sitter här med lilla lama frida och tänker på hur vi ska få in typ 11 000 kronor på 2 fucking månader :D
det går inte bra :(
men nu så hinner inte jag och lilla lama frida med att sitta här och blogga för vi ska få in pengar.
pöss :love:


gymmet här kommer jag

2011-04-10 13:25:57 / 1 kommentarer ..



ny gratis design - ÄNTLIGEN!

2011-04-10 12:27:45 / 1 kommentarer ..


hello folks!

Hittade denna skiiitfina designen för en stund sen. Ser ni den inte så klicka på f5. Headern är bara tillfällig, ska fråga min kära vän nina om hon kan hjälpa mig lite med en ny. Nu ska det bakas cupcakes till min födelsedag. OMNOMNOM! bara måndag & tisdag kvar ! :love:

jag är med och tävlar om en one piece!

2011-04-10 11:50:22 / 0 kommentarer ..


tjohooo boys and girls!

Ja som ni kanske ser så är jag med och tävlar om en onepiece of sweden på vadfanskajagheta.se .
TYCKER ATT ALLA SOM VILL HA EN ONE PIECE OF SWEDEN SKA TÄVLA NU! Dels för att dom är så gryyyyyyymt sköna, dels för att ni ska vinna och BARA FÖR ATT!
Tävlingen hittar ni --> HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! <--
PUSS ! :)

goooooooodnight!

2011-04-08 23:10:23 / 2 kommentarer ..


ahja ska typ sova nu...

Känner att jag suttit uppe vid datan färdigt nu, eller i alla fall för idag... Usch jag är verkligen skiiiittrött nu alltså... Men ärligt så orkar jag inte sitta uppe mer. HAHA, sån morgonmänniska är jag. Juste, det är många som undrat hur min onepiece ser ut på och ja den ser ut like this;
jag vet att bilden är feeeeett söt , för att jag är sjuuukt oseriös..



http://fridawiiberg.blogg.se/2011/april/tavling.html#comment
GLÖM INTE TÄVLINGEN FÖR GUDS SKULL! EN EARCUFF GJORD AV MIG STÅR PÅ SPEL!

converse tävling

2011-04-08 20:46:23 / 2 kommentarer ..


kandylandy.se
brandsinfashion.com
Jag är med och tävlar om ett par valfria converse från 'brandsinfashion.com' hos 'kandylandy.se'.
var med och tävla du också, klicka på bilden för att komma till tävlingen

friday i'm in love

2011-04-08 20:24:19 / 0 kommentarer ..


hallo cuties!

Sitter här och typ har damp eller något. Är på värsta braiga humöret just nu.
Dagen idag har vart sjukt bra! Skolan var väl okej, bra mat och jag hade fullt med energi. Sen å gick provet suuuuperbra faktiskt. Sen är det ju bara frågan om vad man får för betyg på den. Efter skolan så drog jag och Ami ner till june. Först drog vi till ica och köpte iskall cola och sen till westers. Hittade massa fint på westers och ba åååh jag vill göra en earcuff så jag köpte lite saker till det och sen stack jag hem efter typ en timma eller något i enbart westers. Hemma så möter man farmor och farfar som har kommit hit för att fira mig och farmor imorgon. Just nu tråkar jag sönder totalt. Har lust att typ dra ut en sväng eller något. Jag är riiiiktigt kär i min earcuf..
glöm inte tävlingen !
PUSSSS

TÄVLING!

2011-04-08 18:11:25 / 37 kommentarer ..


ÄNTLIGEN EN TÄVLING I BLOGGEN, ALLTSÅ DEN FÖRSTA!

Nu är det såhär att jag har börjat göra earcuffs all by my self. Fick idén när jag var inne på en affär som heter westers där dom hade gjort en och så fick jag lite inspiration och så. Men anyhow så ska det göras en som ska tävlas ut i bloggen. Ganska kul att få en earcuff en earcuff när dom brukar kosta runt 100 spänn, om man nu vinner...
Anyhow så gör jag earcuffen när tävlingen är avslutad.

För att vara med i tävlingen så ska man:

- SKRIVA i en kommentar '' jag är med'' eller något i den stilen
- FÖR DIG SOM HAR EN BLOGG och vill ha en extra lott länka till denna tävlingen med denna bilden:



TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 18 APRIL.

Så sätt igång och tävla + spriiiiiiiiid ! :D

i skolan....

2011-04-08 11:54:39 / 1 kommentarer ..


hello folks!

Ska ha SO-prov nu. Wish me luck typ. Kommer säkert gå bra!



PUSSSSS!


oufft 6 days left!

2011-04-07 20:59:16 / 0 kommentarer ..


hello cuties :)

Sitter här på lite smådåligt humör. Usch, jag vet inte vad det har vart den senaste veckan men jag är typ skitlack på allt och alla och ååh jag vet inte. Behöver förbättras något känner jag.
Skulle försökt mig på att åka in och gymma lite efter skolan men jag orkade inte! Har försökt gå i trappor och så idag, snacka om att nästan stuka foten igen. Så ska ta det lugnt imorgon. Anyhow så när jag kom hem gjorde jag 'fruktsallad' på apelsin & äpple + sesamfrön. ÅÅÅÅÅH så gott! Pluggade lite också eftersom jag har SO-prov imorgon. Har inte gjort ett piss idag med andra ord.
Just nu så webbar jag med bästiiiiis, ååh blir så sjukt glad när jag ser / hör han! Sen så chattar jag med Jessoooo också. SKa dejta duschen nu en snabbis och sedan ringa bästis !

dålig uppdatering - skolan

2011-04-06 12:52:16 / 0 kommentarer ..


shiiet har inte bloggat på en vecka ;/

En sak beror väl lite på att jag skadade mig för exakt en vecka sedan och har knappt orkat någonting. Sen så har jag inte tänkt på det och så har jag pluggat. Men anyhow så har jag inte gjort så mycket faktiskt. I lördags drog hela familjen till ullared. Hittade inte så mycket som jag brukar men ändå lite saker. Typ nödvändiga saker och så. Sen har jag ta't det lugnt resten av veckan. 
 
Just nu sitter jag och Issa i rec room och bloggar. har snart lektion och så men behöver iinte vara med för det är idrott och min fot är skadad as you know. Men när den är heeeelt frisk ska Issa och jag börja träna och så i massaor.

Idag så blir det att dra till stan när jag slutat och träffa Ida, men hon slutar inte förens fyra. Får se vad jag ska göra under tiden, kanske sola?

Om en vecka blir jag 15, om exakt en vecka! Så nu ska jag leva livet som 14 år en sista vecka ;)

Tycker alla ska läsa Issa's blogg förresten --> HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR <--



PUSSSSSSSSSSSSSSSS


  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!