GODNATT SVERIGE, IMORGON TAR VI NYA TAG!

2011-10-31 23:21:20 / 0 kommentarer ..


nu ska jag faktiskt ta att sova lite..

Är superdupertrött efter en låååååååång dag i Stockholm. Fattar egentligen inte varför man säger att en dag vart lång alla dagar har ju lika många timmar. Konstigt det där alltså, med ord och hur man brukar säga. Jag har haft fullt upp idag. Vakna 04:50 av att klockan ringer och gå upp, käka, get dressed och swoosh in i taxin som tog oss direkt till tågstationen. Jag vart typ död men ändå inte. BALLT! Nej men vi satte oss på tåget mot Nässjö och tog det lugnt och jag babblade på som satan. Sen vänteade vi en stund i Nässjö och tog X2000 till Stockholm - Staden dit alla någongång vill komma till. NOOOOT! Kollade på The Last Song på tåget med pappa. Den är så fin. Lyckades hålla tårarna inne men inte pappa - så söt är han! Sen så åkte vi taxi till radio-/tv huset och gick åt varsitt håll. Hade det suuuuuupernice. Bilder kommer när jag kommer hem och inte har en stycke lagg dator. Åt lunch med Frida & Kerstin och sen stack jag och Frida hem till henne och chillade, stack ner till Farsta C och kollade lite på kläder, fikade och kolladde på folk. När vi kom hem gjorde vi ingenting typ. Andréa & Kerstin kom hem så vi lagade mat + Frida och jag har gjort tvålar! Får se vart min hamnar. Imorgon så blir det fixa sig, äta och så. Sen dirr ner till Stockholm City och göra stan osäker med Frida & Kerstin. Nej , vi kommer inte göra stan osäker, bara shoppa (jag kommer shoppa som en vild get). Nu ska jag faktiskt sova om jag ska orka gå upp imorgon.


karamell - ett minne för livet !

IN THA TOWN WE LOVE

2011-10-31 19:38:05 / 0 kommentarer ..


hallåröööö!

Ja men jag vet att jag inte har bloggat under dagen, men jag har inte orkat. Kom till Stockholm vid tio och träffade Kerstin och Frida på TVHUSET. Vi gick på en guidad tur med Kerstins jobbarkompis och en drös med småbarn. Har sett bolibompa studion, skavlan studion, så ska det låta studion, lilla sportspegeln/hockeykväll/vintersport/sportspegeln studion. AWESOME! Sen så käkade vi lunch och hade det trevligt. Efter det så åkte Frida och jag hem till dom och lämnade allt, chillade lite och drog oss in till Farsta för att kolla lite och ta en fika. Nu har vi käkat och kollar på TV. Hoppas ni klarar er utan bilder nu? Blir det senare någon gång under veckan. Imorgon så ska vi shoppa och ha en tjejdag på stan. Hoppas jag hittar något nays! Nu ska vi göra tvålar. TUFFT! Hoppas ni har det bra!



kolla jag uppdaterar ! :D

2011-10-30 19:09:59 / 0 kommentarer ..


hahah typ grattis eller vaddå? :)

Jag har packat hela jävla dagen idag eftersom jag drar bort i veckan och är borta till torsdag - woooah spännande. Ska upp vid fem imorgon för att göra mig i ordning. Taxin kommer 05:55 och sen ska jag åka en massa tåg med pappsi. Sen så lämnar han mig vid radiohuset och sen så är jag borta tills torsdag eftermiddag. Bloggar på tåget och senare!
jag packar inte als mycket......


PUSS!

det är otroligt hur man kan sakna något så mycket

2011-10-27 22:00:14 / 0 kommentarer ..



hemma idag och halva igår...

2011-10-27 11:14:40 / 0 kommentarer ..


jsut nu sitter jag hemma och dör....

Okej, jag dör inte men funderar på om min mage vill det? Gick hem från skolan igår det gjorde så ont att jag lipade - då gör det ont. Tjejer - tänk er mesnverk gånger 1894784494884 typ. Jaja, nu ska jag och min lillebror kolla på film och steka pannkakor eller göra ett pannkaksslott? Ahja, ni får en fin google bild med. Ska även göra slut med min uppsats ikväll så jag slipper sitta med den imorgon. Tacka gud för deadlines!
told ya so !

i'm sexy and i know it

2011-10-22 22:21:47 / 0 kommentarer ..


inte just nu kanske...

Jag har verkligen bloggtorka nu fram tills fredagkväll! SO UPPSATS som ska vara inne, konfamöte med de nya konfirmanderna och så. Jaja blir bra. Ska in i duschen nu,

off to PRAO

2011-10-20 08:50:14 / 0 kommentarer ..


TJAAAAAAAAAAA!

Fixar mig just nu och ska snart iväg till en näst sista dag på PRAO'n. Har bara jävligt ont i mina knän efter att mina knän vek sig utanför a6 i förrgår och båda är typ 3 gånger så stora som dom skulle vara annars.... MASSA MED BRA *NAAAAAAAT*
PUUUUUSSSSSSS

ny header

2011-10-18 07:56:54 / 0 kommentarer ..


jag vet, den ser för förfärlig ut men den är bara tillfällig!

Nu ska jag fixa mig och dra mig mot praon, det är så sjukt underbart!
Om ni inte ser headern så klicka på F5 eller klicka på bilden här nere ! :)
PUSSSS

today is a good day!

2011-10-17 08:46:06 / 0 kommentarer ..


jag är superpigg för att gå upp klockan åtta.

Kan ju vara för att jag kör värsta feta musiken i högtaalarna och dansar runt i en fet t-shirt. SKITKUL! I alla fall så har jag prao idag. Ganska fett! Ska praoa på Naked Juice Bar vilket är värsta lyckan! Nu ska jag fixa mig...

somewhere over the rainbow

2011-10-16 21:00:46 / 0 kommentarer ..


tjaaa alla!

Sitter här och glor som en apa på mitt fina mästerverk som jag skapat. Redigerar massa kan jag ju bara säga. Har haft en sjukt nayys kväll/natt/dag med sestra mi. Kollade ju på bio innan och den var sjukt bra. SE DEN säger jag bara. Imorgon så har jag PRAO. Asnice eftersom jag börjar vid 10:00 och slutar 15:00. Sen kanske träning? Har tagit en massa fina bilder på mig och Emmet. Får se en här neeeeeeere.
favvotjejen ! <3

kärlek till dig vännen!

2011-10-16 13:18:16 / 0 kommentarer ..


ALOOOHA!

Sitter hemma hos mig med älskade syster. Hon sov här inatt - väl behövligt. Vi ska käka, lämna tillbaka en film och dra oss till bion. Ska se One Day. Kollade på trailern och började nästan lipa. Sen så kanske det blir lite filminspelning eller något.
älskadesyster&jag!

nattiiii'

2011-10-15 23:13:07 / 1 kommentarer ..


ahja, nuäre så. puss

oså var det detdär med uppdateringar...

2011-10-15 17:51:16 / 1 kommentarer ..


JA JAG VET ATT JAG SKA SKÄRPA MIG!

Ida sov här inatt, hade för övrigt picknick igår på Gräshagsskolan - badass vi vet! Min älskade syster kom nyss hit och sover nog här. Har en del att snacka om. Vi ska väl typ åka och hyra en film eller två. PUUUSSS
nybild yaooo! :D

dåligt bloggande

2011-10-14 12:32:14 / 0 kommentarer ..


update: bloggade inte igår för att jag var på sjukhuset och blev sövt och lite så. idag mår jag bättre och ska ta det lugnt. blir a6 nu en stund med emm.



suuuuuuuuperunderbar dag!

2011-10-12 21:58:17 / 0 kommentarer ..


helloooo folks!

Har precis ätit den sista måltiden på några timmar får inte äta förens imorgon eftermiddag eftersom imorgon är det dax! Då så sövs man och gör en magnet röntgen för att jag flippade ju ur förra gången och är tydligen för liten för att ta lugnande spruta? Så vi kör imorgon och hoppas på ett bra svar på varför i helvete jag har haft ont i magen i ca. 7/8 månader. I alla fall så har dagen vart helt superduper bra. Började med skolan och en sjukt kul SO - lektion. Körde yo mama skämt i datasalen hela lektionen, har fortfarande ont i mina kinder! Sen så hade jag möte med rektorn om en lärare, gjorde retest på ett kriterie i biologi och sen stack ner till stan för att träffa Emelie. Tog en fika med henne på Coffee house by George och snackade om hur mycket som hellst. Supergó tjej detdär alltså! Mötte även upp pappa för att åka till skolan och gå på gymnasieinfo möte. Så jag är ledig imorgon, fredag är det studiedag och på måndag är det PRAO !
dagen jag konfirmerades, saknar alla så himlans mycket!

nattinatti! :D

2011-10-11 21:34:08 / 0 kommentarer ..


godnatt nu ska jag sova på min spikmatta.


äääääälska randompics! :D

a laaaazy girl

2011-10-11 20:16:12 / 0 kommentarer ..


tjennatjenna!

Är megasuperultratrött alltså. Har vart så hela dagen förutom när jag busade en massa med Elsa min söta lilla treåring jag är barnvakt åt. Har superkul med henne och kan relaxa totalt. Har snackat med Judit och Morfar i telefon med. Morfar fyller år idag, ååh saknar han massa. I alla fall så ska jag tare chill nu, kollal en tjejfilm i en alldeles för stor tröja och dricka té. Kanske dra iväg ett aldeles för fint sms till underbaraste tjejen som finns, jag älskar henne. Min ''syster''! Lägga ut en cover också kanske?

arkivbild!


ååh nu måste ni gillagillagilla!

2011-10-11 17:41:04 / 0 kommentarer ..


ärligt talat så tycker jag att ni ska gå in på denhär supersnygga tjejens blogg och tävla om en goodiebag - visst låter det otroligt bra? Det ni behöver göra är att klicka på bilden nedanför och under bilden finns det en länk där ni skriver ert namn i en kommer nar och skickar iväg. 2000 och en lycklig vinnare får en goodiebag  a la caty, sååååå klicka er in :D



GLÖM INTE ATT SKRIVA ERT NAMN I EN KOMMENTAR HÄÄR --> http://caty.nu/2011/october/tavling-facebookdugoodiebag.html#comment


trött chey osv.

2011-10-10 07:39:17 / 0 kommentarer ..


snacka om att vara trött.

Har typ smådamp på mitt hår idag. Plattade det igår efter duschen så jag skulle slippa kriga med det men det ser ut som ett ruffsigt träd i alla fall. ´Denhär veckan kommer bli suuuuuuperbra har jag på känn.´Det kommer bli massa med bra. Imorgon är jag barnvakt, onsdag gymnasieinfo i skolan, torsdag så äre mr + sövning och fredag studiedag. MYCKET TREVLIGT! Nu så ska jag fixa mig, ville ha mitt löshår men alla mina spännen är gone så nä :/ HAHA. Kanske blir fläta ist? W/E ingen som orkar bry sig. ;)


en fin &  mysig bild. asnice!

ta hand om er lads ! :)


sista nurå.

2011-10-09 21:03:28 / 0 kommentarer ..


siista inlägget för ikväll nurå,

Ja men tjeeeenare mannen, är typ färdig duschad och allt sånt. Har kört riktigt hårt med Ida utan minsta lilla trams. Sen käkade jag och tog hand om mig suuuuper mycket. Nu så ska jag kolla på partaj - älska KAZOO! Ahja, ehm saknar Jessopesso med. Det är även bestämt att jag drar mig uppåt på höstlovet - nämligen till Stockholm. Ahja.


pusssss


mitt rum ser ut som en sockertopp!

2011-10-09 16:21:24 / 0 kommentarer ..


OHJA DET ÄR SANT!

Även jag kan städa otroligt bra. Nu ser mitt rum helt woooonderful ut, är så sjukt nöjd. Nu återstår bara att skaffa lite nya möböer och stänga lite gammalt så är alt perfekt i mitt rum. Har även fixat i mitt badrum så det är wonderful! Har världens sötaste mammi som överraskade mig med ett cupcake duschdraperi & en cupcake matta. MASSA NAYS! Ska även klicka hem lite cuffs så jag kan göra loots of earcuffs med. Ska snart packa väskan och dra in till gymmet. Toff tjej där ja.



typ så ser det ut, eller ah jag kan sitta och göra oseriösa miner och ida dör när hon lyfter ngt.
FIN BILD :D


i'm a good girl!

2011-10-09 14:18:36 / 1 kommentarer ..


tjaaaa!

Igår så dog jag lite, hade myskväll med min lillebror. Vi är sjuka i huvet ibland alltså.. Nej men lagade god mat och hade det nays. Idag så har jag städat lite och ska iväg och träna senare med Ida. Nu ska mitt rum bli en skinande pärla med hjälp av mig & avicii! :D


hej-jag-tar-en-dryg-bild-idag


och ja jessica, nu ska jag blogga.

2011-10-07 23:00:31 / 0 kommentarer ..


tjaaaaaa.

Inte lite trött och sliten eller? Har haft en fullspäckad vecka. Idag så stack jag hem till Filip, lekte med hans ipad! Sen så stack jag hem, käkade och träffade Bella. Jag är sjukt seg, så det blir massa bloggande imorgon.... ELLER? Ja men jätte bra vecka, kallt ute man dör ju nästan sen så är det väl regn oså med. NU SKA JAG DÖ PÅ SPIKMATTAN MED EN TJEJFILM !


porträttfotot där med jaooo.


är med och tävlar hos...

2011-10-04 19:48:04 / 1 kommentarer ..


http://tiepamandahh.blogspot.com <- tävla du med och var med och vinn ett tandsmycke från twinkles.se :)



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA VIDARE TILL TÄVLINGEN :)


och nu så bloggar jag normalt, eller?

2011-10-04 08:37:33 / 0 kommentarer ..


hej? :)

Uppdaterar verkligen skitsakta. Men ni får ta det ibland, jag har ju ett liv med utöver bloggen ;) Har inte gjort något viktigt under tiden jag inte uppdaterat. Vart sjuk, fått tid till MR på ryhov och klippt mig. Så jag har en fin snedlugg nu och ser ut som en söt liten groda! Ahja, ska till tandläkaren nu på morgonen. Känns ju lixom sådär. hatar tandläkaren, speciellt när dom tar den äckliga bamsekrämen. UUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSCH! Ahja, blir väl bra det med. Idag har jag hair med, ska dansa eller något sånt idag? NU så ska jag dra, puss !:)


orkade inte ha all lugg nere när jag tog kortet.

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssss


  
Här kan du skriva lite om dig själv,och sätta in en profilbild!